Jeg kjøper klær som viser seg å ikke se ut som bildene. Deretter ønsker jeg å returnere men oppdager at man må printe ut returetiketten. Jeg har ikke printer og kontakter derfor kundeservice. Da forte... Näytä lisää

Vi kjøpte 10 par bukser som alle viste seg å være ubrukelige fordi strikken i linningen mistet elastisiteten etter kun en gangs bruk. Buksene ble kjøpt hos Zara på Las Vistas, Tenerife. Vi tok dem me... Näytä lisää

Kundeservice er helt krise. I flere dager nå. De snakker helt klart ikke norsk, å bare oversetter det du skriver. Så det blir misforståelser hele tiden. De klarer ikke å svare deg på helt enkle spør a... Näytä lisää

Kundeservice er helt katastrofe, de går midt i samtaler på chat (som forøverig er det eneste alternativet og kontakte de på), og de klarer ikke få opp når jeg sender tall og ber meg bare sende på nytt... Näytä lisää

1,2

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Rude and arrogant Zara Oslo

I have never in my 25 years seen a worse service like yours!!! I came by Zara Norge tuesday 18.02.20, around 6 pm. I wanted to try some clothes on. While i was trying the clothes i picked, 3 different people opened the curtains while i was changing. One of the people was the woman that works in that area! i went to that employee to tell her about what happend, but she ignored me while i was talking and started to talk to another customer!?!? That is so disrespectful! She did not even want to listen.. they need to remember that this work is nothing without people! Give them some courses, i guess some needs it.. this is not the first time i face these arrogant behaviors at your store! The Zara Brand deserves better than this!

18. helmikuuta 2020

Kjøpte klær på Zara i Stavanger og…

Kjøpte klær på Zara i Stavanger og betalte kontant. Etter å ha brukt skjorte og bukse en gang revnet disse (ikke første gang sette har skjedd). Var tilbake etter 1 uke og de spurte etter kvittering som jeg ikke hadde (hvem samler på dette). Klærne. Merket zara og de hadde dem i butikken. Men dette kunne dem ikke ordne, ringte flere ganger til kundeservice, etter å ha fått utallige telefon nummer fra butikken. Ble møt med den dårligste servise jeg noen gang har opplevd, fra kundeservice. Kommer aldri til min fot innafor en Fars butikk. Klærne kunne dem laga av papir heller. Forventer bedre service og tilbake melding. Skal legge ut dette mange steder, om ikke respons fra Zara.Gratulerer med dagen :-) 👎

7. helmikuuta 2020

Lureri

Bestilte 3 produkter fra Zara, fikk 2 av 3. Ringte inn klagde møtte på uhøffelig ansatte på kundeservice. Bekreftet hvilket vare nr jeg manglet og dette skulle dem ordne. Får deretter En Mail på at varen blir utsendt, og der har de lagt inn feil vare igjen. Ringte inn klagde og dette skulle dem rette opp. Så får jeg en til Mail og der bekrefter dem beklager feil Mail, men det Er riktig vare som er på vei. Får varen levert hjem. Og der kommer det feil vare igjen. Jeg kommer meg ingen steder med dette de lover en ting har tatt betalt fra meg men gjentar med å gi ut feil informasjon og feil vare. Gang på gang lover de meg å rette opp i dette. En gang feil kan jeg forstå men 3-4 ganger når flere bekrefter dette og sier dette ordner vi opp i. Trodde aldri at en såpass stor kjede skulle være så useriøse.

