Fantastisk service Vi handlede som privatpersoner, hvilket gik uden problemer. God snak. Virkeligt godt produkt (parasol). Vi venter nu på sofa, som vi også har bestilt efterfølgende. 5 stjerner herf... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alt har været et godt, hurtigt og effektivt forløb med køb af en parasol. Kundeservice var meget venlige og hjælpsomme.
Super god service. Havde bestilt en luksus pergola, ved levering var der en fragt skade på en af kasserne. Vi havde planlagt at den skulle samles i weekenden, men fragtmand havde ikke en bil som kunne... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har købt en Corner Parasol 3 x 3 m Virkelig god kvalitet og flot design. Har købt matchende parasolfod til. Alt blev hurtigt leveret og lever fuldt op til beskrivelsen. God information fra best... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Skandinaviens førende inden for området. Zederkof er Skandinaviens førende leverandør af møbler, interiør, partytelte og isenkram produkter til professionelle i mange brancher. Med erfaring siden starten i 1999 kan vi tilbyde vores kunder et omfattende sortiment, kompetent rådgivning og en høj service fra erfarne medarbejdere. Du kan se vores åbningstider på vores website.
Yrityksen kirjoittama

Prins Christians Kvarter 28, 7000, Fredericia, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig & let bestilling på hjemmesiden.
Leveringen var også hurtig.

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Altid super service på telefonen! Så simpelt kan det gøres....

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Så annonce på nogle lækre cafestole sent mandag aften hvor jeg bestilte 4 stole. Tirsdag tidlig morgen fik jeg besked om at min ordre var ved at blive behandlet og onsdag kl 09.00 stod en fragtmand ved min adresse med de 4 flotte stole. De var pakket ind så de kunne klare ethvert bump på vejen og jeg er helt utrolig glade for dem.

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Levering fra dag til dag, uden problemer
Mvh Anders Vigh

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Endlich mal ein richtig schöner, großer, stabiler Schirm. Die Halterung des Griffs ist für uns ungewöhnlich, aber scheint zu funktionieren.
Gespannt sind wir noch auf die Wind-Feuertaufe und ob er dann wirklich so stabil bleibt, wie auf dem Werbe-Video vermittelt wird. Aber wenn wir nicht dahingehend optimistisch wären, hätten wir die knapp 1.000 Euro für Schirm und Fuß nicht ausgegeben. 😊

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Det var en god oplevelse at handle med Zederkof rimelig nem hjemme side at finde ud af . Parasollen kom som den skulle og det er god kvalitet.

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
kunder service fra hjemsiden er faktisk rigtig god, jeg håber at de forsætter med deres fint kunderservice!

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Alt fungerede helt perfekt og stolene er lige som jeg drømte om.

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Hurtigt levering og et rigtigt godt produkt.

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Flotte cafe’møbler til en fin pris
Dejlig hurtig levering

Vastaus yritykseltä Zederkof A/S
Alt gik som forventet, god service og god positiv betjening ved udleveringen