Eksepsjonell kundeservice hos Farmasiet
Jeg hadde nylig en opplevelse med Farmasiet som virkelig demonstrerer hvordan kundeservice skal være. Etter at Post Nord ikke klarte å levere pakken min, tok jeg kontakt med Farmasiet for å forklare situasjonen.
Deres respons var intet mindre enn eksemplarisk. Ikke bare refunderte de hele beløpet umiddelbart, men de ga meg også en rabattkode til bruk på mitt neste kjøp. Dette viser en bedrift som virkelig verdsetter sine kunder og tar ansvar selv når problemet ligger hos en tredjepart (i dette tilfellet Post Nord).
Det som imponerte meg mest var hvor enkelt og problemfritt hele prosessen var. Ingen unødvendige spørsmål eller byråkrati - bare ren, effektiv kundeservice med en løsningsorientert tilnærming.
I en tid der god kundeservice ofte kan være mangelvare, skiller Farmasiet seg virkelig ut. De har vist at de ikke bare selger produkter, men at de også bryr seg om kundene sine og deres opplevelse fra start til slutt.
Farmasiet har definitivt sikret seg en lojal kunde i meg, og jeg kan ikke anbefale dem sterkt nok. Dette er kundeservice på sitt aller beste - bedre kan det virkelig ikke bli!