Ik wacht al 2 maanden op mijn retourgeld. Armbandje te klein, netjes teruggestuurd, ontvangstbewijs gekregen en daarna is het stil. Geen reactie op mail, telefoonnummer werkt niet, echt zeer slecht di... Näytä lisää
De armbanden zagen er weer net als de vorige keer precies uit zoals op de afbeeldingen weergegeven. De levering was snel en de armbanden zaten weer in een mooi doosje. De verhouding tussen de prijs en... Näytä lisää
Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een le... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mooie en betrouwbare producten. Stenen die echte emotionele waarde hebben (geen plastic) En sieraden die zelfs bij een bal de spotlights zullen veroveren. En dat voor iedere prijsklasse , en elke s... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.
Heerlerbaan, 74, 6418CH, Heerlen, Hollanti
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Snel bezorgd en kwaliteit is goed
Snel bezorgd en kwaliteit is goed

Vastaus yritykseltä Zentana
Het was snel verstuurd en zoals op de…
Het was snel verstuurd en zoals op de foto prachtige stenen.
1 minpunt ondanks er een kaartje bijzit welke stenen het zijn , dan is het als leek erg moeilijk te beoordelen welke sommige nu zijn en dat is erg jammer.

Vastaus yritykseltä Zentana
Is al de zoveelste keer dat ik bij…
Is al de zoveelste keer dat ik bij jullie bestel
En altijd netjes verstuurd en netjes verpakt

Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd. Tevreden met aankoop.

Mooie artikelen.
Ja, de bestelling was mooi verpakt.
De artikelen zijn heel mooi.
Er was wel 1 artikeltje waar ik twijfelde in de echtheid van de kristal.
Ik voelde geen enkele energie.
Ik moet zeggen dat ik nergens energie voelde.
Ik zal dus al de artikelen ontladen/opladen en activeren om te zien of deze wel de energie geven wat ik van verwacht.

Top! Geen opmerkingen…
Al een aantal keer producten besteld bij Zentana en iedere keer ontzettend goed bevallen. Mooie spullen (niet anders als op t plaatje) en snelle bezorging. Bedankt!

Prachtig 😃
Prachtige ketting en doordat er elastiek in zit kan hij ook om je pols. Snelle levering en kan gewoon lekker door de brievenbus. Ik ben zeer tevreden over deze website😊
Alleen is het Hellen en niet Jaap😄

Vastaus yritykseltä Zentana
Ik ben heel blij met mijn aankoop
Ik ben heel blij met mijn aankoop. Klantenservices is goed .

Vastaus yritykseltä Zentana
De armbandjes zien er precies uit zoals…
De armbandjes zien er precies uit zoals op de foto, snel en verzorgd geleverd. Superblij met de bestelling

Vlotte levering
De levering is vlot en correct verlopen. Goede communicatie via Track and Trace. De geleverde goederen kwamen overeen met de website. Alles zat mooi verpakt in een doosje met een heel leuk kaartje erbij. Mooi om kado te geven.

Super goeie service
Ik heb meerdere armbanden waarvan ik dacht ze allemaal bij zentana gekocht te hebben. Helaas gebroken na langere tijd dragen. Het bleek maar 1 armband te zijn van zentana gekocht in 2023. Desondanks kwamen ze me tegemoed en mocht ik alsnog met korting een sieraad uitzoeken. Super goeie service en snel in huis.

vlotte service
vlotte, verzorgde levering en mooie aanbiedingen + korting

Pareltjes
Snelle verzending,telkens mooi verpakt in mooi doosje en steeds pareltjes van juwelen. Sommige met een waardevolle betekenis. Telkens heel blij mee.Ook bij problemen of vragen een snel antwoord en/of oplossing.

Betrouwbaar bedrijf
Ik heb Zentana 5 sterren gegeven. Ik vind dat ze erg mooie producten verkopen die ook nog betaalbaar zijn. Producten worden snel geleverd. En toen er 1x een pakketje zoek was geraakt ( DHL beweerde bezorgd te hebben,maar dat was niet het geval) werd daar een goeie oplossing voor geboden door Zentana. Kortom; Zentana vind ik een aanrader!

Vastaus yritykseltä Zentana
Mooie sieraden voor een betaalbare prijs!…
Prachtige betaalbare armband en ketting gekocht. Zeker voor de liefhebber van stenen en de werking van stenen. Nette verpakking & vlotte verzending (5dgn). Ik ben zeer tevreden.