Virker i langt de fleste godt ... troværdigt. Men hvis 180 (og brugerne) ikke har noget at byde ind med på et aktuelt tlf.nummer, bør man naturligvis altid være opmærksom/betænkelig = bruge sin sunde... Näytä lisää
ÆNDRET Under alt kritik. Alle kan gå ind og anmelde tlf. numre. Der står nu at mit tlf. nr er svindel når jeg forsøger at ringe til mine kunder, fordi enkeltpersoner, konkurrenter eller andet h... Näytä lisää
On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Det virker rigtig godt og nemt indtil…
Det virker rigtig godt og nemt indtil videre.
Bruger 180.dk ofte.
Bruger 180.dk ofte.
Her var ingen info, men ok med det.
Nummeret var 21428402, lusk!
Advarer hver eneste gang hvis der er…
Advarer hver eneste gang hvis der er spam nr. Tak 180 App.
De tror man har tid til at sidde og…
De tror man har tid til at sidde og snakke i telefon hele dagen.er træt af alle de forskellige telefon sælger og plattenslager som vil have penge eller have dig til at skifte støn mobil eller bare prøve at sælge dig noget
De fleste af disse her APP´s er lavet…
De fleste af disse her APP´s er lavet til lavfrekvente mennesker der tror de har brug for mere sikkerhed, og desværre er det firmaer bag APP´s der chikanere folk med Robot opkald så folk går ud og betaler for at installere ligegyldige APP´s, I kan selv blokkere disse her numre der ringer via jeres Mobil og lad disse her firmaer gå hjem med en lang næse. :)
Jeg downloadede 180 som en gratis app
Jeg downloadede 180 som en gratis app, og har lige opdaget, at jeg i 4 måneder, har betalt 39 kroner til dem hver måned. Dette har jeg IKKE givet tilladelse til. Dette er absolut ikke i orden. Det er faktisk ulækkert. Føj.
Svar fra 180:
"Hej! Kundeservice hjælper dig med dette (e-mail fjernet), og du vil få refunderet eventuelle gebyrer. Det tilbagebetales som udgangspunkt samme dag. Nogle gange kan det tage et par dage. PS: appen kan stadig bruges gratis. Vælg gratis version under indstillinger eller "Flere valg" efter installationen. Gratis version indeholder de fleste funktioner, men med reklame."
En meget fin besvarelse, men det er selvfølgelig løgn. Der er intet blevet refunderet!

Vastaus yritykseltä 180 App – Se, hvem der ringer
Oplysningerne er korrekt da jeg lige…
Oplysningerne er korrekt da jeg lige har været udsat for et formodet svindelnummer vedr. min bank-konto.
Hjemmeside ubruglig og app sucks.
Deres hjemmeside gemmer ikke længere kommentar fra personer, hvilket ikke hjælper fremtidig brugere. plus deres app af h til nu og kan ikke anbefales overhovedet.
Damos mobilitets og kabinescootere
Damos mobilitets og kabinescootere
De er bare super søde og så er det ikke noget bøvl med dem
De svarer altid så hurtigt de kan
Waoo kunde tilfredsheddsopkald.
Bare et kort opkald fra waoo.
De vil høre om mit fiber, der blev lagt om til dem for 2 måneders tid siden, var som det skulle være. Eller om de skulle gøre noget for mig.
God service.
Fìnt det dur
Det hjælper virkelig meget når et…
Det hjælper virkelig meget når et ukendt nummer ringer og kunne tjekke inden man tager røret. Især med alle de scam numre. I er de bedste når de kommer til at få svar og kunne se hvad andre har af erfaring med de forskellige numre.
Det er virkeligt dejligt at have en…
Det er virkeligt dejligt at have en mulighed for lige at tjekke, hvem det er der ringer. Bruger til bruger fungerer bare så godt - både på 180.dk og her på trustpilot. Vi må stå sammen i en verden af misinformation og rovkapitalisme!
Dejlig man er fritaget for alle…
Dejlig man er fritaget for alle mærkelige unødige opkald tak 🤟👍👍
Jeg prisgivet at få besked om når det…
Jeg prisgivet at få besked om når det er spam eller andre useriøse henvendelser og derved spare tid på ikke at tage telefonen. Det hjælper på humøret over ikke at behøves at blive unødig irriteret og/eller forstyrret af ting i min hverdag og liv jeg ikke har brug for fylder.
Jeg er imponeret over hvor godt denne…
Jeg er imponeret over hvor godt denne APP er blevet, i forhold til den aller første udgave. Jeg er super tilfreds, dejligt at kunne se hvem der ringer, og man kan endda se hvor mange gange der er blevet ringet op af en selv samt hvor mange gange man selv har ringet ud til samme person.
Og derfor får I 5 ✨ Stjerner, Appen fungerer, overblikket er Nemt, og man får en god indsigt i hvor meget man Selv Ringer, samt hvor lang tid en samtale har været, oplysninger om hvem der har Ringet, og endda også deres Adresse, og RutePlan,
Super Duper App, Godt gået,
FORSÆT Det gode Arbejde, vil glæde mig til at se hvad der ellers kommer i fremtiden 👏🏻👏🏻