Kocht enkele nagellakkleuren uit deze collectie en de kleuren zijn gewoonweg prachtig. Met twee dunne laagjes ziet het er geweldig uit. Maar wat echt het verschil maakte, was de matte topcoat. Dit i... Näytä lisää
Ik heb alleen maar top ervaringen met dit merk, de producten zijn van hoog niveau en hartstikke fijn om mee te werken. De mensen achter het merk zijn extreem vriendelijk, behulpzaam en hartstikke lief... Näytä lisää
Allereerst wil ik zeggen dat de dame achter NK Gellak, Nina, een hele vriendelijke dame is. Daarnaast heeft zij voor een enorm mooie selectie gellak gezorgd die niet alleen fijn is om mee te lakken, m... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
NK Gellak levert hoogwaardige salon kwaliteit gellak dat tenminste 2 tot 4 weken zitten. Doordat wij werken met een hoge pigmentatie is er vaak maar één kleurlaag nodig voor een optimale dekking en zijn onze kleuren “kleurvast”. Dit laatste betekent dat jij verzekerd bent van de kleur die je hebt aangebracht en dat er geen verkleuring zal plaatsvinden door bijvoorbeeld uv straling of andere externe factoren. Voor 18:00 uur besteld, volgende werkdag verzonden.
Weidelaan 248, 8103 GR, Raalte, Hollanti
- 0645720707
- info@nkgellak.nl
- nkgellak.nl
Super fijne producten
Super fijne producten
Word altijd fijn geholpen
De builder gels zijn echt mijn fav!!!!
Slecht contact
Reageert niet echt snel. Bestelling geannuleerd op 4/9 na verkeerde nagellak, dezelfde dag nog. Stuurde het toch op, koste me 4,25 om te retourneren. Zal hier niet opnieuw bestellen. Benieuwd wanneer mn factuur gecrediteerd word, duurde even, maar is vandaag afgehandeld.
Ik had bestelling gedaan en iets over…
Ik had bestelling gedaan en iets over het hoofd gezien dat de bestelling geleverd zou worden als ik op vakantie zou zijn! Dus voor mijn helaas te laat binnen! Heb contact opgenomen en ben naar heel veel tevredenheid heel goed geholpen en opgelost!
Mooi product
Snel verzonden.
Vriendelijk personeel.
Mooie en goede producten.
Duidelijke uitleg op de site hoe je het product moet gebruiken.
Super goed geholpen mijn bestelling was…
Super goed geholpen mijn bestelling was wat langer onderweg maar ze hebben het heel netjes opgelost top
Gewoon top
Zoals altijd snel geleverd. Netjes verzorgd. Kleurtjes zijn allemaal even mooi en dekken fijn!
Hele fijne producten!
Top!
Echt top! Mooie flesjes, goede kwaliteit
En het is een soak-off biab dus ideaal om te verwijderen!
Ook heel goed contact via Whatsapp als je vragen hebt🤗
Mijn 3e bestelling is al geplaatst!
Betrouwbaar en snel
Het contact is erg fijn. Heb je vragen of opmerkingen wordt er heel snel reactie gegeven. De producten zijn van goede kwaliteit en werken prettig. Plaats je een bestelling kan je er van op aan dat deze binnen 1-2 dagen geleverd wordt en dat is heel fijn en betrouwbaar. Zou er zeker bestellen of in ieder geval een kijkje nemenn!
Super products, De levering ging snel!!
Snel bezorgd en mooi en goed verpakt
Snel bezorgd en mooi en goed verpakt. Erg mooie flesjes en fijn dat boven op de dop de kleur duidelijk zichtbaar is. Ook erg fijne lak goed aan te brengen en goede kwaliteit. Zeker aan te bevelen en ik zou ook snel hier weer bestellen.
goed product voor goede prijs, snelle levering, vriendelijke service
NK gellak is een goed product tegen een eerlijke prijs, de levering is snel en correct net zoals de service.
vriendelijke benadering bij vragen
Super service, kwaliteitsproducten
Top! Zeer snel geleverd, direct antwoord op mijn vragen die ik had en het zijn mooie producten. Ik ga zeker weer bestellen.
Zeer tevreden!
Reageert snel op de chat op Instagram en is erg behulpzaam. Ik heb een gellak en een Biab gekocht en beide producten zijn erg mooi en fijn. Ze lakken prettig, zijn niet te dik of te dun.
Erg prettig!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.