Yritys on vastannut
Elsker de smukke designs, jeg er meget frankofil, og vil elske at sidde i min sofa og stol og nyde solen på altanen i disse smukke ogikke mindst meget komfortable møbler. Kunne ønske mig mere.
Yritys on vastannut
Super hurtig dag til dag levering. Vi havde brug for en Pavillion til erhvervsbrug og skulle bruge den dagen efter. De pressede ordren igennem og vi fik den dagen efter som lovet.
Skandinaviens førende inden for området. Zederkof er Skandinaviens førende leverandør af møbler, interiør, partytelte og isenkram produkter til professionelle i mange brancher. Med erfaring siden starten i 1999 kan vi tilbyde vores kunder et omfattende sortiment, kompetent rådgivning og en høj service fra erfarne medarbejdere. Du kan se vores åbningstider på vores website.
Yrityksen kirjoittama

Prins Christians Kvarter 28, 7000, Fredericia, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg har haft en meget god oplevelse hos Zederkof. Jeg har købt en parasol som var alt for stor og jeg kunne med det samme returnere den. Deres kundeservice er ud over hvad man kan forvente og jeg kan varmt anbefale dem.
Præcis og hurtigt levering af fine produkter. Der var et par skader på to af stolene. Zeferkof reagerede hurtig med tilfredstillende kompensation. Tak

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Det var rigtig flinke mennesker der udleverede varen i indleveringen.
Der var styr på det der var bestilt.
Poul

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Bestilte en cafébænk, hvor transporten havde beskadiget det ene ben så bænken var ubrugelig. Fik hurtigt og kompetent service af Zederkof som ikke langt efter sendte en ny bænk. Meget glad for kvaliteten af produktet men også for servicen.

Fin webshop.
Eneste problem. Alt for dyr fragt. Men afhentning er mulig i alm arbejdstid.
Det gør det desværre svært at bruge butikken.

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
levering og til aftalt tid da levering skulle ske til en normalt tom plads

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Modtog varen på den aftalte dato og forventede tid.
Fint møbel i gjord kvalitet som beskrevet.

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Flotte produkter, hurtig og problemfri levering. Anbefaler gerne Zederkof.

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Indtil levering alt til 5 stjerner varen kom til tiden produkterne svarede til forventningerne nemt at bestille. Selve leveringen var kun til 1 stjerne. Chaufføren var meget negativ og satte varen af ude på gaden med begrundelsen han kunne ikke køre i gården. Efter levering bakkede han op i gården for at vende uden problemer.

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Har købt super flotte stole som jeg er meget glad for 😊 hurtig levering og rigtig god information om status undervejs

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Havde bestilt et sæt med 3 stole et bord samt en bænk.. Var lidt nervøs for hvordan det ville se ud.. Må bare sige, det er så flot.. Bestilte den om mandagen,og om tirsdagen stod det i indkørselen.. Derfor får I de 5 stjerner

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Vi bestilte stole kl. 16 og de stod foran vores hoveddør dagen efter om eftermiddagen. Det var helt vildt og vi er meget tilfredse med produktet!

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.