Topcoaches Taco Jansen en Wouter Bakx. Eye-opener wat betreft het mogen/moeten aangeven van grenzen. Beide coaches zorgen voor een goede omgeving waar je je in durft open te stellen zodat je daadwerke... Näytä lisää

Het was niet saai en eentonig, anderzijds zouden meer opdrachten tussendoor de variatie vergroten waardoor je focus er beter bij houdt omdat het dan meer wordt betrokken op het hier en nu. Echter was... Näytä lisää
Ik vond de cursus erg leerzaam en interessant. De uitleg was duidelijk en goed te volgen. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd die ik zeker kan gebruiken op mijn werkplek. Er werd rustig uitgelegd.De inf... Näytä lisää
Educatieve cursus gegeven door Taco Jansen. Helder en goed onderbouwd wat belangrijke punten zijn binnen de meldcode. Ik ga met een goed gevoel naar huis en ben overtuigd er nu nog meer te zijn voor d... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Maak kennis met Wyzer Academie, dé opleider van de publieke sector. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Met onze deelnemers, trainers, partners én de kennis van morgen. Bij Wyzer Academie geloven we dat ontwikkeling mogelijk is als je uitzoomt en focust. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Zo helpen we jou om verder te komen. Wij ontwikkelen publieke professionals, teams en organisaties die het verschil maken in een samenleving in transitie. Met een actueel, praktijkgericht en domeinoverstijgend aanbod – van wet- en regelgeving tot persoonlijke ontwikkeling en leiderschap – verbinden we kennis en praktijk. Zo bouwen we aan een wendbare en toekomstbestendige maatschappij. Wyzer Academie biedt ook trainingen op maat. We starten vanuit een bestaande training en passen deze aan op jullie wensen. Denk aan praktijkgerichte casuïstiek, extra focus op specifieke thema’s of het aanpassen van werkvormen. Een snelle en effectieve manier om een training te laten aansluiten bij wat er speelt in jouw organisatie. Liever een programma dat vanaf de basis is opgebouwd? Dan ontwikkelen we samen een nieuwe training, afgestemd op de doelen van het team of de organisatie, doelgroep en situatie. We verdiepen ons in de context en bouwen een programma dat écht raakt en bijdraagt. Dit vraagt iets meer tijd, maar levert een maximaal passende oplossing.
Welkom publieke professionals
Yrityksen kirjoittama

- Zoom uit. Focus. Kom verder.
- Bij Wyzer Academie geloven we dat ontwikkeling mogelijk is als je uitzoomt en focust. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Samen met de advies- en detacheringstak van Wyzer ontwikkelen we niet alleen de professionals van morgen, maar zorgen we ervoor dat ze op de juiste plek zitten om impact te maken in het publieke domein. Van gedragswetenschappers tot jeugdhulp; onze 1.500 gedreven professionals creëren, bouwen, doen en vormen het publieke domein. Zodat zij het verschil kunnen maken. Voor de burgers en de hele samenleving.
Herculesplein 88, 3584 AA, Utrecht, Hollanti
- 030 774 0100
- communicatie@wyzer.nl
- wyzer.nl

Wyzer academie
Training verslavingsproblematiek
Een ontzettend leerzame training over de invloeden en effecten van verslaving en hoe hiermee om te gaan. Het heeft mijn interesse gewekt om dieper onderzoek te gaan doen naar dit onderwerp, omdat ik heb gemerkt dat ik er enthousiast over ben geworden.

Sympathieke veilige setting
Sympathieke veilige setting. Goede combinatie tussen theorie en praktijk

Vastaus yritykseltä Wyzer Academie
Zojuist de training omgaan met verslavingsproblematiek
Zojuist de training omgaan met verslavingsproblematiek gevolgd. Een erg leerzame en dynamische training waar zowel theorie als praktijkervaring aanbod is gekomen. Taco weet zijn enthousiasme en kennis goed over te brengen op de cursisten.

Leuke interactieve training
Leuke trainer, lekker inactief meedenken en zo is het voor de cursisten die nog geen ervaring met een overheidsinstelling een hele fijne manier om inzicht te krijgen.

Vastaus yritykseltä Wyzer Academie
Ze gaf een goede uitleg van naar mijn…
Ze gaf een goede uitleg van naar mijn idee een toch wel een droge stof. Door haar enthousiaste uitleg heb ik toch wel behoorlijk wat informatie opgeslagen.

Vastaus yritykseltä Wyzer Academie
Hele leuke en waardevolle training gehad

Vastaus yritykseltä Wyzer Academie
Taaie stof, maar erg leerzaam
Taaie stof, maar erg leerzaam. Door verschillende casussen krijg je meer inzicht waar op te letten en mogelijk op voorhand in te zetten, voordat de jeugdwet eventueel van toepassing kan zijn.

Fijne training
De trainer Taco heeft de cursus erg goed ingericht met een fijne afwisseling tussen theorie en het toepassen op bijhorende casussen.

Uitstekende training
Uitstekende training door vakkundige en enthousiaste trainers.

Supermooie training
De training was duidelijk, informatief en passend bij ons niveau. Alles was goed geregeld.

prettige aftrapdag
prettige aftrapdag; inhoud rol Kwaliteit helder weergegeven, goede locatie, goede lunch en rustige benadering/info-communicatie trainer als in zeer prettig. De dag was zo voorbij :)

Vastaus yritykseltä Wyzer Academie
Enthousiast gedreven en in staat om een…
Enthousiast gedreven en in staat om een veilige leeromgeving te creëren. Top dag gehad. Dank je wel Taco Jansen voor de leerzame en inspirerende dag

Vastaus yritykseltä Wyzer Academie
Taco is een leuke docent met veel…
Taco is een leuke docent met veel kennis en ervaring. Gezellige sfeer en mooie locatie (met lekker eten!!)

Vastaus yritykseltä Wyzer Academie
De theorie werd op een praktische…
De theorie werd op een praktische beleving gegeven

Vastaus yritykseltä Wyzer Academie
Het was een duidelijke uitleg en overal…
Het was een duidelijke uitleg en overal werd de tijd voor genomen. Veel praktijkvoorbeelden kwamen voorbij waardoor je met elkaar er over kon sparren.

Heldere uitleg
Heldere uitleg, goede introductie, waardoor ik uitkijk naar de rest van de opleiding.

Basisopleiding UA
De basisopleiding voor financieel medewerker /uitkeringsadministrateurs geeft een compleet beeld voor het voeren van deze functie.

Vastaus yritykseltä Wyzer Academie
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.