Banner for Yours Health Test

Yours Health Test Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

The test itself was easy to perform, but I was disappointed with the results. Since I provided three saliva samples, I expected to see the cortisol levels for each sample and how they changed over t... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

They are lying and makeing people idiots. After two weeks some german company send my excuses but they cannot make a test because it is to old. DO NOT BUY IT !!!

Saanut 2/5 tähteä

Mijn ontlasting was te stevig en moeilijk in het buisje te krijgen .waardoor ik vermoed dat er te weinig materiaal om het n Enterotype te kunnen vaststellen en waardoor microbioom lastig is vast te... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een Darmtest besteld, dit ging heel makkelijk en werd snel geleverd. Handleiding is helder en de test is daardoor eenvoudig uit te voeren. Uitslag is zeer uitgebreid maar soms ook lastig te begrijpe... Näytä lisää

1. Itsepalveluterveysasema

Yrityksen kirjoittama

Wil je de oorzaak van een vervelende klacht achterhalen of jouw gezondheid preventief controleren? Onze zelftesten geven je inzicht: makkelijk, betrouwbaar en discreet. Het team van Yours Health Test bestaat uit medisch specialisten en professionals. Wij zorgen met onze ervaren specialisten dat onze testen altijd aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen voldoen. De uitslag van onze testen geven je waardevolle inzichten in jouw gezondheid en welzijn.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Duidelijk en betrouwbaar aanbod voor…

Duidelijk en betrouwbaar aanbod voor meting niveau Corona antistoffen. Het invulformulier voor het laboratorium moet handgeschreven ingevuld worden. De vakjes per letter zijn veel te klein hiervoor. Dit leidt tot gepriegel en slechte leesbaarheid!

13. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yours Health Test

Beste Anthonie, Bedankt voor je review. We zijn bezig om de formulieren digitaal te maken. Dat is inderdaad handiger en duidelijker leesbaar.

Slechte communicatie!!

Geen bestelbevestiging na bestelling, geen ontvangstbevestiging gekregen na opsturen van de monsters. Na een mail van mij wel een reactie maar wederom géén mail dat de uitslag binnen was. Ik heb een cortisol test gedaan waarbij ik drie monsters moest inleveren. Ik kreeg maar één uitslag. Kortom niets meer bestellen hier. De uitleg bij de uitslag is ook erg summier. Er staan alleen tips voor te hoog cortisol mijn uitslag was te laag???

30. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yours Health Test

Beste mevrouw Van Tilburg, wat vervelend dat u zo teleurgesteld bent. Onze servicedesk heeft deze week per mail contact met u opgenomen, maar helaas hebben wij hierop geen reactie ontvangen.

Monsterbegeleidingsformulieren worden ingelezen door een computer. Helaas komt het wel eens voor dat er een letter of cijfer niet goed uitgelezen kan worden, waardoor de geautomatiseerde mail niet aankomt. Omdat wij vreesden dat dit het geval was hadden wij aangegeven dat u de voortgang van het onderzoek zelf kon volgen via onze website. Wij zijn ons bewust van dit probleem, er wordt dan ook hard gewerkt aan een oplossing.

Wat betreft de uitslag van uw speekseltest: De cortisoltest meet slechts alleen de ochtendpiek (3 metingen=1 waarde). Wanneer u een dag-profiel verwacht had, dan had u kunnen kiezen voor de stresstest. Deze test brengt het cortisol dag-profiel in kaart (7 metingen=5 waardes). Onze website beschrijft duidelijk de verschillen tussen beide testen:

“Wat meet een cortisol test?
De cortisol test van Yours Health Test geeft jou inzicht in jouw cortisolwaarde.
Deze speekseltest meet alleen jouw cortisol ochtendpiek. Dit zijn drie metingen waaruit één waarde naar voren komt”.

“Wil je liever een volledig cortisol dagprofiel? Bestel dan de stress test”.

Mocht u e.e.a. verkeerd geïnterpreteerd hebben, dan horen wij het graag.

De test is goed te doen

De test is goed te doen. Bevestiging ontvangst komt in het duits. Dat vond ik vreemd. En de uitslag begreep ik behalve de totaalscore weinig van. Beetje jammer van het geld.

25. toukokuuta 2022

Beste Jacqueline,
Dank voor je review, wat vervelend om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent.
Neem gerust contact op met onze servicedesk. Zij helpen je, waar mogelijk, graag om de testuitslag beter te begrijpen. Dat je een Duitstalige mail hebt ontvangen hoort inderdaad niet zo te zijn, onze excuses hiervoor. Alle monsters worden onderzocht in een laboratorium in Duitsland. Helaas was er administratief gezien iets niet goed ingesteld. Dit probleem is intussen verholpen.

Goede uitleg

Goede uitleg
Wat wel bijzonder is dat je 7 buisjes ontvangt en er 6 stuks opgestuurd moeten worden
Wat is hier de reden van

3. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yours Health Test

Beste Joop, Bedankt voor de review. Alle buisjes moeten worden opgestuurd. Het laboratorium heeft inmiddels een nieuwe test opgestuurd, zodat je deze opnieuw kunt doen. Als je nog vragen hebt, horen we het graag. Stuur een mail naar info@yourshealthtest.nl

Snel geleverd

Snel geleverd. Nog geen tijd gehad test te gebruiken.

9. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yours Health Test

Fijn dat de test snel bij u was. Als er vragen zijn over het afnemen van de test kunt u ons altijd bellen of mailen. We helpen dan graag.

