Saanut 2/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

heel fijn om te gebruiken! bespaart je heel veel moeite, zoals zelf een planning maken. daarnaast zijn de flashcards erg handig te gebruiken! zeker een aanrader.

4,0

1 tähti

On vastannut 23 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Mist erg veel informatie raad het niet aan (persoonlijke mening)

Prima site en kan je erg helpen. Maar miste erg veel informatie, veel stond door elkaar of stond helemaal niet in het hoofdstuk. Ik raad het eerlijk gezegd niet aan, omdat ik persoonlijk erg veel stof misloop en het is zonde van mijn geld, ik had beter iets anders kunnen kopen.

19. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä My tutor

Bedankt voor je feedback. We willen graag een belangrijke verduidelijking geven.

MyTutor is specifiek ontwikkeld en ingericht voor de voorbereiding op het centraal examen en sluit volledig aan op de officiële examensyllabus.

Uit de opgevraagde persoonlijke informatie en eerdere supportcontacten maken we op dat je MyTutor ook wilt inzetten voor schoolexamenstof. Dit valt echter buiten de scope van ons platform en wordt apart aangeboden in andere onderdelen.

Daarom is de conclusie dat er “veel informatie ontbreekt” niet juist in relatie tot het doel van MyTutor.

Mocht er iets onduidelijk zijn over het gebruik van het platform, dan helpen we je uiteraard graag verder.

Team MyTutor

examenredder!!!!

Oké eerlijk, ik was eerst echt mega gestrest voor m’n examens 😭 maar MyTutor heeft me serieus zó erg geholpen. De site is echt chill en super overzichtelijk. Geen saaie lappen tekst maar duidelijke samenvattingen waar gewoon precies in staat wat je moet weten.

19. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

MyTutor Review

MyTutor is een goede app maar heeft bij de samenvattingen en de flascards soms iets te lange antwoorden. Dus dat maakt het voor mij wat onoverzichtelijk. Maar voor de rest erg goed met veel variatie. Ik kan van de 5 sterren helaas geen 3,5 ster geven maar dat zou ik eigenlijk geven i.p.v. een 3 uit 5 min punten zijn in samenvattingen en flascards te lange antwoorden en het bij het inloggen slecht ging en heel lang duurde. Plus punten zijn dat je wel snel en vriendelijk word geholpen en dat je super veel kan leren dus veel variatie zoals samenvattingen, flascards, oude examens, enz. En dat je goed kan leren voor welk vak je maar wilt.

17. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä My tutor

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke feedback.

We vinden het fijn om te horen dat je MyTutor waardeert om de variatie aan leermaterialen en de snelle en vriendelijke ondersteuning.

Wat betreft je opmerkingen over de samenvattingen en flashcards: deze zijn bewust zo opgesteld dat ze aansluiten bij het niveau en de formuleringen die op het examen worden verwacht. Daardoor kunnen sommige antwoorden wat uitgebreider zijn, zodat je goed voorbereid bent op hoe vragen in het examen gesteld worden.

Saanut 1/5 tähteä

Alleen maar ai

Alleen maar ai, super irritant. Je kan er dus niet vanuit gaan dat dit goede stof is. Hele site ziet er slecht uit en lang niet zo overzichtelijk als dat zou kunnen. Je kan beter andere sites gebruiken.

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä My tutor

Op basis van de beschikbare gegevens kunnen wij deze review niet herleiden tot een gebruiker van MyTutor. De beschreven ervaring komt daardoor niet overeen met onze administratie en het gebruik van ons platform.

Om die reden kunnen wij de inhoud van deze review niet verifiëren.

Saanut 1/5 tähteä

alles is ai

alles is ai, geen echte leerstof en oude examens kan je ook gwn op facet maken/ examenblad

3. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Goede website die gericht focust op wat…

Goede website die gericht focust op wat daadwerkelijk in het examen komt! Vooral voor lastige vakken zoals bedrijfseconomie helpt mytutor enorm. Is eigenlijk gwn een examenbundel en samengevat in één.

Lifesaver!

Heel fijn! Ik heb er nu eindelijk vertrouwen in dat ik mijn examens ga halen! Mytutor is echt een lifesaver!

Geweldige livestreams

Ik heb een paar live 's gevolgd en ze gaven hele duidelijk tips. De tips waren niet alleen duidelijk maar ook vet handig. Bovendien waren ze ook nog eens leuk om te kijken.

Hele fijne site

Hele fijne site. Alles is mega overzichtelijk en het heeft me goed geholpen vorig jaar met leren voor mijn examens. Zeker een aanrader!!

31. maaliskuuta 2026

MyTutor Review

MyTutor heeft heel veel samenvattingen van ieder vak waar je examen van doet! Ook staan alle begrippen per onderdeel van een vak er in en er is heel veel oefenmateriaal! Hartstikke handig voor al jou SE toetsen en natuurlijk de CE!

30. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin