Zinzino Arvostelua

23 173
TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Jakelun muuttaminen. Olin hakemassa maksettua pakettia. Kun jakelijan seurantalinkkiin tulk ilmoitus ettei tarkkaa osoitetta voi antaa vaan minun on sitä varten tilattavs appi. Se oli minulle niin... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Paketit tulevat ajallaan, kahvi on hyvin pakattu ja hinta - laatusuhde on mielestäni kohdallaan. Yhteydenotoissani olen saanut aina ystävällistä ja avuliasta palvelua sekä kysymyksiini asialliset vast... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kiitos jälleen kerran asiakaspalvelulle, pieniä virheitä kun sattuu, ne hoidetaan asiallisesti. Pitkäaikaisena tuotteen käyttäjänä olen ylen tyytyväinen tähän taloon ja tuotteisiin. Kiitos vielä kerra... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ihmettelin, kun minulle tuli uusi lasku ja ilmoitus että tuotteita tulee lisää, vaikka juuri oli 2kpl tullut, minulle selvitettiin ystävällisesti että tuotteet tuleekin myöhemmin ja laskutuskin on nyt... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kunto- ja ravitsemuspalvelu

Tietoja yrityksestä Zinzino

Yrityksen kirjoittama

Zinzino is a global D2C company from Scandinavia specializing in biomarker-based, personalized nutrition. Founded in 2005, it is a public limited company with its shares listed on Nasdaq First North Premier Growth Market. Their test-based, scientifically proven nutritional supplements are available on more than 100 markets across the world. Zinzino owns the Norwegian research and production units BioActive Foods AS and Faun Pharma AS. The company headquarters is in Gothenburg, Sweden with additional offices in Finland, Latvia, Norway, USA, Australia, Hong Kong, Malaysia and India.

Yhteystiedot

7 600 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Hinta?

ZinZinon Balanceoilin hinta on noussut jatkuvasti. Alkaa olla kipurajoilla tuotteen käyttö jatkossa..

10. heinäkuuta 2024

Tuotteet ovat hyviä

Tuotteet ovat hyviä. Siitä mistä en ole ollut tietoinen , on että Teidän tuotteita ei voi peruuttaa ja jos peruuttaa joutuu maksamaan 6kk ajan 50e lisää hintaa. En ole aikaisemmin tavannut tällaista käytäntöä. Onko tämä ihan oikein, houkutella ihmisiä ostamaan tuotteenne joista ei voi irtisanoutua. Mitähän laki tähän sanoo? Täytyy ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen ja selvittää asian.

10. kesäkuuta 2024

Öljyä ja seerumia

Jouduin tänä keväänä pitämään taukoa Zinzinotuotteista ulkomailla oleskelun vuoksi. Oli virkistävää taas saada Skin Serum ja Balance Oil postissa. Huomasin, että olin todella kaivannut näitä tuotteita. Seerumi on kevyt ja sopii iholleni, öljy mukava aloitus aamiaisleivälle. Toimitukset ovat täsmällisiä ja tarvittaessa joustavia.

3. kesäkuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Pakko ostoa

29. toukokuuta 2024
Zinzino-logo

Vastaus yritykseltä Zinzino

Hei Tuula,

Kiitos palautteestasi!

Tilatessasi Premier Kit-tarjouksen, ostat aloituspaketin ja sitovan jatkotilauksen kuuden kuukausimaksun ajaksi.

Valitsemalla tämän vaihtoehdon saat yksinoikeudella alennuksia koko valikoimastamme, ja alennuksen ansiosta sitoudut myös tilaamaan tuotteet sovituksi ajaksi.

Jatkotilauksesi on tällä hetkellä 2kk pituisella tauolla.

Voit vaihtaa jatkotilaustuotteesi johonkin toiseen sopimuksesi loppuajaksi, mikäli et halua jatkaa tilaamallasi tuotteella.

Jos et halua enää jatkaa jatkotilaustasi, vaan haluat mieluummin päättää sen heti, voit purkaa jatkotilaussopimuksesi 50e irtisanomismaksulla.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa customer.fi@zinzino.com, mikäli haluat vaihtaa tuotetta tai päättää tilauksesi.

Ystävällisin terveisin,
Team Zinzino

Saanut 3/5 tähteä

Tuotteet samalla postimaksulla

Pidin siitä, että ylimääräiset tuotteet saa samalla postilla kuin jatkotilaus. Ja teknisesti ne olivat helppoja tilata.
Tilasin kahvikoneen kalkinputsausainetta ja niitä oli kahta erilaista. Tuotekuvauksessa ei kerrottu selkeästi, että milloin käytetään mitäkin.
Kahveissa on liian korkea hinta ja liian vähän eri makuvaihtoehtoja.

13. toukokuuta 2024

Toimitus ok.

Toimitus ok.
Toivoisin, että kahvipakkauksissanne olisi kierrätysohjeet. Mihin laittaa bodien kuoret?

30. huhtikuuta 2024
Zinzino-logo

Vastaus yritykseltä Zinzino

Hei Irmeli,

Kiitos palautteestasi ja kysymyksestäsi!

Uloin pahvipakkaus, johon kahvipodimme on pakattu, on valmistettu kierrätyspahvista ja pakkausmerkinnät on painettu ympäristöystävällisillä väriaineilla. Voit laittaa paketin paperinkeräykseen.
Itse kahvipodit ovat valmistettu luonnonpaperista. Ne ovat luonnostaan hajoavia ja voit laittaa ne joko bio- tai sekajätteeseen.
Pakkaus podin ympärillä on 70% kasvipaperia ja 30% muovia. Ohut muovikerros pakkauksen sisäpuolella auttaa säilyttämään kahvin aromit. Vakuumipakkaus on hajoavaa ja kierrätettävää materiaalia, mutta ei biohajoavaa.

Ystävällisin terveisin,
Team Zinzino

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin