Ik wacht al 2 maanden op mijn retourgeld. Armbandje te klein, netjes teruggestuurd, ontvangstbewijs gekregen en daarna is het stil. Geen reactie op mail, telefoonnummer werkt niet, echt zeer slecht di... Näytä lisää
De armbanden zagen er weer net als de vorige keer precies uit zoals op de afbeeldingen weergegeven. De levering was snel en de armbanden zaten weer in een mooi doosje. De verhouding tussen de prijs en... Näytä lisää
Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een le... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mooie en betrouwbare producten. Stenen die echte emotionele waarde hebben (geen plastic) En sieraden die zelfs bij een bal de spotlights zullen veroveren. En dat voor iedere prijsklasse , en elke s... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.
Heerlerbaan, 74, 6418CH, Heerlen, Hollanti
- 0850 60 5880
- info@zentana.nl
- www.zentana.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 23 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Alles keurig in doosjes
Alles keurig in doosjes, mooie armbanden van goede kwaliteit. Ben er erg blij mee

Vastaus yritykseltä Zentana
Ik bestelde heb vrijdag avond laat een…
Ik bestelde heb vrijdag avond laat een zoals beloofd evengoed zaterdag in huis helemaal top want ik vind de armband super mooi top

Weer mooie kadootjes gekocht
Net als verleden jaar weer wat mooie armbandjes gekocht voor sinterklaas en de kerst.
Superblij mee

Altijd zeer tevreden!
Altijd zeer tevreden!
Bestellingen mooi op tijd.
Ik ben fan!

Vastaus yritykseltä Zentana
Ik heb zojuist de armbandjes binnen.
Ik heb zojuist de armbandjes binnen.
Super mooie kwaliteit.
Echt een aanrader.
Dank je wel Zentana!
Gr. Peter

Leuke armband,precies zoals…
Leuke armband,precies zoals uitgebeeld.snel geleverd.

Vastaus yritykseltä Zentana
Jullie hebben het zeker goed gedaan……
Jullie hebben het zeker goed gedaan… een dag na de bestelling de armbandjes al binnen, hartstikke mooi en precies zoals op de afbeelding!! Tot de volgende keer zeg ik dan ook bij deze!

Vastaus yritykseltä Zentana
Snelle levering, mooie armbanden.
1 ervan viel voor mij niet prettig maar m'n dochter is er heel blij mee

Vastaus yritykseltä Zentana
Snelle levering, geleverd zoals omschreven!

Vastaus yritykseltä Zentana
Mooie sieraden en super snel geleverd!

Vastaus yritykseltä Zentana
Snelle levering en hele mooie…
Snelle levering en hele mooie kwaliteit. Alles perfect geregeld!

Prachtige hanger
Prachtige hanger , goede service
Ik ben erg tevreden erover

Mooie producten ..
Een prachtige ketting ontvangen met rozenkwarts . Gelijk om gedaan , past overal bij en voelt goed !
Maakt me blij ...

Zeer klantvriendelijk bedrijf
Na een misverstand over een verloren pakket, is dit uiteindelijk zeer vriendelijk en loyaal opgelost door Zentana met teruggave geld (plus zelfs het mogen uitzoeken van nieuwe sieraden als cadeautje voor het ongemak). Ik trek bij deze mijn vorige negatieve standpunt in over zentana en biedt evenzo mijn excuses aan voor te snel wantrouwen te hebben gehad. Het bedrijf is zeer klantvriendelijk. Zal hier zeker opnieuw bestellen. Dank Zentana.

Vastaus yritykseltä Zentana
Bestelling was idd snel in huis
Bestelling was idd snel in huis, goed verpakt. Ben zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Zentana
Prachtige armband en super snelle…
Prachtige armband en super snelle levering. Heel tevreden.

Vastaus yritykseltä Zentana
Alles wat ik tot hiertoe besteld…
Alles wat ik tot hiertoe besteld heb...is prima!

2 de bestelling bij Zentana
Nu voor de 2de keer besteld en alweer heel tevreden en heel mooie artikelen Top! 🌸