Den her side er slet ikke for online shoppen Jware! Det er et andet firma der hedder JJWare. Gå til Jwares Google anmeldelser, det er alligevel dem de reklamerer med på deres hjemmeside.

Produkten Amnesia haze thca var inte som på bilden minst sagt.. budsen var minsta möjliga, Lösa kvistar, obefintlig doft, minimal effekt och det hade en VÄLDIGT mörk färg. Edit: fick slänga allt.... Näytä lisää

Jag beställde en champagne och läppstift cooler. Efter flera veckors väntan får jag bara champagnen!!! Får till svar att de har bytt bilden på hemsidan i helgen. Om jag inte får det jag har beställt m... Näytä lisää

Kanon god service. Bestilte nogle vare som ved leveringen ikke levede helt op til forventningen. Jeg lavede et opkald, og de tog telefonen med det samme. Ekspedienten i telefonen var forståe... Näytä lisää

1. Ohjelmistoyritys
  2. Videoiden editointipalvelu

JJWare develops digital solutions to help experience future designs and products.

2,7

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Har bestilt 2 gange fra jware

Har bestilt 2 gange fra jware.

Første gang var der rod i pakkerne og de kom meget senere end lovet.

Denne gang har jeg ventet en uge og ikke engang fået mail om afsendelse." Dag til dag levering vi sender inden 5 timer. "

Black friday tilbud...

Dette var sidste gang. Krydser fingre for mine vare kommer meget snart.

28. marraskuuta 2025

Elendig kundeservice af Anders Baage!

Ingen form for god kundeservice!
Lovet afsendelse af ordre samme dag, hvis man bestilte inden kl 17. Blev først sendt en halv uge efter. Klagede og fik at vide jeg kunne få kompensation, men da de stadig ikke havde sendt ordren afsted bad jeg om en annullering. De endte med at sende ordren alligevel og selvfølglig uden kompensationen.
Som jeg kan læse mig frem tid her på TP, så virker det til at være standard, ikke at lytte til sine kunder. Så derfor kommer jeg aldrig tilbage eller vil anbefale jeres side til nogen!
Elendig kundeservice af Anders Baage!!

3. elokuuta 2025

Hurtigt og nemt

Nemt at bestille. Hurtig levering. Fik præcist hvad jeg havde bestilt og varerne var som beskrevet.

23. heinäkuuta 2025

Kundeservice og forkert vare

Jeg har førhen/mange gange bestilt fra jjware med tilfredsstillende resultat. Fx base, glas tubes til tanke, aromaer. Som sagt upåklageligt. Denne gang bestilte jeg nogle coils til mit build, to æsker fumytech 20 ohm og bd-vape 15 ohm. Modtager den ene rigtigt men ikke den anden som var 18 ohm. Skriver til kundeservice, som i første omgang tror jeg vil tilbage sende, gør opmærksom på konduite og god service vil være, at bare sende dem jeg havde bestilt uden at ulejlige mig. Sagde om det så var ekspres eller almindelig var mig lige meget. Der blev svaret hurtigt at det nok ville tage lidt ekstra tid da de ikke havde dem hjemme og skulle fra Frankrig af. Under en uge senere modtager jeg mine coils. Det er god service og ikke sidste gang jeg benytter dem. Tak jjware 🙏🙏🙏🤩🤩🤩

13. kesäkuuta 2025

Bestilte et produkt

Bestilte et produkt, som åbenbart var udsolgt (IKKE styr på lagerbeholdning)
Lyver om hvornår i sender pakker afsted.
Blev lovet på skrift af Justin Piero
Kundeansvarlig, at min ordre vil blive sendt af sted 11-03-2025. Det blev den ikke… og kundeservice svare ikke længere🤣🤣

11. maaliskuuta 2025

Første bestilling .

Første bestilling .. Og det var ikke en stjerne værd ..

Bestilt 2 pakker jointpapir Blue smokers choice samt drip tips til min voodo pod ..

Der kom
2 x brun smokers choice og nogen drip tips til en anden voodo ting ...

5. maaliskuuta 2025

Fup og fidus

Jeg modtog en forkert vare. Da jeg ringede og klagede, fik jeg af vide at der nok var blevet byttet rundt på min og en andens pakke ved levering. De beder mig sende et billede af varen og så ville de vende tilbage. Omkring en uge efter, ringer de til mig og giver mig en ny forklaring. De havde åbenbart ikke haft varen på lager, selvom der stod på webshoppen at varen var på lager. De tilbød mig rabat på mit næste køb som kompensation. Jeg takkede selfølgelig nej, da jeg ikke har tænkt mig at handle her igen.
Ren fup og fidus.
Varen kostede omkring 600 kroner

18. joulukuuta 2024

Har ikke styr på deres lagerbeholdning

Har ikke styr på deres lagerbeholdning! Bestiller noget evæske som slet ikke er på lager selvom kan købe det online .....det duer jo slet ikke hvis kan finde det andet sted samt få leveret næste dag som også har gjort da mangler væsken ....så jeg for nød forsyning til næste uge som de har lovet mig nu må vi se om kommer inden jul :-)

2. joulukuuta 2024

Ved første køb var der en fejl i vare…

Ved første køb var der en fejl i vare beskrivelsen ift. hvilke batterier der skulle købes til pågældende e-pibe, ringer ind til butikken og en venlig medarbejder hjælper mig til hvad jeg skal have for nogen.

Syntes det er god kundeservice når man har et problem, og har heller ikke noget at udsætte på kvalitet af produkter eller levering

27. marraskuuta 2024

Scam

Scam, I ordered two bottles of liquid, Don Cristo, I received one of the bottles almost empty, their explanation was that there is room for nicotine, do not buy I am not the only one complaining that the amount you pay for is not sent, I will contact the authorities for fraud

13. marraskuuta 2024

Kanon god service

Kanon god service.
Bestilte nogle vare som ved leveringen ikke levede helt op til forventningen.
Jeg lavede et opkald, og de tog telefonen med det samme. Ekspedienten i telefonen var forstående og lovede mig blot sende ny og rigtig forsendelse så snart lagerbeholdning tillader opfylde min daværende faktura.
Uden beretning.
( (Omhandler ca 200kr) )

Tak Tak Tak

4. marraskuuta 2024

Tager kundernes penge !

Jeg bestilt nogle vare som ikke levede op til forventning jeg bestilte en pakke 16s cigar og fik 9 stks i sted.
Jeg valgte at skrive til dem ang manglede vare og fik bekræftet at jeg ville få pengene tilbage.
Efterfølgende sender de endnu en mail omkring at jeg har pengene til gode til næste gang jeg handler fra dem.
Jeg skriver så at jeg ønsker ikke at handle der mere, da jeg i forvejen ikke er tilfreds med dem så jeg ville bare have mine penge retur derfra hører jeg intet fra dem.
Det er det rene fup !

25. lokakuuta 2024