Zederkof A/S Arvostelua

1 896
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Fantastisk service Vi handlede som privatpersoner, hvilket gik uden problemer. God snak. Virkeligt godt produkt (parasol). Vi venter nu på sofa, som vi også har bestilt efterfølgende. 5 stjerner herf... Näytä lisää

Super god service. Havde bestilt en luksus pergola, ved levering var der en fragt skade på en af kasserne. Vi havde planlagt at den skulle samles i weekenden, men fragtmand havde ikke en bil som kunne... Näytä lisää

Har købt en Corner Parasol 3 x 3 m Virkelig god kvalitet og flot design. Har købt matchende parasolfod til. Alt blev hurtigt leveret og lever fuldt op til beskrivelsen. God information fra best... Näytä lisää

Alt har været et godt, hurtigt og effektivt forløb med køb af en parasol. Kundeservice var meget venlige og hjælpsomme.

1. Sisustussuunnittelija
  2. Huonekaluliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Skandinaviens førende inden for området. Zederkof er Skandinaviens førende leverandør af møbler, interiør, partytelte og isenkram produkter til professionelle i mange brancher. Med erfaring siden starten i 1999 kan vi tilbyde vores kunder et omfattende sortiment, kompetent rådgivning og en høj service fra erfarne medarbejdere. Du kan se vores åbningstider på vores website.

Zederkof A/S Support

Kvalitet = 3 års garanti
Vi leverer over 20.000 varer og tilbyder 3 års udvidet garanti på de fleste af vores kvalitetsprodukter.
Hovedlager i Fredericia
Fra vores hovedlager i Fredericia, centralt beliggende i DK, kan vi tilbyde hurtig levering på alle vores lagerførende produkter. I Fredericia kan du frit besøge vores 700 m2 store showroom, hvor alle er velkommen. Se vores åbningstider på vores website, hvor du også kan bestille alle vores produkter.

Erinomainen

152 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

uforberedt modtagelse

uforberedt modtagelse
På trods af at der i tidsbestilling bliver lagt vægt på at man skal skrive hvad man er interesseret i, var intet forberedt. Den person som var booket til fremvisning var på ferie, man ventede faktisk slet ikke besøg. Dårlig start og meget dårlig oplevelse, ikke et sted vi ønsker at handle.

16. heinäkuuta 2025
Zederkof A/S-logo

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S

Kære Anette

Vi er naturligvis kede af at høre, at dit besøg ikke levede op til dine forventninger. Dit besøg er desværre ramt ind i ferieafholdelse. Det er selvfølgelig ikke en undskyldning, og vi bestræber os altid på at give vores kunder en god oplevelse.

Den medarbejder, der tog imod dig, ​har en anden oplevelse af besøget, men vi tager naturligvis din oplevelse til efterretning og beklager, hvis der har været misforståelser i forbindelse med besøget. Det er vigtigt for os, at alle føler sig godt taget imod.

Venlig hilsen
Zederkof

Super hurtig levering

Super hurtig levering, fint understel til cafébord. Det eneste jeg har at udsætte på ordren er prisen for levering, den er meget høj.

27. kesäkuuta 2025