Efter nye folk tog over har jeg kun oplevet at support servicen har været i top. Særligt tak til Thomas for hurtige svar, når spørgsmål opstod.
Har været med i flere år og kan kun anbefale produktet. Deres support har været uden sammenligning noget af det bedste jeg har oplevet med noget produkt, og de nye funktioner efter deres ny kontrol... Näytä lisää
Vi har haft Zensehome i mange år. Nu er tiden så kommet hvor vi skal opgradere fra pc boks til ZensehomeBox. Vi oplever forskellige udfordringer med at få forbindelse til visse enheder og har nu, ige... Näytä lisää
Er du i gang med en ombygning, tilbygning eller nybygning – eller ønsker du blot at få smart styring af el. - Zensehome er miljøvenlig.
Sallingsundvej 5, 6715, Esbjerg, Tanska
- 70702034
- info@zensehome.dk
- www.zensehome.dk
Muut katsoivat myös näitä
Glimrende support servie
Dødt projekt
Systemet er egentlig udemærket men hold da op hvor jeg synes det er ærgerligt at projektet virker fuldstændigt dødt. Ja, systemet virker men jeg synes ikke det virker færdigt (mange småting) og der mangler meget endnu for at det er rigtigt brugbart som "smart home". Der har ikke været opdateringer til appen siden 2022 og selve systemet i meget lang tid. Mit håb om at der nogensinde bliver lavet flere og nye features er for længst forsvundet. Overvejer kraftigt om det er på tide at finde noget andet, i hvert fald bliver det, som det er nu, ikke sat i resten af huset.
Kunne man måske appellere til at I idet mindste kan give adgang til PIR sensorer og strømforbrug over MQTT? Så kan man i det mindste integrere det, og lave sit eget når man nu har brugt rigtig mange penge på det...
Manglende support
Vi oplever forskellige udfordringer med at få forbindelse til visse enheder og har nu, igennem en uge, forsøgt at få kontakt til support. Det er umuligt at ringe, og på mail får jeg bare besked om at medarbejderen er syg. Er der virkelig kun en supportmedarbejder? Det er virkeligt trist at man ikke kan få hjælp....Dårlig service.
Super system
Super system, som fungerer perfekt i en bestående installation. Skulle jeg bygge nyt, vil jeg helt sikkert vælge Zenshome. Service er også helt i top. Havde en enhed der var i udu. Den blev erstattet af en ny uden diskussion og meget hurtigt.
Ingen svar når man ringer
Ingen svar når man ringer. Både mine elektriker og jeg forsøger at ringe til Jeres support her midt på dagen, men ingen tager telefonen her i løbet af de sidste 45 minutter vi har prøvet...
Jeg har været med siden 2015
Jeg har været med siden 2015, og har altid været glad for systemet. Efter opdatering til ZenseHome Box, er alt blevet bedre, nemmere og meget intuitivt med appen.
Det får min varmeste anbefaling. Supporten er hurtig og kompetent og "second to none". Dejlig oplevelse!
Super produkter
Super produkter, god support, meget velfungerende smart home udstyr, hvor udviklerne lytter til kunderne. Kan kun anbefale det til alle. Kør du på deres gamle system, få opgraderet til nyeste.
Fantastisk produkt og god services

Det eneste rigtige
Nu har jeg haft Zense i huset i et par måneder og det fungerer bare. Det kan godt være at man lige studser lidt over prisen på komponenterne, men man skal huske på hvad man faktisk får for pengene: En app der giver mange muligheder for at gå helt ned i detaljen - jeg har kun lige kradset lidt i overfladen, men der er astrour og dæmp efter hvad klokken er, blandt mange andre ting. Så får man gratis opdateringer og fri support af kyndige folk. Alt sammen uden abonnement, hvilket har været udslagsgivende for mit køb.
Jeg har fundet ud af at man kan få sit Zense til at fungere som et alarmsystem, hvor man kan bruge bevægelsessensorerne og sammen med en såkaldt ZenseIO kan man få en sirene til at larme - lige som et alarmsystem. Det glæder jeg mig til at lege med.
Tak for et super produkt!

Zensehome i hele mit hus siden 2010
jeg har haft Zensehome i hele mit hus overalt siden 2010 og jeg må sige det har været et meget svært system førhen. MEN efter det har fået nye ejer og det er kommet over på en app. så er system blevet rigtig lækkert og dejligt nemt at betjene. Selv opsætning er blevet meget menneskeligt, og det har heldigvis rigtige mange funktioner og det bliver udviklet hele tiden med endnu flere funktioner. Så brugeren af et Smart hjem går ikke forgæves med dette system. Jeg er blevet rigtig glad for mit system igen efter denne opgradering til app.

God support
God support, selv om problemet var hos en teleudbyder hurtig ekspedition ved afsendelse af varer. god oplevelse :-)

Vastaus yritykseltä Zensehome
Fantastisk system til vores behov
Fantastisk system til vores behov. Mange muligheder som med IHC, men meget nemmere betjening.
Lynhurtig reaktion på knapperne efter ny opdatering og meget nemt at programmere via telefonen.
Er vild med Zensehome!

Vastaus yritykseltä Zensehome
God funktionalitet og integration med…
God funktionalitet og integration med Google Home.
Super nemt at installer og programmere i appen 👍😊
Fremragende support - både via telefon og mail!!

Super god intelligent el-løsning
Super god intelligent el-løsning. Ved min totalrenovering af et ældre hus har det været nemt og en del billigere end andre løsninger. Jeg vil gerne fremhæve deres support, navngivet Thomas, som værende fremragende 👍👍

Varmeste anbefalinger
Zensehome anbefales til alle, der ønsker at gøre sit hjem smartere.
Beboeren, der ønsker et simpelt system, vil føle sig hjemme i den brugervenlige app, der gør det nemt at programmere og styre lys og kontakter i hjemmet.
Den avancere bruger kan benytte Zensehome's integration til Home Assistant via mqtt og dermed f.eks. benytte betjeningstryk til at styre Sonos, rullegardiner, Velux, garageporte etc etc. Dermed er det også muligt at lave automatiseringer, der inkluderer lys og andre smarthome enheder i hjemmet.
Zensehome har en velfungerende integration til Google Home.
Endelig er Zensehome et system udviklet i Danmark med en fremrangende support funktion.

Vastaus yritykseltä Zensehome
Det fungerer perfekt og service er top…
Det fungerer perfekt og service er top ,kan varmt anbefales 👌

ZenzeHome i nybyggeri.
Fik installeret ZenzeHome i vores nybyggeri da det har et fedt look og gode funktioner.
Kan derfor kun anbefale Zenzehome, og har købt opgraderingspakke til den nye app og styreboks, og det har kun gjort det bedre og nemmere.
Rigtig god og venlig support!

Vastaus yritykseltä Zensehome
Zensehome er et fremragende system og…
Zensehome er et fremragende system og med 10 års erfaring i brug er det godt at se det stadig udvikles.
Supporten/servicen er helt i top.

Super system
Kan varmt anbefale Zenzehome
Synes systemet virker super og både ved installering og ved tvivl har de verdensklasse support :)
Jeg vil anbefale dem og systemet til alle andre :)

Vastaus yritykseltä Zensehome
Zensehome er perfekt til renovering af eksisterende elinstallationer
Jeg har haft zensehome helt fra 2011 - og synes både programmering og brug fungerer rigtig godt. Jeg skulle renovere mit hus og valgte zensehome i min elinstallation og det har jeg ikke fortrudt. Det er væsentlig nemmere at bruge end andre systemer på markedet. Efter der er kommet nye ejere af Zensehome har jeg opgraderet mit system, så det fungerer med den nye app.