6. joulukuuta 2019

Når skal ZARA gjøre noe med servicen…

Når skal ZARA gjøre noe med servicen sin?
Hver gang jeg går inn i eller har handlet i en ZARA butikk angrer jeg litt. Det er aldri hyggelig å komme dit. Det finnes ikke ansatte som smiler eller hjelper deg noe sted. Aldri et hei å få. De ansatte oppleves som sure og det service er totalt mangelvare. Det er stort sett alltid lange køer til prøverommet og de gidder aldri å åpne flere, selv om de gjerne har et i hver etasje. Det samme gjelder kassene, når køen hoper seg opp er det ingen ekstra som kommer til for å åpne en ny kasse og ta unna køen. Det hender til og med at det står flere ansatte bak kassene og driver med andre ting enn å ekspedere kunder. Butikkene er ofte rotete og klærne er ofte av dårlig kvalitet. Det er egentlig ikke noe bra ved Zara annet enn at de (dessverre) har en del kule klær og sko...

29. kesäkuuta 2019

Ekstremt dårlig kvalitet og brukte …

Ekstremt dårlig kvalitet og brukte klær.

Har forsøkt å handle noen ganger på Zara.no nå. Men det blir det dessverre en slutt på. Det er synd at et selskap som lager klær som ser så fine ut, med stilig design, legger såå lite i kvalitet. Det er svært underlig at de ikke kan bruke noen kroner ekstra på å få klærne sydd hos noen som kan det..
Det er sømmer som rakner og knapper som og hemper og pynt som faller av etter første vask. Det er skjeve sømmer og fór krymper i vask og dermed gjør at jakken drar seg etter vask, da foret krymper mer enn overmaterialet.

Klærne som kommer i posten, stinker parfyme og noen ganger sigarettrøyk. De påstår at det ikke skal skje et at de sender ut prøvde klær på nytt (men hva gjør de da med dem, selger dem i butikkene og ikke på nett?).
Uten unntak har jeg mottatt klær som lukter sterkt av dårlig parfyme under armene og oppe i halsen på overdelene hver gang jeg har bestilt.

Jeg kan ikke skjønne at noen som tydeligvis legger ganske mye i design, ikke kan legge litt mer i å sy med kvalitet. De burde skamme seg. Ikke lett å finne ut noe på nett om deres etiske valg heller.

Selskap som HM, Lindex osv, ligger mange, mange hakk høyere i kvalitet.

1. tammikuuta 2018

Kundebehandling versus kundelojalitet

Jeg skal innrømme at det jammen ikke er ofte jeg tar meg bryet med å skrive denne typen kommentarer, men den mildest talt underlige kundebehandlingen jeg og en venninne opplevde på Zara her på lørdag er verdt er par ord da jeg ikke ser for meg at påstander om at kunder er uærlige er i tråd med den driftsmodellen dere legger opp til:
Min venninne og jeg handler jevnlig på Zara, både her i Stavanger og også når vi er ute og reiser, og vi stakk vår vane tro innom butikken deres her på lørdag 9. april. Vi fant to like bukser som begge var merket med avslag på 50%, men da vi troppet opp i kassen for å betale fikk vi beskjed om at buksene ikke var på salg. Da vi påpekte at begge buksene vitterlig var merket med at de var nedsatt 50% fikk vi til tilsvar at det ikke var uvanlig at kunder selv satte på slike merker. Ergo finner den butikkansatte det på sin plass å insinuere at to middelaldrende kvinner er uærlige og utfører kriminelle handlinger – og at vi da altså skulle gjøre oss til fant for skarve 175 kroner pr. bukse.
Det at butikkansatte sin første reaksjon på at det er uoverensstemmelse mellom merket pris og pris innlagt i systemet er å påstå at kundene er uærlige, er ikke en framgangsmåte som fremmer kundelojalitet til Zara og jeg tviler også på at dette er en kundebehandling som Zara ønsker å stå for.
Jeg har ikke noe ønske å hente noe personlig på at jeg skriver dette (buksen var så fin at jeg kjøpte uansett), men jeg ønsker heller ikke at andre kunder skal få oppleve slik nedverdigende og klønete kundebehandling og da kan det kanskje være på sin plass at det tas en oppgang med de butikkansatte på hva som normal, høflig oppførsel. Det gjelder i dette tilfellet både den som håndterte kassen, samt den personen som titulerte seg selv som «manager».

11. huhtikuuta 2016

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili