Banner for ZUIVER

ZUIVER Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn vraag over nieuwe rubberdoppen onder mijn Zuiver eetkamerstoelen van een aantal jaren oud werd snel en naar wens beantwoord. Ik heb ze direct besteld en ze werden snel geleverd. Ben helemaal tevr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met deze firma. Vanaf het plaatsen van de bestelling tot en met de facturatie en levering verliep alles perfect en zonder problemen. Alles werd duidelijk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij zoektocht naar een bepaalde stijl van meubelen ontdekte ik jullie kreaties. Dit is niet zonder gevolg gegaan. Resultaat, de aankoop volgde. Heel tevreden,dat voor iemand van 79jaar Groetjes M... Näytä lisää

1. Huonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Zuiver wil mooi design toegankelijk maken voor iedereen. Het merk staat bekend om zijn authentieke en tijdloze collectie die voor een breed publiek bereikbaar is. Zuiver maakt meubels, verlichting en accessoires die je interieur zowel letterlijk als figuurlijk naar een hoger niveau tillen - allemaal met zorg ontworpen in Nederland.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

161 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Storm Walnut

Wij hadden de Storm Walnut tafel besteld. Helaas werd die geleverd met een lichte beschadiging. Dit werd super snel en goed opgepakt. Paar dagen later hadden we een nieuwe tafel in huis, waar we enorm blij mee zijn. Prachtig design en geweldige kwaliteit.

8. syyskuuta 2026

Hi Luca,

Wat fijn om te lezen, bedankt voor jullie mooie review!

Jammer dat de eerste Storm Walnut tafel met een beschadiging werd geleverd, maar gelukkig konden we dit snel voor jullie oplossen. Heel fijn om te horen dat jullie inmiddels volop genieten van de nieuwe tafel!

Veel plezier met jullie prachtige Storm en bedankt voor het vertrouwen in Zuiver!

Saanut 5/5 tähteä

Mijn vraag over nieuwe rubberdoppen onder mijn Zuiver eetkamerstoelen van een aantal jaren oud werd snel en naar wens beantwoord. Ik heb ze direct besteld en ze werden snel geleverd. Ben helemaal tevreden!

15. syyskuuta 2026

Hi Willy,

Bedankt voor de mooie review. Wat fijn ze horen dat je nu de stoelen weer goed kunt gebruiken.

Keurige levering volgens afspraak

Keurige levering volgens afspraak. Goed verpakt.

4. syyskuuta 2026

Hi,

Bedankt voor de goede review. Veel plezier van je bestelling.

Snelle levering!

Snelle levering!
Prima stoelen

10. syyskuuta 2026

Hi Maya,

Bedankt voor de goede review. Fijn te horen dat het snel is geleverd en de stoelen naar wens zijn.

Saanut 5/5 tähteä

Prima verzorgd van bestelling tot…

Prima verzorgd van bestelling tot levering

7. syyskuuta 2026

Hi Robert,

Bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn dat het bestelproces en het geleverde artikel goed bevallen :). Mochten we toch nog ergens bij kunnen helpen dan horen we het graag.

Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met onze salontafel van…

Heel blij met onze salontafel van zuiver
Fantastisch product en zeer goed van kwaliteit!
Was ook perfect verpakt voor schade te voorkomen.

7. syyskuuta 2026

Hi Lien,

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en je nu van je nieuwe salontafel kunt genieten :). Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we het graag.

Heel goede service

Heel goede service en helpen je goed verder

12. syyskuuta 2026

Hi Roland,

Bedankt voor de 5 sterren review.

Goed te horen dat de service prettig is verlopen. Veel plezier van je aankoop.

Saanut 5/5 tähteä

Bij zoektocht naar een bepaalde stijl…

Bij zoektocht naar een bepaalde stijl van meubelen ontdekte ik jullie kreaties.
Dit is niet zonder gevolg gegaan.
Resultaat, de aankoop volgde.
Heel tevreden,dat voor iemand van 79jaar
Groetjes Marcel Persijn

17. elokuuta 2026

Hi Marcel,

Bedankt voor de fijne review.