Saanut 4/5 tähteä

Prettige reactie op mijn vorige review

Prettige reactie op mijn vorige review. Antwoord was een antwoord op mijn vraag en niet een standaar antwoord. Stel ik op prijs. Dank.

5. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yours Health Test

Dank voor deze positieve review! Graag gedaan natuurlijk, fijn dat we je zo goed als mogelijk hebben kunnen helpen.

Prima zelftesten

Prima zelftesten! Ik heb zelf microbioom test besteld en netjes op tijd ontvangen

23. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yours Health Test

Beste Evert, fijn om te lezen dat je tevreden bent. Dank voor je mooie review!

Saanut 3/5 tähteä

Duurde erg lang voor de uitslag kwam.

Duurde erg lang voor de uitslag kwam.
aantal keren gebeld ivm niet ontvangen bevestiging mail.
🤔

20. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yours Health Test

Beste Wil, Op jouw vorige review van 1 maart hebben we gereageerd en op 8 maart heb je het uiteindelijke antwoord ontvangen met uitleg hierover. Als je toch nog vragen hebt, horen we die graag via mail of telefoon.

Doen wat ze beloven

13. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yours Health Test

Beste Jacobs, we doen ons best om de belofte waar te maken. Bedankt voor de waardering.

Snel maar niet accuraat

Snel en makkelijk. Alleen het resultaat van mijn test is enorm laag. Dit kan bijna niet. Heb gebeld naar de jullie infolijn. Geen antwoord op mijn vragen. Dacht dat jullie ook experts in huis hadden.

7. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yours Health Test

Beste Jorn, vervelend dat de infolijn je niet verder heeft kunnen helpen. Graag ontvangen we je vragen via info@yourshealthtest.nl We helpen je graag verder.

Saanut 1/5 tähteä

I do not recommend this lab

I do not recommend this lab and I am not satisfied with the result I got..
I have had a respiratory allergy to black mold for several years and I have been following up my case with my doctor, but due to the Corona virus I wanted to do an allergy test at home..
But the test set was expired since (30.11.2021) and I ordered it on ((11.01.2022)) and got the result on (19.01.2022) and the result was an allergy to dust mites in the house and there is no trace of black mold allergy .. I think Dust mite allergy is present in most people because the sample was not valid because of the expired test kit. The result was an estimate and not a real result.
It's a waste of money I paid 100 euros for nothing at all.
Barcode 60384690.
order#26186

21. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yours Health Test

We are sorry that you received a test with an old date. If you had let us know before you did the test, we would have sent new parts straight away. Our service department will contact you to inform you about this and to provide the laboratory's response to your other comments.

Saanut 3/5 tähteä

Testbeschrijving was prima en kompleet

Testbeschrijving was prima en kompleet. Wat ik miste was de uitleg van de uitkomst. Of het hoog was of laag. Veel of weinig antistoffen en hoe de uitslag zich verhoudt met andere. Wat is gemiddeld enz. enz.
M.vr.gr. Gerrit Tol.

12. helmikuuta 2022

Beste Gerrit,

Hartelijk dank voor jouw review.

We vinden het vervelend dat de testuitslag niet geheel aan je verwachting voldeed. Graag licht ik e.e.a. toe.
Hoe hoger de waarde, veroorzaakt door infectie of vaccinatie, hoe meer neutraliserende antilichamen aanwezig zijn en hoe ‘beter’ het resultaat. Helaas kunnen we nog niets zeggen over de immuniteit, omdat hierover nog te weinig informatie bekend is. Dit staat ook op onze website bij de test bij “belangrijke informatie”:
'Deze test kan slechts worden gebruikt om aan te tonen of men een infectie heeft gehad met het coronavirus. Of je antistoffen hebt aangemaakt. Een positief resultaat kan nog niets zeggen over de immuniteit! Hierover is nog te weinig bekend'.

Zodra we hier meer over weten zullen we e.e.a. uiteraard verbeteren in de, dan nog te verkrijgen, uitslagen.
Mocht je het op prijs stellen om van deze eventuele nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven, stuur dan gerust een mail naar info@yourshealthtest.nl. We helpen je graag.

Saanut 1/5 tähteä

Ik begrijp helemaal niks van de uitslag…

Ik begrijp helemaal niks van de uitslag van een cortisol test.
Wat zonde van het geld.

7. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yours Health Test

Beste Linda, op onze website staat bij onze testen een voorbeelduitslag zodat je voor het bestellen kan zien wat je kunt verwachten. Vervelend dat jouw uitslag daar niet bij aansluit. Graag beantwoorden we je vragen. Je kunt contact met ons opnemen van maandag tot en met donderdag van 9-17 uur op telefoonnummer 088 007 5744. Uiteraard mag je ook een mail sturen naar info@yourshealthtest.nl

Saanut 5/5 tähteä

Omdat onze dokter niet mee wilde werken…

Omdat onze dokter niet mee wilde werken hebben we deze cortisol test besteld, de uitslag bevestigde ons vermoeden.
Dus zeer tevreden ook over het bestellen, test afnemen enzovoort.
Duidelijk uitleg, prima contact ondanks dat er wel een Duits mailtje bij was, niet moeilijk te begrijpen tegenwoordig

26. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yours Health Test

Beste Klaas, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Uiteraard had je een Nederlandstalige mail moeten ontvangen, onze excuses hiervoor. Dit probleem moet verholpen worden, dus we gaan ermee aan de slag. Dank voor je review!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin