The test itself was easy to perform, but I was disappointed with the results. Since I provided three saliva samples, I expected to see the cortisol levels for each sample and how they changed over t... Näytä lisää

Yritys on vastannut
They are lying and makeing people idiots. After two weeks some german company send my excuses but they cannot make a test because it is to old. DO NOT BUY IT !!!
Yritys on vastannut
Mijn ontlasting was te stevig en moeilijk in het buisje te krijgen .waardoor ik vermoed dat er te weinig materiaal om het n Enterotype te kunnen vaststellen en waardoor microbioom lastig is vast te... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een Darmtest besteld, dit ging heel makkelijk en werd snel geleverd. Handleiding is helder en de test is daardoor eenvoudig uit te voeren. Uitslag is zeer uitgebreid maar soms ook lastig te begrijpe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wil je de oorzaak van een vervelende klacht achterhalen of jouw gezondheid preventief controleren? Onze zelftesten geven je inzicht: makkelijk, betrouwbaar en discreet. Het team van Yours Health Test bestaat uit medisch specialisten en professionals. Wij zorgen met onze ervaren specialisten dat onze testen altijd aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen voldoen. De uitslag van onze testen geven je waardevolle inzichten in jouw gezondheid en welzijn.
Winkelskamp 6, 7255 PZ, Hengelo (GLD), Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Duidelijke uitleg. Na opsturen monster bevestigings mail ontvangen. Prijs/ kwaliteit ook redelijk.
Product op tijd geleverd en met twee weken uitslag van de test.
Prima geregeld.
De test-kit en uitleg was prima. De uitslag is summier, verwacht geen groots advies en plan om waardes weer in het groen te krijgen. Ik moest wel zelf achter de uitslag aan, was iets mis met geautomatiseerde mail.
Dit is mijn eerste keer dat ik een testpakket besteld heb.
De bijgevoegde informatie voor het juist gebruiken van het testpakket is duidelijk en helder.

Vastaus yritykseltä Yours Health Test
Laat ik beginnen met zeggen, dat ik echt vrijwel nooit slechte reviews schrijf, want ik weet hoe slecht dit voor je bedrijf is, maar in dit geval, is het verdient. Ik heb m'n cortisoltest lang geleden gedaan. Ik kreeg eerst geen uitslag. Toen bleek dat m'n geboortedatum verkeerd in het systeem stond. Daarna werd me verteld dat de tijden waarop ik de test had uitgevoerd, niet juist waren. Ik heb vervolgens uitgelegd, dat ik in de horeca werk en laat m'n bed uitkom, na een paar dagen radiostilte, heb ik zelf weer gemaild om te vragen of er al antwoord van het lab was. De vraag was: Hoe laat ik dan uit bed gekomen was? Ik zei: 13.00, zoals op het buisje staat. Vervolgens krijg ik een mail terug waarin staat, dat ik de verkeerde tijden op de buisjes gezet zou hebben. Als je liegt, doe het dan goed. Jullie zeiden namelijk tegen me dat ik op een van de buisjes 9.00 zou hebben gezet. Dan ben ik niet eens wakker, dus dat is sowieso al knap. Ik heb zelf het idee, dat het lab die resultaten gewoon weggegooid heeft, omdat ze mijn tijd van opstaan anders interpreteerde en me hebben geprobeerd te manipuleren in het mij doen denken dat ik die tijden echt zou hebben opgeschreven. Ik ben echt pissed off. Heb gezegd dat ik het best opnieuw wil doen, maar heb hier tot op heden nog steeds geen antwoord op gekregen. Ik kreeg alleen een mail of ik een beoordeling wilde plaatsen. Was misschien slimmer geweest om me gewoon terug te mailen. Dit duurt ook al vanaf Oktober. Ben er nu wel klaar mee.

Vastaus yritykseltä Yours Health Test
Was best lastig om genoeg in de buisjes te krijgen.

Vastaus yritykseltä Yours Health Test
Uitslag ontvangen maar er moet echt tekst en uitleg bij ; dat is toch wel het minste !!!

Vastaus yritykseltä Yours Health Test
Weer een mooi voorbeeld van veel geld verdienen aan de onkunde van de burgers.
Groente en fruit wordt niet bespoten met glyfosaat omdat simpelweg de groente en het fruit ook doodgaan.
Jammer dat er bedrijven weer misbruik van maken.

Vastaus yritykseltä Yours Health Test
Netjes snel geleverd lijkt betrouwbare en goede test maar heb nog geen verslag terug maar verwacht ook dat dit goed is
Goede uitleg
Dank voor uw dienst. Het was uitstekend en betrouwbaar.
Alleen jammer dat ik nog niet weet of het legionella of salmonella is wat in het drinkwater is.

Vastaus yritykseltä Yours Health Test
1e test was mislukt door hoge temperaturen tijdens het verzenden. Ik kreeg gratis een nieuwe test thuis gestuurd. Na het terug sturen was de uitslag al binnen een paar dagen bekend. Uitstelkende service en snelle uitslag ik ben helemaal tevreden.

Vastaus yritykseltä Yours Health Test
Handig en makkelijk om lab testen op deze manier mogelijk te maken
Test kwam zeer snel binnen was makkelijk te doen en na 1,5 week mijn uitslag nu weet ik eindelijk wat ik heb dank jullie wel