Zalando Lounge Arvostelua 21

TrustScore 3/5 tähteä

2,9

Saanut 3/5 tähteä

Bra att de finns men senaste gångerna som jag beställt från dom har varit väldigt dåligt om jag ska vara ärlig. Min senaste order har tagit veckor att ens skickas och sen får jag ett meddelande... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bästa online företaget. Alltid bra priser o bra grejer, snabb leverans , bästa kundtjänst. Alltid nöjd !!!!

2,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Sent me the wrong product

Sent me the wrong product. I ordered bed sheets but got some cheap, ugly, plastic shit that's full of static electricity. All I got as a compensation was 10% discount code that I have to use within 2 months, as if I'm ever going to purchase from Zalando Lounge again.

Took 3 weeks to arrive as well, and it's not like the item I wanted exists anymore, because they only sell outlet stuff in limited quantities.

13. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Bedrieglijk en geen geld terug na bewijs retour

Begin augustus heb ik twee tassen Retour gestuurd. Ze hebben vooraf een fout gemaakt dat een van ze al retour is gestuurd en kreeg daarvan geld terug. Ik ben eerlijk geweest dat het niet klopt en dat ik beiden tassen terug ga sturen en ik dan mijn geld krijg van de tweede tas. Ze gaven aan dat het geen probleem is moest ze beiden in de doos zetten. Na weken merk ik dat ik geen geld terug krijg van de andere tas. Ik heb gezien dat ze de retour beiden hebben ontvangen. Maar niet mijn geld heb ontvangen en ze gebeld en ze zagen ook dat ze het hebben. Ondanks dat gaven ze mij aan een rechtsverklaring in te vullen ook al was het hun fout dat het niet klopt en kreeg ik mijn geld maar niet. Het is nu 2 maanden en ik heb mijn geld niet gekregen. Ik heb foto's gestuurd van bewijzen dat ik geen geld van hun heb ontvangen ook al zeggen ze dag ze het wel hebben gestuurd maar heb bewijs dat het niet klopt en vraag al meerdere malen mijn geld terug. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar om je te helpen omdat ze meeste Agents zijn vraag me niet waarom en mail reageren ze niet op mijn verzoek en ik ben eerlijk geweest en krijg mijn geld niet terug. Tot heden hebben ze het nog steeds niet gestuurd. Ik kan er niets aan doen omdat ik via ideal heb betaald. Ik raad jullie aan dat niet meer te doen en laat jullie zien wie ze zijn. Bedrieglijk en niet klantenvriendelijk en stelen je geld.

26. syyskuuta 2025

Bra deal

Beställde först en resväska och sedan en handväska. Båda kom ganska snabbt och var enligt bild och beskrivning. Var lite orolig i och med vissa recensioner men allt gick bra.

28. huhtikuuta 2025

Dubiose Praktiken

Zalando Lounge wird immer unseriöser ! Plötzlich ist der gerade eben gekaufte Artikel nicht mehr verfügbar ! WER DAS GLAUBT GLAUBT AUCH AN DEN WEIHNACHTSMANN !

11. tammikuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Tog bort varor jag beställt

Min senaste order har tagit veckor att ens skickas och sen får jag ett meddelande nu att en produkt i beställningen har tagits bort pågrund av hög efterfrågan? Tycker att det inte bör kunna ske och känns snarare som en dålig ursäkt.

Synd att det blivit såhär, förr hade jag satt 5 stjärnor mren inte längre.

9. tammikuuta 2025

Deceptive, isn't even cheap

What's even the point? I was tricked into registering because they've made sure that google shows ridiculously low prices on items that then turn out to cost almost the same as the original price.

Like how can you seriously show a J.Lindeberg t-shirt for 35 kr, and then when you click on it and get brought to the page (and you have to register to be able to see it) it costs 529 kr.

And I know this isn't google's mistake, because before you navigate to the page, you get an enlargened picture when you press on it, and you can clearly see right next to Zalando-lounge 35 sek with free shipping.

Then when you try to cancel and delete your account, they force you to ALSO delete your regular Zalando-account in the process. In other words, once you've signed up for this nonsense, you're stuck unless you want to leave Zalando completely.

Ridiculous.

17. joulukuuta 2024

Zalando lounge är bedrägeri

Zalando lounge är bedrägeri, dom tjuvar pengar, dom lurar folk. Dragit pengar för leverans som inte fanns. Kundtjänst är otrevliga , skiter i kunder.

6. joulukuuta 2024

Kastade mina pengar

De gör vad de känner för, returnerade två par skor, de återbetalade ena paret och det andra ”kastade” de, värda 1000kr.
Alltså varken ens pengar eller produkt kan man räkna med att få tillbaka vid retur beror snarare på dagshumör.

13. huhtikuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Tur att de inte har fakturaköp…

Det är helt obegripligt att de inte har fakturaköp på Zalando Lounge som på vanliga Zalando. Visst, jag kan förstå att de vill bli av med grejerna, och vill inte att man ska köpa mer än man verkligen vill ha och sedan returnera många saker - men de skulle ju få sälja så otroligt mycket mer. Men troligtvis tur för mig ändå. Jag vet hur det är. När det är fakturaköp och man slipper ligga ute med pengar så köper man betydligt mycket mer än man hade tänkt, och när man sen provar sakerna hemma och allt är snyggt så vill man inte returnera något och det slutar med ett mycket större köp än man hade tänkt.

5. maaliskuuta 2024

Bra priser

Bra priser
Jag köpte två armband från deras app till ett bra reducerat pris. Helheten inget konstigt leveransen gick fort och fick mina armband som stämde överens med beskrivningen.

7. toukokuuta 2023

Smidigt och billigt

Smidigt och billigt. Snabba leveranser och snygga kläder, hemsidan/appen kan vara någorlunda svår att använda+de brukar inte ha fri frakt. Annars har jag inget dåligt att säga.

16. toukokuuta 2023

Useless website

the website is spread out in a very stupid way, which makes finding products is very complicated and time-consuming. it's just big pictures and text with 60 and 70 percent off. I don't know who can design a website like that and sell as much as a brands!

31. maaliskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Zalando-lounge har tjuvat mig på 13.558…

Zalando-lounge har tjuvat mig på 13.558 kr. Jag har gjort en retur och har filmat packning och inlämning till Postnord väl. Jag har inlämningskvitto från Postnord och mottagningsbevis från Postnord som bekräftar att Zalando Lounge har mottagit min retur. Vid telefonkontakt med Zalando Lounge bekräftade de att de mottog min retur 16/2/2022. Utan motivering nekar Zalando Lounge mig en återbetalning och behåller även de returnerade varorna. En stämningsansökan till tingsrätten förbereds nu.

28. maaliskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin