Ook ik, zoals blijkt nu net als zoveel anderen, opgelicht door Xela Online. Hoesje ipv iPad en zelfde bericht dat het zou nagestuurd worden. Bol stuurt wel het betaalde bedrag terug, maar nu door hun... Näytä lisää
Oplichting!! Precies hetzelfde verhaal als alle andere: iPad besteld, hoesje gekregen. Afgelopen woensdag nog wel telefonisch contact gekregen met iemand van Xela en dat was een vriendelijk en prima... Näytä lisää
Mijn zoontje had van zijn zuurverdiende centjes een IPhone 15 besteld. Hij kreeg een hoesje thuisbezorgd. Maanden voor gewerkt, compleet in paniek en in tranen. . Website is offline, telefoonnumme... Näytä lisää
Er is een lege doos geleverd, waar Xela Online niets aan kan doen. Ligt aan bezorger PostNL. Maar snelle oplossing van Xela Online die inmiddels mijn geld hebben teruggestort. Alleen vertrouwen in bez... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 2 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Opgelicht…
Net als anderen hier een telefoon gekocht en een hoesje ontvangen. Hopen dat BOL.com het gaat oplossen
Net als velen hier een flut hoesje ipv iPhone 16
Net als velen hier een flut hoesje ontvangen ipv een iPhone 16 voor mijn dochter.
Bol.com heeft via lieve chat medewerkster direct opgelost.
Een 10 voor bol.com en zero voor dit bedrijf, waarvan de website offline is.
Hoesje Gekregen, inplaats van iphone 16
Ik had een iphone 16 besteld voor 625 euro en kreeg een hoesje net zoals iedereen hier. NIET BESTELLEN VAN DIT BEDRIJF!!!
Iphone 16 besteld en kreeg telefoon…
Iphone 16 besteld en kreeg telefoon hoesje erg jammer dit voor bol.com
iPhone besteld, hoesje ontvangen
Ik heb een iPhone 16e besteld, maar in plaats daarvan ontving ik een hoesje voor een iPhone 16 Plus. Dit is absoluut niet wat ik heb besteld en voelt als pure oplichting.
Ik heb direct contact opgenomen met Bol. Zij hebben aangegeven dat ik het pakket moet retourneren, waarna ik mijn geld terug zou krijgen. Toch vind ik het enorm slecht dat dit kan gebeuren bij een partner van Bol.
Daarnaast vind ik dat Bol hierin actiever moet optreden. De gedupeerde zou op de hoogte gehouden moeten worden van de stand van zaken en er zouden duidelijke stappen richting de verkoper genomen moeten worden. Nu moeten wij zelf het pakket retourneren en al het werk verrichten, terwijl wij de dupe zijn van deze fout.
BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET!
Hetzelfde als alle andere hier!
iphone 15 besteld en ik kreeg een hoesje binnen van de iphone 15pro.
Dezelfde mail gekregen. Er werd wel opgenomen bij de klantenservice.. Gooi het hoesje maar weg of hou hem werd er gezegd.
Deze gaat retour met "het verkeerde artikel" Bol chat geeft aan dat dat zo moet. Dus dat doen we! Hopenlijk krijgt iedereen zijn hard verdiende geld terug! Heel naar om alle recensies te lezen.
Oplichting Iphone 17
Ook hier via bol.com een iPhone 17 besteld, maar in plaats daarvan alleen een hoesje voor een iPhone 15 Pro Max ontvangen.
Bol is bekend met dit probleem. Even bellen naar bol om bestelling te laten annuleren en je krijgt nu je geld terug.
Absoluut geen zuivere koffie, dit bedrijf. Bestel hier niets!!!
Oplichters
Ook ik sluit me aan bij een ontvangen hoesje in plaats van gloednieuwe telefoon… moet je een lullig mailtje sturen. Gaan je zuurverdiende centen. Pure diefstal is het!
Pure oplichting
Pure oplichting. Samsung Galaxy S26 Ultra besteld en alleen een telefoon hoesje ontvangen.
Opgelicht door Xela via bol.com
Hetzelfde als iedereen. Samsung S26 Ultra besteld via BOL.COM, verkocht door Xela Online. Ook hier zojuist IPhone hoesje ontvangen. De website van Xela Online is uit de lucht, je kunt ze niet bellen. Klacht neer gelegd bij bol.com en truckers (transportbedrijf). Schandalig dit dat bol.com dit toestaat.
Via bol.com iphone 17 besteld twv 780…
Via bol.com iphone 17 besteld twv 780 €. Kreeg vanavond geleverd zit er een telefoonhoesje in. Morgen meteen maar met bol. Bellen.
Vanmorgen met Bol. gebeld. Deze partner is bekend bij hun. Zij zorgen er voor dat mijn geld wordt terug gestort en bedrijf is verwijderd. Goede service van bol. Maar slapeloze nacht gehad.
Xela online stuurt niet de bestelde…
Xela online stuurt niet de bestelde artikelen. Ik heb een dure gsm heb besteld bij bol.com, echter een flut hoesje ontvangen.
Bol schijnt op de hoogte te zijn over Xela-online en hun praktijken. Ik ben hier bij niet de enige die hierbij heeft besteld. Morgen nog contact opnemen bol.com om mijn geld terug te eisen.
zoals iedereen een hoesje gekregen ipv…
zoals iedereen een hoesje gekregen ipv telefoon
Ook een hoesje in plaats van een iPhone…
Ook een hoesje in plaats van een iPhone gekregen. Verkoop was via bol.com gegaan.
Een I-Phone 17 besteld en een hoesje…
Een I-Phone 17 besteld en een hoesje gekregen voor een I-Phone 16!!!!
Ik dacht kopen via BOL.COM wel goed zou verlopen maar helaas ,hier baal ik enorm van en ga ik zeker werk van maken!!!
Ongelooflijk….en niemand doet aangifte…
Ongelooflijk….en niemand doet aangifte van oplichting???
Een iPhone bestellen en een of ander hoesje toegestuurd krijgen
En Bol vindt het ok dat een bedrijf opereert onder hun ‘Bol-bedrijf’?
Nou nou..ongelooflijk dus
iPad besteld in de plaats een hoesje…
iPad besteld in de plaats een hoesje voor een iPhone gekregen . Een mail ontvangen dat mijn iPad ergens verkeerd geleverd is. En dat ik het hoesje mag houden en ik mijn IPad ergens volgende week zal ontvangen. Als ik op trustpilot kijk zijn er verschillende gedeputeerde met de zelfde smoes .Hoesje via Bol.com geretourneerd.
En ook ik kreeg die mail en een…
En ook ik kreeg die mail en een waardeloos iPhone hoesje toegestuurd maar niet de bestelde én betaalde iPad. Klacht neergelegd bij bol.com. En nu maar hopen dat de iPad of het geld (terug) gaat komen.
Ik heb een iPhone 17 gekocht, maar er werd een iPhone-hoesje geleverd
Ik heb gisteren (16-07-2026) een iPhone 17 besteld via bol.com. Vandaag (17-07-2026) werd er in plaats daarvan een iPhone-hoesje bezorgd. Het lijkt erop dat er meer mensen zijn opgelicht.
Slechtste koopervaring ooit!
Ik voel me zwaar belazerd !
Via Bol bij Xela een iPad besteld ,krijg ik een telefooncase bezorgd!
Deze iPad is inmiddels uitverkocht en ik moet nog maar zien dat ik mijn geld teruggestort krijg.
Nog nooit zo'n slechte winkelervaring gehad.
Ik zag al dat ik helaas niet de enigste ben die op deze manier genept is.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.