Jakelun muuttaminen. Olin hakemassa maksettua pakettia. Kun jakelijan seurantalinkkiin tulk ilmoitus ettei tarkkaa osoitetta voi antaa vaan minun on sitä varten tilattavs appi. Se oli minulle niin... Näytä lisää
Paketit tulevat ajallaan, kahvi on hyvin pakattu ja hinta - laatusuhde on mielestäni kohdallaan. Yhteydenotoissani olen saanut aina ystävällistä ja avuliasta palvelua sekä kysymyksiini asialliset vast... Näytä lisää
Kiitos jälleen kerran asiakaspalvelulle, pieniä virheitä kun sattuu, ne hoidetaan asiallisesti. Pitkäaikaisena tuotteen käyttäjänä olen ylen tyytyväinen tähän taloon ja tuotteisiin. Kiitos vielä kerra... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Zinzino
Yrityksen kirjoittama
Zinzino is a global D2C company from Scandinavia specializing in biomarker-based, personalized nutrition. Founded in 2005, it is a public limited company with its shares listed on Nasdaq First North Premier Growth Market. Their test-based, scientifically proven nutritional supplements are available on more than 100 markets across the world. Zinzino owns the Norwegian research and production units BioActive Foods AS and Faun Pharma AS. The company headquarters is in Gothenburg, Sweden with additional offices in Finland, Latvia, Norway, USA, Australia, Hong Kong, Malaysia and India.
Hulda Mellgrensgata 5, 421 31, Västra Frölunda, Ruotsi
- +46 31 771 71 68
- Reviews@zinzino.com
- www.zinzino.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Laskutus selvitettiin tilauksen…
Laskutus selvitettiin tilauksen yhteydessä huonosti koska lasku tulee eri tavalla kuin alussa selitettiin ja lähetykset selvitettiin epäselvästi koska lasku tulee joka kuukausi ja tilaamani tuotteet joka toinen kuukausi, ei siinä mitään mutta joko minä ymmärsin väärin tai selvitettiin huonosti. Jossain kohtaa sanottiin myös että jotakin postimaksuja hyvitetään mutta ei ainakaan vielä ole hyvitetty. Kuukausimaksukin sanottiin olevan eri summa kuin se nyt on ollut. Todenäköisesti lopetankin tilauksen nyt kesken. Koska en tiedä näiden lähetysten ja laskutusten perusteella koska tilaamani puoli vuotta täyttyy.
Laadukkaat ja toimivat tuotteet
Laadukkaat ja toimivat tuotteet, luotettava pitkäikäinen yhtiö.
Balance oil on paras
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Testitulos vaikeasti ymmärrettävä ja…
Testitulos vaikeasti ymmärrettävä ja itse laskettava. Siitä voisi antaa hyvät ohjeet. Se on tärkeä juttu, jos jatkaa näiden ostamista.

Vastaus yritykseltä Zinzino
Uusi kokemus…
Ennenkaikkea lähetettävä voide on hyvää.Sitäpaitsi lähetys tulee niin sopivasti,että aine riittää hyvin.
Öljyt tulevat tarpeeseen
Öljyt tulevat tarpeeseen. Pitää yllä terveyttä ja hyvinvointia.
Ihan hyvin
Ihan hyvin, mutta rahavaikeuksien vuoksi en voi enää vastaanottaa uusia lähetyksiä.
Omega öljy on todella hyvä ja…
Omega öljy on todella hyvä ja tarpeellinen !
Hinta on vain yksinhuoltajan pudjettiin aika kova, kun ei jaksanut tehdä myyntiä sen suhteen
Sopimuksen mukaista toimintaa
Sopimuksen mukaista toimintaa. En tosin ole täysin vakuuttunut ko. tuotteiden todellisista hyödyistä vs. tieteelliset arviot lisäravinteiden tarpeesta
Tykkään kiittää hyvästä palvelusta
Tykkään kiittää hyvästä palvelusta, kiitos kun sain järjestää asioita ja selvittää nuo pienet maksukehoitukset tässä taloustilanteessa. :)
Öljy ei riitä kuukaudeksi
Piti tulla kahden kuukauden annos öljyä. Mutta jos syön öljyä annetun suosituksen mukaisen annoksen päivässä, öljy ei riitä kahdeksi kuukaudeksi. Mielestäni pullokokoa tulisi nostaa. Luulin, että mukana olisi tullut pikkupullo, kuten tuli ensimmäisessä satsissa. Silloin öljy olisi riittänyt.
Tilauksen helppo tilattavuus ja toimiva tuote
Tuote toiminut minulle ja helppo tilata🙂
Koko perheen tuote
Helppo ottaa ja hyvänmakuinen.Sopii koko perheelle.näppärä toimitus.
Tuote on laadukas.
Tuote on laadukas, mutta kallis. Markkinoilla on halvempia vastaavia tuotteita. Vanhoja asiakkaita olisi voinut muistaa jotenkin.
Valitettavasti öljy laittoi…
Valitettavasti öljy laittoi röyhyttämään niin kovasti, että käyttö oli pakko lopettaa testijakson jälkeen.
Laskutus ja uudet tuotteet
Ihmettelin, kun minulle tuli uusi lasku ja ilmoitus että tuotteita tulee lisää, vaikka juuri oli 2kpl tullut, minulle selvitettiin ystävällisesti että tuotteet tuleekin myöhemmin ja laskutuskin on nyt selkeää. Erittäin tyytyväinen olen zinzinoon, kun en tarvitse ihon hoitoon kuin yhden tuotteen, puhdistus tuotteiden lisäksi.
Käyttäjäkokemus
Yhtiön tekemä tutkimus tuotteista ja usean vuoden oma käyttökokemus antavat varmuutta käyttää tuoteita edelleen hintavuudesta huolimatta.