In december een pakket ontvangen dat ernstig beschadigd was. Waarschijnlijk door vervoerder laten vallen en geen melding gemaakt. Yakelos heeft mij een nieuwe fles olie gestuurd met daarbij een verra... Näytä lisää
Beste team van Yakelos, Ik wil graag jullie bedanken voor jullie toewijding en harde werk om de beste olijfolie ter wereld te produceren, vooral die van Yakelos zelf, die absoluut heerlijk is. Ik h... Näytä lisää
Toch ook nog zeker vergeten te noemen Fleurrrrr!!!! Zo een vriendelijke meid .. meteen antwoord en oplossing als je een vraag hebt!.. ja dat speelt ook een belangrijke rol in het leven opdeez aard👏👏... Näytä lisää
Een van de beste bedrijven wat betreft service en snelle levering !! Maar waar het eigenlijk om gaat is de Olijfolie ⭐️ om even in superlatieven te gaan.. Fantastisch / verrukkelijke / volle smaak en... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vloeibaar goud! Gezond & Lekker
Meer en duin 271, 2163HE, Lisse , Hollanti
- 0645278910
- info@yakelos.com
- yakelos.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Eerste ervaring: RAAK!
Dit is een review na eerste bestelling en eerste gebruik. Ik kan niet anders dan vijf sterren geven: bestellen, bezorging en dan gelijk open die fles!! Beetje op mijn hand en proeven: YES!!!! Vanavond meteen gekookt met deze olijfolie en salade aangemaakt: wat een smaak!! Top! En de informatie die ik krijg via QR code over teelt, locatie en verwerking geven mij gevoel van verbinding met dit product. 3 flessen besteld: geef met goed gevoel 2 flessen weg als cadeautje.
Geweldige olijfolie
Heerlijke olijfolie, zowel warm en koud te gebruiken. Bij de flessen werd een herbruikbaar schenktuitje geleverd. Top Yakelos!
W. van Wijhe
Heerlijke olie
Heerlijke olie, mooie plank en heel goede service!!
Zeer goede bio olie
Zeer goede bio olie. Snelle levering.
Deze olijfolie is erg lekker
Deze olijfolie is erg lekker, ben zeer tevreden.
Zorgvuldig ingepakt geleverd
Zorgvuldig ingepakt geleverd. Heerlijke olie, blij mee.
Olijf is heerlijk
Olijf is heerlijk. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Lekkerste Olijfolie ter wereld !!
Ik heb deze olie besteld naar aanleiding van vorige reviews, en ook uiteraard de titel : " Beste Olijfolie ter wereld ". Verkozen in New-York !! Volgens onze smaak is ze dat ook ,zo heerlijk, zacht op de tong. Binnen de 2 dagen had ik ze al. Dus zeer goede service. Ik koop ze zeker nog !! 👍👍
Heerlijke biologische olijfolie uit…
Heerlijke biologische olijfolie uit Tunesië. Lees ook het artikel in de Volkskrant van 4-2-2021: De lekkerste Spaanse olijfolie komt uit Tunesië.
Fantastisch lekkere olijfolie
Fantastisch lekkere olijfolie! Snelle levering!
Heerlijke olie
Snelle levering. Super lekkere zachte olijfolie.een aanrader!
Super product
De levering was in orde en de olijfolie
Een super product
Goed product
Goed product, goede service en snelle levering. Zeer tevreden!
Wat een verrassing om zo'n mooi pakket…
Wat een verrassing om zo'n mooi pakket te ontvangen ! Hier wordt ik blij van , deze heerlijke olijfolie !
Top product
Zojuist de olie ontvangen, zelfs een dag eerder dan aangekondigd!
Fantastische olie, zo hoort olijfolie te smaken. Handig schenktuitje is gratis meegeleverd
Zeer goed in levering en smaak
Snelle levering, solide verpakt, heerlijke smaak
Heerlijke olijfolie
Zeer snel geleverd, keurig verpakt, cadeautje erbij en heerlijke smaak van de olijfolie!
Heerlijke pure smaak voor een redelijke…
Heerlijke pure smaak voor een redelijke prijs. Lekker om zo op een stokbroodje te smeren.
Top product
Top product . Smaak top . Levering top . Tot op heden gee. Beter product gevonden . Super .
Eindelijk een olijf olie die ook echt…
Eindelijk een olijf olie die ook echt naar een olijven smaakt, heerlijk!!
Dank je wel voor de superrr snelle levering🤗👌