Banner for ZUIVER

ZUIVER Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij hadden de Storm Walnut tafel besteld. Helaas werd die geleverd met een lichte beschadiging. Dit werd super snel en goed opgepakt. Paar dagen later hadden we een nieuwe tafel in huis, waar we enorm... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn vraag over nieuwe rubberdoppen onder mijn Zuiver eetkamerstoelen van een aantal jaren oud werd snel en naar wens beantwoord. Ik heb ze direct besteld en ze werden snel geleverd. Ben helemaal tevr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met deze firma. Vanaf het plaatsen van de bestelling tot en met de facturatie en levering verliep alles perfect en zonder problemen. Alles werd duidelijk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij zoektocht naar een bepaalde stijl van meubelen ontdekte ik jullie kreaties. Dit is niet zonder gevolg gegaan. Resultaat, de aankoop volgde. Heel tevreden,dat voor iemand van 79jaar Groetjes M... Näytä lisää

1. Huonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Zuiver wil mooi design toegankelijk maken voor iedereen. Het merk staat bekend om zijn authentieke en tijdloze collectie die voor een breed publiek bereikbaar is. Zuiver maakt meubels, verlichting en accessoires die je interieur zowel letterlijk als figuurlijk naar een hoger niveau tillen - allemaal met zorg ontworpen in Nederland.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

161 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goeie service

Kwaliteit van de stoelen is prima.
Snelle service. Toen er een probleem was met de levering (door postNL) werd ik snel gehoord en geholpen.

13. kesäkuuta 2026

Hi A.O.,

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat we je hebben kunnen helpen en je je gehoord voelde :).

Geniet van je nieuwe stoelen en als we nog ergens bij kunnen helpen horen we het graag.

Prachtige koelbox op wielen

Snel en keurig bezorgd.
Wat een geweldige portable koelbox.
Makkelijk in elkaar te zetten en een moderne en chique uitstraling. Goede kwaliteit.

15. kesäkuuta 2026

Hi Simone,

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent over onze Cooler be Cool :).

Geniet ervan tijdens deze zomers dagen, en als we nog ergens bij kunnen helpen dan horen we het graag.

Saanut 1/5 tähteä

Nog niets ontvangen

Bestelling en betaling gedaan. Nu 2 weken verder en nog niets van gehoord, maar wel een verzoek om een beoordeling te geven. Beetje lastig als we het product nog niet ontvangen hebben…

6. kesäkuuta 2026

Beste Maria,

Bedankt voor je bericht.

We zien inderdaad dat de Benson stoelen als pre-order zijn besteld. Bij het plaatsen van de bestelling stond de verwachte levertijd vermeld. Gelukkig kunnen we melden dat de stoelen over ongeveer 3 dagen bij ons binnenkomen.

We begrijpen dat het verwarrend is dat je inmiddels al een uitnodiging voor een Trustpilot-review hebt ontvangen terwijl je bestelling nog niet geleverd is. Dit is niet de bedoeling en we zullen intern onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via hello@zuiver.com. We helpen je graag verder.

Super blij mee

Super blij mee! Enige nadeel was de bezorging die in 2 delen was (waardoor ik 2x thuis moest zijn voor 4 stoelen). Maar de stoelen zijn echt fantastisch 🤩

4. kesäkuuta 2026

Hi Jasmijn,

Bedankt voor de 5 sterren!

Goed dat je de feedback met ons deelt. We zullen hier naar kijken.

Veel plezier van de stoelen. Mochten we je nog eens kunnen helpen horen we het graag.

Saanut 5/5 tähteä

Na meerdere aankopen gedaan te hebben

Na meerdere aankopen gedaan te hebben, correcte verzending , keurig verpakt en weer geweldig telefonisch te woord gestaan!

1. kesäkuuta 2026

Hi Sifrid,

Bedankt voor de 5 sterren review.

Altijd goed om te horen als iemand meerdere keren bij ons terug komt.

Mochten we je nog eens kunnen helpen horen we het graag.

Saanut 4/5 tähteä

Ging allemaal prima

Ging allemaal prima. Enige aandachtspunt is dat de zending in 2 delen kwam. Was niet gelijk duidelijk. Maar de parasol is van mooie kwaliteit.

31. toukokuuta 2026

Hi Tjerk,

Bedankt voor je terugkoppeling! We zullen werken aan een duidelijkere communicatie. Goed om te horen dat de parasol in de smaak valt. Geniet van je nieuwe aankoop!

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte kwaliteit voor een hoge prijs

Ik heb de "Eettafel Twist rond uitschuifbaar walnoot 120-160 cm" van Zuiver gekocht en ik was ontzettend teleurgesteld door de kwaliteit van dit product.

De afwerking was niet netjes, de losse onderdelen sluiten niet mooi op elkaar aan en er zaten heel veel lelijke witte strepen in het tafelblad. Daarnaast was de tafel binnen een week volledig bekrast, terwijl wij tijdens het eten altijd een tafelkleed hadden gebruikt.

Na contact opnemen met de klantenservice gaven zij het volgende aan:
"...de afwerking van de tafel die je ontvangen hebt is bij de meeste van dit soort tafels zo. Ook het krassen van het tafelblad is inherent aan het materiaal van deze tafel..."

Wij zijn dus erg teleurgesteld in Zuiver als merk en de kwaliteit waar zij achter staan en hebben de tafel daarom geretourneerd. Gelukkig hebben we wel het geld terug gekregen, één ster voor de service.

Hoe mooi de producten van Zuiver ook lijken, ze zijn het geld (ruim €1100 voor een tafel voor deze kwaliteit) niet waard. In de toekomst zal ik geen producten meer kopen van dit merk.

17. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hi Sharda,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Wat jammer om te horen dat de Twist uitschuifbare eettafel niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat dit extra teleurstellend is bij een aankoop in deze prijsklasse.

We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren over de eigenschappen van onze producten. Tegelijkertijd begrijpen we dat de verwachtingen en de ervaring in de praktijk niet altijd overeenkomen. Daarom waarderen we je feedback, omdat deze ons helpt om onze producten en communicatie verder te verbeteren.

Hoewel we het jammer vinden dat je hebt besloten de tafel te retourneren, zijn we blij dat we de retourzending en terugbetaling naar tevredenheid hebben kunnen afhandelen.

Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback. We nemen je opmerkingen mee binnen onze organisatie.

Prachtige producten

Prachtige producten. Vlotte en zorgvuldige levering.

22. toukokuuta 2026

Hi,

Bedankt voor de 5 sterren! Erg fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en je blij bent met de bestelling.

Saanut 5/5 tähteä

We hadden een probleem met een eettafel

We hadden een probleem met een aangekochte eettafel en jullie service was uitmuttend om dit te herstellen. We mochten de tafel kosteloos terugsturen en binnen de 5 dagen hadden we reeds een nieuwe tafel thuis staan!

20. toukokuuta 2026

Hi Doran,

Bedankt voor je 5 sterren review! Het doet ons goed om te horen dat je de service zo positief hebt ervaren. Hopelijk kan je nu lang genieten van je nieuwe tafel.

Mochten we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen, dan weet je ons te vinden!

Saanut 2/5 tähteä

Levering was niet binnen 1-2 werkdagen…

Levering was niet binnen 1-2 werkdagen want ze waren vergeten de levering door te zetten. Dit heeft uiteindelijk 9 werkdagen gekost. Daarnaast was de levering niet zoals op de website stond aangegeven. De werknemer van customer care was wel vriendelijk en behulpzaam. Tevreden met de producten!

18. toukokuuta 2026

Hi Myrthe,

Bedankt voor je eerlijke review. Helaas is het mensen werk en gaat er soms wat fout. Onze excuses dat je hier de dupe van bent geworden. Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen en zijn we blij dat je kunt genieten van de producten.
Mochten we nog ergens bij kunnen helpen dan horen we het graag.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goed ingepakt, goed product!

19. toukokuuta 2026

Hi J,

Bedankt voor de 5 sterren! Erg fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en het product in de smaak valt :). Geniet ervan!

Saanut 5/5 tähteä

Hele goede kwaliteit tafel en snelle…

Hele goede kwaliteit tafel en snelle levering. Van harte aanbevolen.

11. toukokuuta 2026

Hi Frank,

Bedankt voor je mooie review en de aanbeveling!
Geniet van je tafel, en als we nog ergens bij kunnen helpen dan horen we het graag :).

Goede service en behulpzaam

Goede service en behulpzaam

10. toukokuuta 2026

Hi Patrick,

Bedankt voor de 5 sterren! Geniet van je aankoop, en als we nog een keer behulpzaam kunnen zijn dan horen we het graag.

Tuinset Vondel

Snelle levering, erg zorgvuldig verpakt en staat prachtig te stralen in de tuin

De bestelde kussens lijken niet geschikt
voor de Tuinset Vondel maar
dat stond niet vermeld.
Dat is jammer maar
nog steeds 5*

6. toukokuuta 2026

Hi Yvonne,

Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen dat de levering zo netjes en snel is geleverd.

Geniet van je tuinset. Nu alleen nog het lekkere weer! Als we nog ergens bij kunnen helpen dan horen we het graag.

Zeer klantvriendelijk

Snel antwoord op mails. Telefonisch bereikbaar. De salontafel bleek beschadigd te zijn. De volgende dag ontving ik al een nieuwe. De kapotte tafel werd snel opgehaald.

6. toukokuuta 2026

Hi M,

Bedankt voor de 5 sterren review. Fijn te horen dat de klacht snel is opgepakt. Veel plezier nu van de salontafel.

Mochten we in de toekomst nog iets kunnen betekenen horen we het graag.

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk en snelle levering van…

Makkelijk en snelle levering van prachtige stoelen

10. huhtikuuta 2026

Hi Marcel,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles vlekkeloos is verlopen, en geniet van je nieuwe stoelen!

Goede communicatie

Goede communicatie. Bezorgdienst snel en vriendelijk, product goed verpakt en netjes geleverd. Vandaag besteld morgen in huis.

6. huhtikuuta 2026

Hi Antsje,

Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen dat de levering zo soepel is verlopen :).

Geniet van je nieuwe aankopen en als we nog ergens bij kunnen helpen dan horen we het graag.

Prima snelle levering mooi product

Prima snelle levering mooi product

3. huhtikuuta 2026

Hi Angela,

Bedankt voor de 5 sterren review. Veel plezier van je aankoop.

Mochten we je nog eens kunnen helpen hoor ik het graag.

Zuiver

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin