Virker i langt de fleste godt ... troværdigt. Men hvis 180 (og brugerne) ikke har noget at byde ind med på et aktuelt tlf.nummer, bør man naturligvis altid være opmærksom/betænkelig = bruge sin sunde... Näytä lisää
ÆNDRET Under alt kritik. Alle kan gå ind og anmelde tlf. numre. Der står nu at mit tlf. nr er svindel når jeg forsøger at ringe til mine kunder, fordi enkeltpersoner, konkurrenter eller andet h... Näytä lisää
Jeg er imponeret over hvor godt denne APP er blevet, i forhold til den aller første udgave. Jeg er super tilfreds, dejligt at kunne se hvem der ringer, og man kan endda se hvor mange gange der er b... Näytä lisää
Jeg prisgivet at få besked om når det er spam eller andre useriøse henvendelser og derved spare tid på ikke at tage telefonen. Det hjælper på humøret over ikke at behøves at blive unødig irriteret og/... Näytä lisää
On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Jeg er meget glad for 180.dk
Jeg er meget glad for 180.dk, da der er så mange, der prøver at få dig til at skifte abonnement. Hvis det ikke virker prøver jeg Mobilepay eller Truecaller, som vist også koster penge.
Det skal så siges, at jeg ikke bruger deres app, da jeg går ind på deres hjemmeside hver gang.
Fremragende !!!
De har ikke de numre jeg søgte på
De har ikke de numre jeg søgte på
Godt at en sådan information deles
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Godt at kunne gemme adresse mv. På telefonen
Dejligt at få oplyst at et indgående…
Dejligt at få oplyst at et indgående nummer er en "formodet spammer" inden jeg tager telefonen.
PAS PÅ! IKKE GRATIS! Opkrævet beløb efter sletning af…
PAS PÅ Opkrævet beløb efter sletning af app!!!
Efter de skiftede fra at være en gratis app, har de fjernet de gratis funktioner som der tidligere var og lagt dem bag en paywall. Slettede appen og lige fået en sms at nu skal der godkendes et beløb på 39kr via "4t betaling" der bliver sat op via min telefonregning selvom jeg allerede har slettet appen?!?!
Det der var gratis og som nu fjernes og skal betales for er:
* Automatisk display for hvem der ringer
* Advarsler ved telemarketing/ formodet scams
* Advarsler ved numre fra udlandet
Aka. det vigtigste ved netop at have den her slags app installeret, især for ældre og folk med handicap!
Og ja, man kan "forsat" bruge appen gratis, men alle funktioner der gav grund til at have appen er nu blevet en betalt løsning, så farvel herfra!
En fed app den fortæller om det er…
En fed app den fortæller om det er formodet spam og så blir røret bare smidt på herfra
Det er at kunne se hvem der ringer er…
Det er at kunne se hvem der ringer er godt så kan man selv bestemme om vil tale med personen
Hurtig idenfikation om man skal tage mobilos
Nemt så behøves man ikke tage mobil
Bliver advaret med det samme
Bliver advaret med det samme