Wat goed te horen dat je ons stijl mooi vind en dat het naar tevredenheid is geleverd.

Perfecte service van A tot Z

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met deze firma.
Alles werd duidelijk en correct opgevolgd en de levering was helemaal in orde.

Ik werk met plezier opnieuw met deze firma samen en kan hen dan ook zeker aanbevelen!

3. syyskuuta 2026

Hi Muriel,

Bedankt voor de 5 sterren review.

Wat goed te horen dat alles soepel is verlopen.

Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag. Wie weet tot ziens.

Product boven verwachting

Product boven verwachting, makelijk in elkaat te zetten en snel geleverd! 👍

Hi Patrick,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Geniet van je aankoop en we zien je graag terug :).

Fijne en snelle service

Fijne en snelle service! Zeer tevreden met het product.

26. elokuuta 2026

Hi Lotte,

Bedankt voor de 5 sterren review.

Goed te horen dat de service prettig is verlopen. Veel plezier van je aankoop.

Saanut 5/5 tähteä

heel tevreden met onze aankoop

heel tevreden met onze aankoop , en snelle levering :)

Hi Tanja,

Bedankt voor de mooie review.

Fijn dat het vlot is geleverd. Veel plezier van je aankoop.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtig mooie groene salontafel!

Prachtig mooie groene salontafel!! Goed verpakt, snel verzonden en ontzettend blij mee.

Hi Naomi,

Bedankt voor de 5 sterren review.

Heel veel plezier van de salontafel.

super snelle levering

super snelle levering, mooi product en vriendelijke klantenservice

10. heinäkuuta 2026

Hi Tamara,

Wat een mooie review.

Heel veel plezier van je bestelling. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag.

Goed bedrijf. Aanrader

Een supersnelle levering. Geweldig. En ik ben heel blij met mijn salontafel set isla

13. elokuuta 2026

Hi Johanna,

Wat fijn om te lezen!

Bedankt voor deze mooie review. Super om te horen dat de levering zo snel is gegaan én dat je zo blij bent met de Isla salontafelset.

Heel veel plezier ermee. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag.

Saanut 1/5 tähteä

Wat een belachelijke vertoning !

Wat een belachelijke vertoning !! 5 aparte enveloppen met elk n klein zakje met doppen tbv. de stoelen.
Alle zakjes zouden super makkelijk met z'n allen in 1 envelop gekund hebben

13. elokuuta 2026

Hi D,

Bedankt voor uw review.

We begrijpen dat het vreemd kan overkomen om meerdere enveloppen te ontvangen, zeker wanneer de inhoud klein is. Helaas kunnen we deze onderdelen logistiek niet bundelen en worden ze daarom afzonderlijk verzonden.

Onze excuses voor de onnodige hoeveelheid verpakkingen en het ongemak dat dit mogelijk heeft veroorzaakt. We waarderen uw feedback en nemen deze zeker mee.

Met vriendelijk groet,

Reageren snel

Steeds snelle reacties en snelle verzending van de artikelen. Artikelen zijn goed verpakt, misschien wel te goed gezien de hoeveel piepschuim waarmee de artikelen verpakt zijn. Het duurt langer om de verpakking en piepschuim klein te maken en op te ruimen dan om de meubels in elkaar zetten. Artikelen zijn van goede kwaliteit en je heb iets bijzonders in huis. Dit geldt zowel voor de Seven kasten als voor de slide bijzettafel.

6. elokuuta 2026

Hi Alexandra,

Bedankt voor de goede review.

Wat goed om te horen dat het makkelijk was om de meubels in elkaar te zetten. Het is inderdaad erg goed verpakt.

Veel plezier van je aankopen.

Team Zuiver

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin