Yritys on vastannut
Jag har nog iaf 10st olika rakvatten jag varierar mellan. Denna är den absolut bästa jag köpt hittills. Kommer att använda den tills sista droppen. Så har jag redan beställt en ny. Eller om ja... Näytä lisää
Enkelt att beställa och bästa priset på parfymen jag köpte av alla andra försäljare/nätsidor. Kolla PriceRunner och You.se hade lägst pris och parfymen blev levererad på endast 3 dagar
YOU.se är ett litet team baserade i Mölndal, nära centrala Göteborg, med ett stort hjärta för parfym! Vår butik handlar om en sak: parfym. Från välkända designerhus till nisch, exklusiva limiteds, indie-favoriter och artisanal skapare – vi samlar allt under ett tak. Vi testar, väljer och beskriver med omsorg för att du ska hitta rätt doft, oavsett stil eller budget. Med snabb frakt, rimliga priser och schyst support vill vi göra doftresan både enkel och rolig. Trots vår lilla storlek vågar vi påstå att You.se har Sveriges största och bästa utbud av dofter. Välkomna till oss på You.se! Love yourself! ❤️
Yrityksen kirjoittama

100 % äkta varor på You.se
Åbäcksgatan 6, 43167, Mölndal, Ruotsi
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Enkelt att hitta det en vill ha på hemsidan. Prisvärt

Vastaus yritykseltä YOU.se
Inte bra! De tog inte ansvar för em försenad packet. De kunde har betalt tillbaka mina pengar och löste problemet med Budbee eftersom paketet har fastnat hos Budbee men varje gång jag ringde de så att jag måste vänta så i slutet jag fick vänta en hel vecka med en falsk leverans tid varje dag.

Vastaus yritykseltä YOU.se
Allt fungerade perfekt från beställning till leverans.

Vastaus yritykseltä YOU.se
Bra pris - snabb leverans, originalvaror självklart. Kommer beställa härifrån igen.

Vastaus yritykseltä YOU.se
Det är bra parfym och kosmetika online shop. Personalen är mycket snäll och hjälpsam. Det är möjligt att köpa som privat person samt som företag. Det finns mycket goda betalnings möjligheter för företagsköp samt som privatköp. Jag rekommenderar denna affär. Skall handla igen från denna online affär.

Bra service och jag Älskar Issey Miyake men Lattafa Victoria så där

Vastaus yritykseltä YOU.se
Tar lite längre tid med Budbee till Skurup, men annars så funkar det bra.

Vastaus yritykseltä YOU.se
Hej. Jag fick min vara om bara några dagar, jag fick bra information om det, och fakturan också.
Tack så mycket. Jag kommer att beställa från er igen.
Mvh. Georgia
Det sämsta företaget. Parfymer dyra som in i skogen. Och beloppet ändras när varan är i korgen jämfört med innan. Billigare innan och dyrare i korgen.