1. Sukupuolitautien poliklinikka
  2. Poliklinikka
  3. Sukupuolitautitestit

Yrityksen kirjoittama

Ikwilvanmijnsoaaf.nl is dé betrouwbare en discrete online aanbieder voor SOA-testen en behandelingen in Nederland. Ons doel is om seksuele gezondheid toegankelijk en anoniem te maken voor iedereen. Met onze eenvoudige online bestelprocedure en snelle levering kunt u in alle privacy testen op een breed scala aan SOA's. Onze testen zijn van hoge kwaliteit en worden geanalyseerd door gecertificeerde laboratoria. Bij een positieve uitslag bieden wij direct gepersonaliseerd advies en behandelingsopties aan. Uw gezondheid en discretie staan bij ons altijd voorop. Kies voor zekerheid, kies voor Ikwilvanmijnsoaaf.nl.

3,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Snelle bezorging

Goedenavond,
Vorige week maandag ochtend rond 10 uur een test besteld en die kwam inderdaad nog dezelfde dag aan. Dit had ik eigenlijk niet verwacht maar ze maken het waar!

26. tammikuuta 2026

Vertrouwde service

Ik twijfelde omdat het een gevoelig onderwerp is, en dit allemaal online gaat. Ik heb een prettige ervaring met ikwilvanmijnsoaaf.nl omdat ze direct voor me klaar stonden met moeilijke vragen, en ik had snel mijn uitslag.

13. marraskuuta 2025

super

ik heb nu een paar dagen geleden mijn test besteld. alles ging super snel en was inderdaad binnen een dag geleverd en de test uitslag was ook wonderbaarlijk snel binnen. dus ik kan het zeker aanraden

19. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Eigenlijk wil ik -5 sterren geven maar…

Eigenlijk wil ik -5 sterren geven maar dat kan helaas niet.
Bestel niks bij dit bedrijf! Niks klopt van wat er op de website wordt beloofd. Bedrijf is waarschijnlijk uit zijn jasje gegroeid en kan dus beloftes niet nakomen. Heel jammer. Geld weg en uiteindelijk toch naar een arts voor een diagnose. Naar aanleiding van jullie reactie op mijn review meld ik dat ik tot twee keer telefonisch contact gezocht hebt met jullie bedrijf. Er wordt beloofd dat er terug gebeld wordt maar dat kan alleen als er eerst gemaild wordt naar een onbeveiligde mail dat heb ik geweigerd en gemeld . Daar werd notitie van gemaakt en ik zou terug gebeld . Maar je raadt het al, NOOIT meer terug gebeld. Bovendien merk ik dat reviews op jullie website aanmerkelijk beter zijn dan op trustpilot, had ik daar maar eerder op gekeken. Ben dus zeker niet de enige die een review over jullie bedrijf op trustpilot zet. Vind het ook opmerkelijk dat ik op deze platform geen review van jullie bedrijf mag zetten. Tot slot hoop ik dat jullie wat meer zelf reflectie en verbetering in jullie dienstverlening kunnen doorvoeren want ik schik echt van jullie reactie!

9. tammikuuta 2026

Beste Geravmd,

Dank voor uw reactie. Wij herkennen ons echter totaal niet in deze review en vinden deze inhoud eerlijk gezegd zeer opmerkelijk.

Allereerst: wij vragen onze klanten niet om reviews achter te laten via dit platform. Daarnaast is dit de eerste review die met dit account is geplaatst, wat de situatie extra vreemd maakt.

De beschrijving die u geeft (“geld weg”, “niks klopt”, “toch naar een arts”) sluit ook niet aan bij de ervaringen die wij dagelijks ontvangen van onze klanten én bij onze werkwijze. Wanneer iemand ontevreden is, verwachten wij normaal gesproken dat er contact wordt opgenomen zodat wij dit direct kunnen oplossen, wij zijn namelijk altijd bereikbaar en werken juist oplossingsgericht, met klanttevredenheid als prioriteit.

Mocht u daadwerkelijk klant zijn en deze ervaring hebben gehad, dan nodigen wij u uit om direct contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen uitzoeken en netjes kunnen oplossen. U kunt ons op werkdagen bereiken via:

• telefoon
• WhatsApp
• e-mail
• onze chatbot
• of het contactformulier op de website

Tot op heden is er vanuit u geen enkele melding bij ons bekend, waardoor wij sterke twijfels hebben over de juistheid van deze review en het doel ervan.

Team van Ikwilvanmijnsoaaf.nl

Saanut 1/5 tähteä

uitslag niet raadpleegbaar en…

uitslag niet raadpleegbaar en telefonisch niet bereikbaar

29. lokakuuta 2025

Beste Tovenaar,

Dank voor uw bericht. Wij vinden deze review eerlijk gezegd erg opvallend, omdat wij ons niet herkennen in de situatie zoals u die schetst.

Onze uitslagen zijn normaal gesproken gewoon consulteerbaar via de gebruikelijke omgeving. Als dit bij u niet het geval was, dan is dat uiteraard vervelend, maar in dat geval verwachten wij dat er contact met ons wordt opgenomen, zodat wij dit direct kunnen controleren en oplossen.

Daarnaast zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar. Mocht u ons niet direct te pakken hebben gekregen, dan kunt u ons ook altijd bereiken via:

• WhatsApp
• e-mail
• onze chatbot
• of het contactformulier op de website

Tot op heden is er bij ons geen melding bekend die aansluit op deze review, waardoor wij dit niet kunnen herleiden zonder aanvullende informatie.

Wij nodigen u daarom uit om contact met ons op te nemen met uw ordernummer, zodat wij dit kunnen uitzoeken en netjes voor u kunnen oplossen.

Team van Ikwilvanmijnsoaaf.nl

Snel

Snel discreet en betrouwbaar

12. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ikwilvanmijnsoaaf.nl B.V.

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u onze service als snel, discreet en betrouwbaar heeft ervaren. Daar zetten wij ons als team dagelijks voor in!

super snel

super snel, binnen 2 werkdagen had ik een resultaat

2. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ikwilvanmijnsoaaf.nl B.V.

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je review! Super dat je zo snel je uitslag had, daar doen we elke dag ons best voor.

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service en snel resultaat!

Ik ben ontzettend tevreden met de service van ikwilvanmijnsoaaf. Het proces was eenvoudig en duidelijk, en ik kreeg snel de hulp die ik nodig had. Hun professionaliteit en discretie zijn van hoog niveau, en ik voelde me vanaf het begin goed begeleid. Ik zou hun diensten zeker aanbevelen aan iedereen die snel en betrouwbaar geholpen wil worden.

11. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ikwilvanmijnsoaaf.nl B.V.

Wat ontzettend fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Goed om te lezen dat je het proces als duidelijk en eenvoudig hebt ervaren en dat je snel de hulp kreeg die je nodig had. Discretie en goede begeleiding vinden we enorm belangrijk, dus het doet ons echt goed dat jij dat zo hebt ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling!

Voor mij gaf dit snel duidelijkheid

Voor mij gaf dit snel duidelijkheid
Ook de gebruiksaanwijzing erg simpel te volgen
Welke code je moet gebruiken zou iets duidelijker kunnen

2. syyskuuta 2024

Hallo!

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring! We zijn blij om te horen dat je snel duidelijkheid hebt gekregen en dat je de gebruiksaanwijzing makkelijk te volgen vond. We waarderen ook je feedback over de code. We zullen dit meenemen en kijken hoe we dit nog duidelijker kunnen maken voor toekomstige gebruikers. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Saskia én
Het team van ikwilvanmijnsoaaf.nl

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, snel besteld. Goede richtlijnen om de zelftest te doen. Uitslag liet op zich wachten. Echter 1 appje na sluitingstijd, 19.30 uur, Pieter reageerde direct, gaf aan dat er problemen met het downloaden was en gaf mij m'n uitslag direct via de app. Goed helder vontact was dat.

1. syyskuuta 2024

Hallo!

Bedankt voor je positieve review en het delen van je ervaring! We zijn blij om te horen dat je onze uitleg en richtlijnen voor de zelftest duidelijk vond en dat het bestelproces soepel verliep. Het spijt ons dat de uitslag wat langer op zich liet wachten, maar geweldig om te lezen dat Pieter direct actie heeft ondernomen, zelfs buiten kantooruren. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en we vinden het belangrijk om snel en helder contact te hebben. Fijn dat dit zo goed is verlopen voor jou! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Pieter én
Het team van ikwilvanmijnsoaaf.nl

Hallo!

Bedankt voor het achterlaten van deze geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je de snelle bezorging en uitslag als positief hebt ervaren. Het is precies ons doel om ervoor te zorgen dat je in zo’n spannende tijd snel en discreet geholpen wordt. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel duidelijkheid te krijgen, en het is goed te horen dat je tevreden bent met onze service. Jouw feedback geeft ons extra motivatie om onze klanten altijd zo goed mogelijk te ondersteunen.

Team Ikwilvanmijnsoaaf.nl

Super klant onvriendelijk…

Super klant onvriendelijk administratief personeel,heel onprofessioneel gedrag richting een betalende klant, je word maar afgewimpeld zodat ze snel kan ophangen. Je merkt al snel dat je met onopgeleid personeel te maken hebt.

27. elokuuta 2024

Beste Enes,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw feedback en aangeven dat wij het erg vervelend vinden dat u onze service zo heeft ervaren. Wij doen er alles aan om elke klant zo goed mogelijk te helpen en nemen uw opmerkingen daarom zeer serieus.

In uw review geeft u aan dat u onvriendelijk en onprofessioneel behandeld bent door ons administratief personeel. Dit is iets waar wij ons absoluut niet in herkennen. In onze communicatie kunnen wij enkel terugvinden dat u ons telefonisch heeft benaderd omdat er een foutief huisnummer was opgegeven tijdens uw bestelling. Wij hebben toen kosteloos een nieuwe test toegestuurd, zodat u zo snel mogelijk verder kon. Als afsluiting van onze e-mail hebben wij u bovendien een zonnige dag toegewenst.

Wij willen graag met u in gesprek gaan om te begrijpen waar uw review op gebaseerd is en om, indien nodig, onze service verder te verbeteren. Zou u ons willen contacteren om dit te verduidelijken?

Teun
Ikwilvanmijnsoaaf.nl

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin