Vazquez Supplements Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik zocht naar supplement welke me zouden helpen bij mijn vochthuishouding en het tegen gaan van kramp met voetbal. Kan niet anders zeggen dat de elektrolyte van Vazquez perfect werken. Veel me... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik ben heel tevreden over het product. Het volgen van de verzending ging moeizaam, maar na email contact is dit ook opgelost. Als ik dan toch iets mag wensen dan is dat er meer variatie in de bonus... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De pre workout, eiwitpoeder, vitamine pillen en creatine gekocht en vanaf het eerste moment verkocht. Pre workout gebruik ik maar een halve scoop met 200 - 250 mL samen met een schep creatine. Precies... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

Wij bieden supplementen aan van hoogwaardige kwaliteit op het gebied van voeding, slaap en training. Daarbij bieden wij diensten aan als 1 op 1 coaching om mensen te helpen richting zijn of haar doelen en maken wij op maat gemaakte voeding en trainingsschema's.

Erinomainen

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Lekkere elektrolyten poeder.

Als ik dan toch iets mag wensen dan is dat er meer variatie in de bonus producten komt. Ik heb namelijk nu al vier shake bekers. Wel blij mee natuurlijk.

18. toukokuuta 2026

Te makkelijk

Thuis komende van zwaar werk,
Heerlijk ontspannen in de sauna thuis.
Zo makkelijk.geen auto rit op weg naar de sauna.
Lekker snel.
Super ding!

24. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Blij met mijn sauna aankoop

Blij met mijn aankoop! Kost wat zo een sauna maar het is het geld waard. Niet te vergelijken met kosten voor een finse houten sauna, dus goed alternatief.

19. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend tevreden over Vazquez…

Ik ben ontzettend tevreden over Vazquez Supplements. Vanaf het eerste contact merk je meteen dat klanttevredenheid hier echt centraal staat. De producten zijn van hoge kwaliteit, duidelijk omschreven en worden snel geleverd. Wat ik vooral waardeer is de professionele service en het eerlijke advies — je krijgt niet het gevoel dat er zomaar iets verkocht wordt, maar dat er echt wordt meegedacht.

De verzending was snel en netjes verpakt, en de communicatie verliep vlot en vriendelijk. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend vergeleken met veel andere supplementenwinkels.

Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare supplementen en goede service. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

19. toukokuuta 2026

good and honest business

The whole team is very professional. This is a honest business. You can trust them with there products and how they handel complainst.

And the sauna is amazing!!!

16. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goed product, snel,makkelijk in & uit elkaar zetten.
Goed contact via Chat.
Ben er blij mee en neem nog contact op, of eenvoudig en betaalbaar een saunapomp (Ik heb nu een stoomsauna) erbij kan plaatsen.

28. tammikuuta 2026

Top begeleider!

Zeer goede uitleg! Er word actief meegedacht en ik heb het jaarabonnement genomen! Helemaal blij mee! Moet ermee beginnen dus resultaten komen later! Bedankt!

1. marraskuuta 2025

Altijd een snelle service

Altijd een snelle service. Snel bereikbaar en altijd goed advies. Bestelling altijd snel in huis en mocht er een keer iets niet op voorraad zijn komen we er altijd uit voor na levering of soms iets anders. Daarnaast word er echt geluisterd wat je nodig bent.

18. lokakuuta 2025

goede omschrijving snel opgezet

goede omschrijving snel opgezet, met een duidelijke handleiding echt een plug and play, nog na gevraagd of er ook een geur bij kan, dat kan en vanavond krijg ik een email met welke geuren mogelijk zijn

30. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin