Irriterande med en massa uppgifterna och sedan ingenting . Förklaringen är att jag borde gå igenom en sak. Om jag loggat in med Bank ID och skrivit mitt konto och de ville att jag öppnar igen min bank... Näytä lisää
Dom får 5 fast det kanske borde vara 4… för visst de är jä_ligt användbara och go to sajten när det kommer till alla dessa retard’s (Definition av RETARD: 1. to make something slower, Cambridge Dictio... Näytä lisää
Min upplevelse av Trust pilot är att de som skriver omdömen här är ärliga i det. Dock skulle jag önska att när ett företag replikerar tillbaks att man kan göra detsamma, men det går inte. Det som gå... Näytä lisää
Ni är bara bäst! när man sitter i skiten och är orolig så hittar man alla dessa plågoandar på ert sida med varningar och kommentare. Lite väl mycket falska mail och sms men man får svar hos er. For... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Så lätt att se bedrägerier med 180.se
Tack 180
Tack 180. Jag fick sms att mitt Americanexpress har godkänts. Men jag har aldrig beställt NÅGOT KORT.
Givande,bra
Identifierade jobbig försäljare
Identifierade jobbig försäljare
Bra sökmotor för telefonnummer
Bra sökmotor för telefonnummer
Fantastisk hjälp ✨
God helg allé i skogen med en god helg
God helg allé i skogen med en god helg
Resten av året blir du glad
Når det blir så fint med en tur på tur med
Det Norske Folk på tur
Önskar du att jag skulle få en kram på ditt
Trevlig tjej i kundtjänsten
Trevlig tjej i kundtjänsten, informativ och lättförstådd.
Att kunna få någon typ av information…
Att kunna få någon typ av information på ett främmande nummer lugnar.
Slapp prata med telfonförsäljare
Alltid någon som ger omdöme
Alltid någon som ger omdöme, bra att se innan man svarar!
I det stora hela är jag nöjd bara lite…
I det stora hela är jag nöjd bara lite tråkigt att man måste söka på en hel del nummer själv
Bra, lite ändring av pop up och inställningar
Bra fast ibland lite jobbigt program måste bara hitta lite inställningar.
Bra att uppringande identifieras
Bra att uppringande, från början okänt nummer, identifieras.
Tack för hjälp med att identifiera…
Tack för hjälp med att identifiera bluff-sms, som tyvärr drabbar många äldre.
Ser allt vem det är osv
Telefonmöte
Jag hade ju beställt ett telefonmöte med Svenska Fribrevsbolaget idag kl 14 och prick kl två så ringer Erik Nordblom därifrån från sin mobil nr 070-0840011, men i min mobil så stod det att samtalet kom ifrån +46700840011 och han var trevlig att tala med. Lars
Rätt missnöjd med denna tjänsten
Jag heter Afowerki-Daniel Haile från…
Jag heter Afowerki-Daniel Haile från Haparanda behöver legenhet tack sir. Jag had ansökte 2025-03-17. Jag har väntar er svara mig snart därför jag behöver tillsvidare legenhet tack sir.
0760952614 det är min telefonnumer boka mig tid eller plats tack sir. Personnumer 19870118-6457.
Med vänligt helsning Daniel!