The test itself was easy to perform, but I was disappointed with the results. Since I provided three saliva samples, I expected to see the cortisol levels for each sample and how they changed over t... Näytä lisää

Yritys on vastannut
They are lying and makeing people idiots. After two weeks some german company send my excuses but they cannot make a test because it is to old. DO NOT BUY IT !!!
Yritys on vastannut
Mijn ontlasting was te stevig en moeilijk in het buisje te krijgen .waardoor ik vermoed dat er te weinig materiaal om het n Enterotype te kunnen vaststellen en waardoor microbioom lastig is vast te... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een Darmtest besteld, dit ging heel makkelijk en werd snel geleverd. Handleiding is helder en de test is daardoor eenvoudig uit te voeren. Uitslag is zeer uitgebreid maar soms ook lastig te begrijpe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wil je de oorzaak van een vervelende klacht achterhalen of jouw gezondheid preventief controleren? Onze zelftesten geven je inzicht: makkelijk, betrouwbaar en discreet. Het team van Yours Health Test bestaat uit medisch specialisten en professionals. Wij zorgen met onze ervaren specialisten dat onze testen altijd aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen voldoen. De uitslag van onze testen geven je waardevolle inzichten in jouw gezondheid en welzijn.
Winkelskamp 6, 7255 PZ, Hengelo (GLD), Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Niet de beloofde notificatie van ontvangst van het monster gekregen, en ook geen notificatie dat de uitslag klaar was. Dus onnodig wachten en onzekerheid

Vastaus yritykseltä Yours Health Test
Uitleg uitslag mag wat uitgebreider, ga nu met de uitslag naar de huisarts voor verdere uitleg/toelichting
De test geeft een duidelijke uitkomst. Gemakkelijk te doen met niet te moeilijke aanwijzingen. Hoe er verder gehandeld na de uitslag is wat kortaf.
Goed uit te voeren test! Voor mij begrijpelijke uitslag. Als tip geef ik mee schrijf je email adres er extra bij!!
De test was makkelijk te doen, uitslag kwam snel, alleen jammer dat verdere communicatie in het Duits verliep.
Prima zelftest (cortisol). Duidelijke communicatie en op tijd geleverd.
Prima service.
Toen bleek dat de test niet meer nodig was hebben ze direct het geld terug gestort op de rekening.
Heb een covid-2 antistoffentest laten uitvoeren. Alles is prima verlopen. Goede uitleg bij de resultaten. Top
De instructies klopten niet met de cijfers van de testbuisjes.
Resultaten in een taal die ik niet beheers
Prut

Vastaus yritykseltä Yours Health Test
de uitgevoerde test is gemakkelijk uit te voeren en ook het resultaat volgde snel en ook deze was helder.

Nette service.
Door dat mijn emailadres niet echt duidelijk was.heb ik zelf een mailtje gesturen.
Binnen een uur kreeg ik netjes al me gegevens door gemaild.

Vastaus yritykseltä Yours Health Test
De monsters naar het laboratorium gestuurd. Op de website stond dat deze aangekomen waren. De analyse is echter nooit online gekomen. Verder meer dan 15 minuten in de wacht gestaan meerdere keren, nooit iemand te spreken gekregen. 70 euro weggegooid :-(

Vastaus yritykseltä Yours Health Test
Heb een week moeten wachten totdat ik het heb ontvangen nadat ik een paar keer had moeten bellen. Track and trace deed het ook niet en bijna geen klantenservice aanwezig. Geen aanrader

Vastaus yritykseltä Yours Health Test
Vlotte service na insturen en verder duidelijke instrucies

Vastaus yritykseltä Yours Health Test
Heb test buisjes opgestuurd en nooit meer iets ontvangen, ja deze mail wat ik van vind😭

Vastaus yritykseltä Yours Health Test
Een superservice. Het product kwam snel en de uitslag ook sneller dan verwacht.

Vastaus yritykseltä Yours Health Test
Bij mij ging het bloed afnemen erg moeilijk. Kreeg maar een paar druppels uit mijn vinger geknepen. Kreeg daarna een uitgebreid mailtje met verschillende tips. En het aanbod om nieuwe nieuwe lancetten en een nieuw buisje te ontvangen. Top service!