Ik ben ondertussen al enkele jaren klant bij Zechsal, en heb al meerdere mensen ook jullie richting uit gestuurd. Ik vind het top, dat mijn ervaringen met jullie producten ook door anderen op dezelfde... Näytä lisää
Ik gebruik nu ruim een week producten (voetenbadje, drops en MSM gel) van Zechsal en mijn eerste ervaringen zijn buitengewoon! De kuitkrampen zijn gehalveerd en na een lange wandeling (loop 2x p/w a... Näytä lisää
Zechsal msm is fantastisch alleen erg jammer dat je geen grotere verpakking kan kopen omdat je A dan meer kan gebruiken per keer en B het dan (veel) goedkoper aangeboden kan worden. Des te kleiner d... Näytä lisää
Een hele duidelijke site !! voor een persoon met Niet-Aangeboren-Hersenletsel....Top gedaan. Snelle en goede bezorging ! Product is heel erg fijn en duidelijke info erbij plus een welkome extraatje... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Wij geloven dat magnesium helpt bij een gezonder leven en een meer ontspannen wereld. Neem de tijd om te genieten van een warm voetenbad, ontspan je spieren of voed je huid met het pure magnesium van de oeroude Zechstein Zee. Je lichaam zal je dankbaar zijn! In de ruim 10 jaar dat Zechsal bestaat heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot dé magnesiumspecialist. Met puur magnesium als basis, innovatie als motor en een missie om bij te dragen aan een gezondere en meer ontspannen wereld. Het aantal producten is in de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. De basis is en blijft magnesium maar er zijn inmiddels veel ingrediënten en formuleringen bijgekomen. Bij de selectie daarvan staan puurheid en functionaliteit voorop. Om nieuwe producten te ontwikkelen combineert Zechsal de eigen kennis van magnesium met kennis van buiten. Ontwikkelingen en inzichten uit diverse disciplines, variërend van natuurcosmetica tot inspanningsfysiologie en van medische biologie tot mindfullness worden gecombineerd en vertaald naar innovatieve producten. Inmiddels bestaat het team van Zechsal uit 14 mensen, die allemaal met grote betrokkenheid werken aan het overtreffen van de verwachtingen van de klanten. Dat zie je terug in de lange relaties met partners en onze reviews. En daar zijn we best trots op!
van Stolbergweg 30 A-B, 9641 HL, Veendam, Hollanti
- 0598-626810
- info@zechsal.nl
- www.zechsal.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
DEODORANT DRAMA
Betreft DEO ZECHSAL:
Direct na het gebruik (uiteraard op schone oksels zonder haar ( al jaren geleden permanent onthaard ) binnen 2 minuten rode, jeukende, branderige uitslag. Heel pijnlijk en binnen 1 dag verergering die heel irritant was.
Via de huisarts uiteindelijk bij de dermatoloog terecht gekomen. De link met het gebruik van de DEO was wel duidelijk.
Corticosteroïdencreme gekregen, wat een toestand. Meerdere keren zalven en gebruik van gazen.
De klantenservice reageert absoluut NIET adequaat.
Voor mij een dikke NO GO!!! Zowel deze deodorant als het bedrijf. Jammer…..ze zijn een goede klant kwijt.
Top producten en geweldige service
Ik heb al vaker bij Zechsal besteld - ben fan van de mcm-gel en het voetenbad. Beide producten verminderen de spierkrampen aanzienlijk. Daarnaast een groot compliment voor de klantenservice - snelle reactietijd en perfecte afhandeling!
Onovertroffen ervaring met Zechsal Magnesium hydro boost cleanser
Onovertroffen ervaring met Magnesium hydro boost cleanser, 150 ml Pure Elements gezichtsreiniger van Zechsal !
2-in-1 Formule: unieke blend van magnesiumchloride en hyaluronzuur. Op wetenschappelijke grondslag samengesteld waardoor magnesiumchloride tot 5x hoger in de huid wordt opgenomen dan gebruikelijk. Amazing. Een geweldige cleanser en zalige geur.
Topproduct
De mcmgel is gewoon mijn rechterhand, kniepakking , nekpijn, oorpijn , voeten insmeren kousen aan en op bed , voor kramp of rusteloze benen. Nek massage, rug of kuiten .gewoon uit proberen.
Prima bodylotion
Snelle levering, goed te volgen via mail. Verder prima bodylotion die ik al jaren gebruik. Geeft net dat beetje extra magnesium voor de spieren waardoor ik zelden of nooit kramp in de benen heb. Verder helpt het mijn partner bij rode jeukende plekjes op de huid.
Hele fijne producten en een prettige…
Hele fijne producten en een prettige winkelervaring met vlotte levering!
Goed advies over de verschillende opties
Ik kreeg ook adviezen over welke producten ik het best kon gebruiken
Snelle levering in precies passende…
Snelle levering in precies passende verpakking. Met een leuk bedankkaartje erbij.
Topproducten!
Prima, prima
Goede producten en goede achtergrond informatie. Ook de levering is vlot.
Hele fijne producten en een prettige…
Hele fijne producten en een prettige winkelervaring met vlotte levering!
Topproduct
Uitgebreid assortiment van hoofdzakelijk magnesium produkten
Het is een mooie, overzichtelijke site waarin de produkten goed worden uitgelegd.
Ook een snelle en correcte levering, waarin de breekbare zaken goed verpakt zijn.
Veel keuze in producten
Veel keuze in producten. Erg blij met m'n shampoo, deodorant en douche gel
Tijdje vergeten om te gebruiken…
Tijdje vergeten om te gebruiken daardoor had ik erg verkrampte spieren in de onderrug dus snel weer druppels en mcm gel besteld toen het binnen was gelijk weer begonnen met druppels en mcm gel voor de eerste keer gebruikt op de onderrug en een poosje later was de rugpijn al voor de helft minder..
En nu bijna een week verder en op 1 plekje nog last 😁
Netjes verpakt en snel in huis
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.