Wij hadden de Storm Walnut tafel besteld. Helaas werd die geleverd met een lichte beschadiging. Dit werd super snel en goed opgepakt. Paar dagen later hadden we een nieuwe tafel in huis, waar we enorm... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Mijn vraag over nieuwe rubberdoppen onder mijn Zuiver eetkamerstoelen van een aantal jaren oud werd snel en naar wens beantwoord. Ik heb ze direct besteld en ze werden snel geleverd. Ben helemaal tevr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met deze firma. Vanaf het plaatsen van de bestelling tot en met de facturatie en levering verliep alles perfect en zonder problemen. Alles werd duidelijk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij zoektocht naar een bepaalde stijl van meubelen ontdekte ik jullie kreaties. Dit is niet zonder gevolg gegaan. Resultaat, de aankoop volgde. Heel tevreden,dat voor iemand van 79jaar Groetjes M... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zuiver wil mooi design toegankelijk maken voor iedereen. Het merk staat bekend om zijn authentieke en tijdloze collectie die voor een breed publiek bereikbaar is. Zuiver maakt meubels, verlichting en accessoires die je interieur zowel letterlijk als figuurlijk naar een hoger niveau tillen - allemaal met zorg ontworpen in Nederland.
Schoot 2, 1551NB, Westzaan, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Al jaren klant bij Zuiver en inmiddels verschillende producten in huis. Snelle service, vlotte levering en altijd supergoed verpakt. Mooie producten en telkens weer erg blij met mijn aankoop!

Alles volgens afspraak!
Moest ivm internationale doorzending even snel geschakeld worden .
Dat gebeurde en alles liep op tijd met de juiste info.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Snelle levering van het product en het voldeed helemaal

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Oktober 2022 een storm tafel gekocht via fonQ.nl. Zuiver wil zich graag meten met merken als HAY begreep ik. De kwaliteit is slecht en niet in verhouding tot de prijs. Zo heb ik het ronde kleed Bliss (begon te pillen na een maand), het onderstel van eetkamerstoelen Flexback brak spontaan door een constructiefout en tafel storm vertoont allemaal scheuren in het fineer na 3,5 jaar. Contact opgenomen met Zuiver, maar helaas zijn ze niet bereid iets te doen vanwege vermeende waterschade?! De tafel is onderhouden volgens de instructies van Zuiver zelf. Ik koop geen producten meer van dit merk en het zuster merk Dutchbone. Het is echt troep en bouwmarkt kwaliteit.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Snelle levering, goed verpakt, mooie tafel. Helaas is een gat niet goed geboord waardoor 1 schroef et niet inpast. Daar zou ik nog een melding van moeten maken of jullie reageren op deze review. Ben benieuwd.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Ik had vier stoelen besteld.. Een stoel was niet helemaal correct. Het contact met het bedrijf verliep soepel en adequaat. In Eén dag de stoel retour en een nieuwe ontvangen. Geweldig!

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Kast werd snel en goed geleverd. Was goed ingepakt zodat kans op beschadiging nihil is. Kast is erg mooi vormgegeven en van goede kwaliteit. Parel in onze slaapkamer

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Prijs/kwaliteit is dik in orde. Hele leuke stoelen en zitten ook lekker! Verzending prima.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Vooral de eettafel (Twist, rond - walnoot) is PRACHTIG! De lamp dito, maar ik vond het zelf veel in elkaar zetten bij de lamp. Omdat dat niks zegt over de winkel of de kwaliteit en mooi-heid, gewoon 5 dik verdiende sterren.

Vastaus yritykseltä ZUIVER
In keurige staat ontvangen en blij met het product!

Vastaus yritykseltä ZUIVER
Een hele fijne klantenservice. Nadat de stoelen wat beschadigingen hadden opgelopen met het transport is dit heel fijn en snel opgelost door het team van Zuiver