Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Fatalne, moja sprawa została zgłoszona w kwietniu 2023 - mija 3 lata pieniądze przepadły. Szansa na otrzymanie odszkodowania za lot opóźniony o ponad 4 godziny poszła w piach. Firma nie odpowiada, a j... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Zwrotzalot.pl
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
- Na serwisie Zwrotzalot.pl pomagamy pasażerom w uzyskaniu należnych im odszkodowań od linii lotniczych. Każdego roku pomagamy tysiącom pasażerów, gdy ich lot został opóźniony, odwołany lub zawyżona została liczba rezerwacji.
Nasza firma była jedną z pierwszych tego typu w Europie. Od ponad 5 lat jesteśmy jednym z największych tego typu przedsiębiorstw.
- Współpracujemy z najlepszymi prawnikami w tej dziedzinie. To właśnie dlatego wygrywamy ponad 97% naszych spraw.
Yhteystiedot
On vastannut 84 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Wszystko OK.
Wszystko OK.
W miarę szybko (około 1,5 miesiąca) i pieniążki na koncie. Ale pewnie zasługa w tym także po trochu linii lotniczej (SAS).
Troszkę duża prowizja - ale w zamian za nią nie musiałem praktycznie NIC robić!
Gorąco polecam!
Return for delayed flight
Wszystko trwało około 7 miesięcy, ale warto było czekać, bo dostaliśmy odszkodowanie możliwie najwyższe. Pieniądze na koncie w ciągu kilku dni od informacji o przyznaniu odszkodowania. Kontakt mailowy z opóźnieniem i trochę utrudniony, ale nie przejmować się tym, bo zawsze przychodzi odpowiedź. Dziękujęmy
Nie mogę ich polecić
Nie mogę ich polecić. Nie zrobili wiele w mojej sprawie poza zwykłą reklamacją do linii lotniczej - co jestem w stanie sam zrobić. Nic nie załatwili.

Vastaus yritykseltä Zwrotzalot.pl
I recommend
I recommend, everything was resolved positively, waiting time was 7 months but everything was fine :)
Zrobiliście to Bardzo Profesjonalnie
Я очень доволен обслугой этой компании
Я очень доволен обслугой этой компании, они мне помогли вернуть ущерб за отменёныи полёт.
Jestem bardzo zadowolona z efektów…
Jestem bardzo zadowolona z efektów firmy.Ja już trzeci raz korzystam z ich usług i zawsze mam załatwione pozytywnie.Polecam bardzo Zwrot za lot .
Pozdrawiam Grażyna Kowalczyk
It s very ok
Very quick handling of ghe matter and helpful service. I highly rekomendacje it
Bardzo polecam
Bardzo polecam! Sprawnie i z sukcesem, mimo ze inne firmy nie dawały szans
Profesjonalna obsługa i pomoc pod odwołaniu mojego lotu
Jestem pod wrażeniem jak dobrze zostałam obsłużona przez firmę Zwrot za lot. Kontakt z firmą jest bardzo łatwy, wszystkie formalności odbyły się elektronicznie. O każdym etapie procedury byłam informowana na bieżąco. Polecam usługi firmy Zwrot za lot.
Profesjonalne podejście do sprawy…
Profesjonalne podejście do sprawy polecam 🥰:-)
Dziękuję bardzo za pomoc w uzyskaniu…
Dziękuję bardzo za pomoc w uzyskaniu odszkodowania.
Firma skutecznie uzyskała odszkodowanie…
Firma skutecznie uzyskała odszkodowanie za odwołany lot. Współpraca łatwa i bezproblemowa. Po przesłaniu informacji o odwołanym locie firma zajęła się wszystkim. Wstępnie przewoźnik nie chciał wypłacić, ale firma nie dała za wygraną i w ciągu niecałych trzech miesięcy kwota odszkodowania znalazła się na moim koncie, oczywiście pomniejszona o usługę. Warto było, więc polecam firmę.
Dziękuję.
POLECAM
Myslalem ze to Oszustwo, a jednak ... zwrot dotarl. Wielki szacunek. i przepraszam za poprzednia opinie.

Vastaus yritykseltä Zwrotzalot.pl
Otrzymalam zwrot szybko i sprawnie…
Otrzymalam zwrot szybko i sprawnie ..Polecam !!!!
Trustpilot-kokemus