Virker i langt de fleste godt ... troværdigt. Men hvis 180 (og brugerne) ikke har noget at byde ind med på et aktuelt tlf.nummer, bør man naturligvis altid være opmærksom/betænkelig = bruge sin sunde... Näytä lisää
ÆNDRET Under alt kritik. Alle kan gå ind og anmelde tlf. numre. Der står nu at mit tlf. nr er svindel når jeg forsøger at ringe til mine kunder, fordi enkeltpersoner, konkurrenter eller andet h... Näytä lisää
Jeg er imponeret over hvor godt denne APP er blevet, i forhold til den aller første udgave. Jeg er super tilfreds, dejligt at kunne se hvem der ringer, og man kan endda se hvor mange gange der er b... Näytä lisää
Jeg prisgivet at få besked om når det er spam eller andre useriøse henvendelser og derved spare tid på ikke at tage telefonen. Det hjælper på humøret over ikke at behøves at blive unødig irriteret og/... Näytä lisää
On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Dejligt at kunne se hvem der ringer 😍
Ærligt er det meget godt med 180.dk jeg…
Ærligt er det meget godt med 180.dk jeg ka se og læse andres oplevelser med de som vil sælge os et eller andet. Der bure blive lavet et loyalitets system så man kan optjene point hver gang man anmelder et ukendt nr som eks svindel og points for at skrive en anmeldelse. Men er tilfreds med 180's service ☺️🙂
Efter du har haft appen på din telefon…
Efter du har haft appen på din telefon i 30 dage - får du en popup hver gang du har et opkald - hvor du opfordres til at købe den fulde version til 49 kroner om måneden.
Nej. Fjernet.
Ud :)
Præcis besked hvem der ringede
Godt opslagsværk
God til at finde ud af om det er en privatperson, marketing, eller scam. Jeg bruger det flittigt, og bliver som oftest klogere når jeg har slået det op på 180.
Der meldes fejl når jeg prøver at…
Der meldes fejl når jeg prøver at rapportere et svindel nummer.
Jeg håber på at de kan fortælle
Jeg håber på at de kan fortælle, hvem telefonnummeret tilhører, men det hænder alt for tit - for ikke at sige aldrig - at man får oplysninger om hvem nummeret tilhører, når man benytter sig af 180.dk, desværre.
Det er MIN oplevelse og desværre har jeg oplevet det sådan de fleste gange (for ikke at sige, hver gang).
Godt for at tjekke svindler
Det var en automatisk fup opkald fra…
Det var en automatisk fup opkald fra PayPal ? Personen er hakket.
Meget lidt hjælp
Meget lidt hjælp. En bot spytter automatisk meddelelser ud om 'spam'. Har set dem igen og igen og igen på alle numre. Ikke bare idag.
At der står den er spam
Er der blev oplyst, at det var spam
Google dokument App Google…
Google dokument App Google international politikere lovgivning
Nummer hemmelig privat skjult telefonsælger mobiltelefon virksomheder erhvervsvirksomheder juridisk rådgivning Erhvervsstyrelsen finansloven Finansministeriet økonomiske og sociale indsatser advokat forventning bank konto NemID e-boks MitID digital post danske myndigheder og virksomheder erhvervsvirksomheder juridisk rådgivning Erhvervsstyrelsen Erhvervsstyrelsen finansloven Finansministeriet økonomiske familieretshuset Ankestyrelsen Civilstyrelsen Justitsministeriet og Rigspolitiet og Rigsadvokaten og ankesagen
Region Hovedstaden kommunen Region Sjælland Jylland Sydjylland Bornholm Færøerne Grønland Iceland Skotland og Irland Nordirland og Færøerne og Grønland og Danmark og Sverige Norge Skandinavien Norden international handel økonomiske konsekvenser forventning MitID digital kommunikation og økonomiske
Systemet computer alle politikere lovgivning
Advokat præsident virksomheder erhvervsvirksomheder domstole præsident Højesteret præsident advokat listnavn forsvarsadvokater rettrpræsidenter højesteretpræsident Ankestyrelsen Civilstyrelsen Justitsministeriet og Skatteministeriet og udbetalt Danmark førtidspension kørselsfradrag kørsel
Det virker fint for mig.
Man kan tjek nr,og det er godt 👍men øv…
Man kan tjek nr,og det er godt 👍men øv at de fleste folk bare skriver “spam “ og ikke fra hvem ..!! Eller kommentar er “gider ikk tá den” … de ringer hele tiden..Bl.a. bl.a. ..
Dejligt at kunne undlade at snakke med…
Dejligt at kunne undlade at snakke med sælgere
Er så glad for app.en 180 da den…
Er så glad for app.en 180 da den hjælper mig med at se når det er spam og reklamer så jeg ikke behøver at svare.
Desuden kan jeg blokere nr.et og skrive og advare andre. Det er dog frivilligt
Hjalp med navn på irriterende opringning
Hjalp med navn på irriterende opringning
pas på tager 39 hver måned uden man har…
pas på tager 39 hver måned uden man har godkendt noget og har slettet ders app
Bruger 180.dk til at verificere og…
Bruger 180.dk til at verificere og anmelde svindelnumre eller reklame etc