Zederkof Arvostelua 19

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Alla borden jag fick var skadade

Alla borden jag fick var skadade. Kändes som om de packat ner begagnade varor i nya lådor.

Jag saknar fortfarande återkoppling per mail ifrån kundtjänst. Det var totalt 10stycken bord som alla var begagnade och defekta.

19. toukokuuta 2026

Hej Oskar

Tack för din recension.

Vi beklagar att bordet verkade skadat vid mottagandet. Det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill ge.

Vi tar din feedback på allvar och undersöker nu ärendet. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

God dag.🔆

Saanut 5/5 tähteä

Det var ett vänligt och trevligt…

Det var ett vänligt och trevligt bemötande. God service och snabbt leverans av det vi beställde. Och varorna var precis som i annonsen. Rekommenderar.

23. huhtikuuta 2026

Hej Karl-olof

Stort tack för din fina recension och rekommendation ⭐

Det gläder oss verkligen att höra att du fick ett vänligt och trevligt bemötande, och att både service och leverans levde upp till förväntningarna.

Härligt också att varorna motsvarade annonsen – det är precis så vi vill att upplevelsen ska vara.

Vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Saanut 4/5 tähteä

Bra och fin stadig stol till ett bra…

Bra och fin stadig stol till ett bra pris.

9. huhtikuuta 2026

Hej Liselott

Stort tack för din fina recension ⭐

Vad kul att höra att du är nöjd med stolen och upplever den som både fin och stadig. Det gläder oss också att priset levde upp till förväntningarna.

Vi hoppas att du får mycket glädje av stolen.

Snabb leverans!

Snygga och bra kvalitet på stolarna!

26. maaliskuuta 2026

Hej Lars

Stort tack för din fina feedback!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten på stolarna.

Vi strävar alltid efter att leverera snabbt och produkter som håller hög standard – så det uppskattas verkligen att du delar din upplevelse.

Välkommen tillbaka!

Bra produkter

Bra produkter, snabb och smidig service!

18. helmikuuta 2026

Hej Magnus

Stort tack för din recension⭐

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både våra produkter och vår snabba och smidiga service. Det betyder mycket för oss att få sådan positiv feedback.

Vi hoppas att du får stor nytta av ditt köp, och du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss.

Bra produkt

Bra produkt, fyller mitt behov.

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zederkof

Tack för din 5-stjärniga recension.

Det gläder oss att höra att produkten lever upp till ditt behov.
Vi uppskattar din feedback och är glada att lösningen fungerade som förväntat.

Bra service

Bra service, telefonsamtal vid försening av vagn till stolarna. Fina och rejäla stolar.

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zederkof

Tack för din 5-stjärniga recension.

Det är glädjande att höra att du upplevde bra service och att vi tog kontakt via telefon vid förseningen av vagnen till stolarna.
Vi uppskattar också din feedback om att stolarna motsvarade dina förväntningar i både kvalitet och utförande.

Team 𝗭𝗲𝗱𝗲𝗿𝗸𝗼𝗳

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin