Wygodnezwroty Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta. Zgłosiłam się z prośbą o przesłanie potwierdzenia dostarczenia przesyłki zwrotnej na terenie Hiszpanii. Początkowo otrzymałam informację, że niestety jest... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

166 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Podzìekowanie.

W związku z problemem jaki u mnie wystąpil otrzymalam bardzo satysfakcjonującą pomoc.
Wlasciwa osoba na właściwym miejscu z bardzo dobrym kontaktem.
Pełen profesjonalizm.

30. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty

Dziękujemy za pozytywną opinię :) Zapraszamy ponownie w przypadku kolejnych zwrotów zakupów.

Pani

Pani, która rozwiązywała moją sprawę była miła i pomocna. Jestem bardzo zadowolona z obsługi :)

27. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty

Dziękujemy za pozytywną opinię :)

Bardzo mili i pomocni

Bardzo mili i pomocni . Wszystko jasno wytłumaczą. Bardzo miła współpraca. Polecam.

24. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty

Dziękujemy! Zachęcamy również do polecenia naszej usługi znajomym i rodzinie :)

Szybko, rzeczowo, bezproblemowo

Wygodny kontakt - i telefoniczny, i mailowy. Rzeczowa pomoc, bezproblemowo - nawet jeśli w grę wchodzi reklamacja. Pan obsługujący moje zgłoszenie wyjaśnił mi więcej niż miał obowiązek - zdobyli moje zaufanie :-)

24. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty

Dziękujemy za pozytywną opinię :)

Saanut 5/5 tähteä

Szybkie wsparcie i pomoc w nadaniu zwrotu, dla którego wybrałam za małą skrytkę

Jest pomocna w przypadku problemu z nadaniem i błyskawicznie odpowiada na maile. Poza tym, za korespondencją stoi człowiek (pani Joanna w moim przypadku), a nie wygenerowana automatycznie informacja. To serdeczne

21. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty

Dziękujemy za pozytywną opinię! Zachęcamy również do polecenia naszej usługi znajomym i rodzinie :)

Saanut 5/5 tähteä

Reklamacja - rozwiązanie .

W całej sytuacji problemowej, która znalazła szczęśliwe zakończenie towarzyszyła mi Pani Joanna i Pani Aleksandra. Szybkie odpowiedzi i czuwanie nad zgłoszoną reklamacja - to wizytówką firmy. Dziękuję za pomoc

5. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że udało się rozwiązać problem :)

Saanut 5/5 tähteä

Wsparcie w procesie reklamacyjnym w InPost.

Od początku procesu reklamacyjnego, który prowadziłam w InPost, firma wygodnezwroty.pl zgłosiła się do mnie i była dla mnie wsparciem. Dostarczyli mi dokumenty, którymi dysponowali i dodawali mi otuchy, bo reklamacja nie była oczywista i wymagała zgromadzenia dowodów. Wszystko mi się powiodło i otrzymałam pozytywną decyzję o zwrocie należności.

2. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że proces reklamacyjny zakończył się pozytywnie. Zapraszamy ponownie w przypadku kolejnych zwrotów zakupów :)

Saanut 5/5 tähteä

Jestem zadowolona ze współpracy z…

Jestem zadowolona ze współpracy z "wygodne zwroty". Pani Joanna pomogła mi w komunikacji ze sklepem, z którym miałam pewien problem do rozwiązania. Na koniec Pani Joanna napisała do mnie z pytaniem, czy wszystko się udało, czy się zakończyło pomyślnie, także było mi bardzo miło za okazane zainteresowanie i pomoc ze strony pani Joanny.

16. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty

Dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że sprawa zakończyła się pozytywnie :) Zapraszamy ponownie w przypadku kolejnych zwrotów zakupów.

Szybka reakcja

Szybka reakcja, adekwatna pomoc.

14. heinäkuuta 2026

Dziękujemy za opinię!

Polecajka

Indywidualnie podejście , miła obsługa i ekspresowa odpowiedź na zapytanie. Dziękuję jeszcze raz i polecam

13. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty

Dziękujemy! Zachęcamy również do polecenia naszej usługi znajomym i rodzinie :)

Rozwiązanie problemu z przesyłką

Moja paczka przez pomyłkę kasjera we wpisywaniu numeru została nadana do innego odbiorcy. Skontaktowałam się z firmą Wygodne Zwroty i otrzymałam ekspresową odpowiedź i pomoc. Jestem bardzo wdzięczna bo nie musiałam się o nic martwić, firma sama rozwiązała sprawę z przewoźnikiem. Polecam:)

7. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że udało się rozwiązać problem :)

Saanut 5/5 tähteä

Jestem bardzo zadowolona z obsługi…

Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta.
Zgłosiłam się z prośbą o przesłanie potwierdzenia dostarczenia przesyłki zwrotnej na terenie Hiszpanii. Początkowo otrzymałam informację, że niestety jest to niemożliwe, natomiast po kilku dniach otrzymałam potwierdzenie doręczenia przesyłki od przewoźnika. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ponieważ myślałam, że w moja sprawa została zamknięta i nic już nie można zrobić.

10. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty

Dziękujemy za opinię! Zachęcamy również do polecenia naszej usługi znajomym i rodzinie :)

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin