Yritys on vastannut
Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta. Zgłosiłam się z prośbą o przesłanie potwierdzenia dostarczenia przesyłki zwrotnej na terenie Hiszpanii. Początkowo otrzymałam informację, że niestety jest... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Pan Paweł z centrum Wsparcia Klienta szybko rozwiązał mój problem

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty
W związku z problemem jaki u mnie wystąpil otrzymalam bardzo satysfakcjonującą pomoc.
Wlasciwa osoba na właściwym miejscu z bardzo dobrym kontaktem.
Pełen profesjonalizm.

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty
Cały proces przebiegł bardzo sprawnie i szybko.

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty
Pani, która rozwiązywała moją sprawę była miła i pomocna. Jestem bardzo zadowolona z obsługi :)

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty
Bardzo mili i pomocni . Wszystko jasno wytłumaczą. Bardzo miła współpraca. Polecam.

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty
Wygodny kontakt - i telefoniczny, i mailowy. Rzeczowa pomoc, bezproblemowo - nawet jeśli w grę wchodzi reklamacja. Pan obsługujący moje zgłoszenie wyjaśnił mi więcej niż miał obowiązek - zdobyli moje zaufanie :-)

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty
Jest pomocna w przypadku problemu z nadaniem i błyskawicznie odpowiada na maile. Poza tym, za korespondencją stoi człowiek (pani Joanna w moim przypadku), a nie wygenerowana automatycznie informacja. To serdeczne

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty
W całej sytuacji problemowej, która znalazła szczęśliwe zakończenie towarzyszyła mi Pani Joanna i Pani Aleksandra. Szybkie odpowiedzi i czuwanie nad zgłoszoną reklamacja - to wizytówką firmy. Dziękuję za pomoc

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty
Pozytywne i szybkie rozwiązanie problemu, błyskawiczna odpowiedź.

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty
Ekspresowa odpowiedź oraz załatwienie sprawy dot. anulowania zwrotu.

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty
Od początku procesu reklamacyjnego, który prowadziłam w InPost, firma wygodnezwroty.pl zgłosiła się do mnie i była dla mnie wsparciem. Dostarczyli mi dokumenty, którymi dysponowali i dodawali mi otuchy, bo reklamacja nie była oczywista i wymagała zgromadzenia dowodów. Wszystko mi się powiodło i otrzymałam pozytywną decyzję o zwrocie należności.

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty
Jestem zadowolona ze współpracy z "wygodne zwroty". Pani Joanna pomogła mi w komunikacji ze sklepem, z którym miałam pewien problem do rozwiązania. Na koniec Pani Joanna napisała do mnie z pytaniem, czy wszystko się udało, czy się zakończyło pomyślnie, także było mi bardzo miło za okazane zainteresowanie i pomoc ze strony pani Joanny.

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty
Indywidualnie podejście , miła obsługa i ekspresowa odpowiedź na zapytanie. Dziękuję jeszcze raz i polecam

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty
Panie Karolina swietnie pomaga i informuje.
Do rany przyłóż

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty
Moja paczka przez pomyłkę kasjera we wpisywaniu numeru została nadana do innego odbiorcy. Skontaktowałam się z firmą Wygodne Zwroty i otrzymałam ekspresową odpowiedź i pomoc. Jestem bardzo wdzięczna bo nie musiałam się o nic martwić, firma sama rozwiązała sprawę z przewoźnikiem. Polecam:)

Vastaus yritykseltä Wygodnezwroty
Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta.
Zgłosiłam się z prośbą o przesłanie potwierdzenia dostarczenia przesyłki zwrotnej na terenie Hiszpanii. Początkowo otrzymałam informację, że niestety jest to niemożliwe, natomiast po kilku dniach otrzymałam potwierdzenie doręczenia przesyłki od przewoźnika. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ponieważ myślałam, że w moja sprawa została zamknięta i nic już nie można zrobić.