Ik had de witch hazel spray besteld voor na de bevalling. Helaas is dit pakket kwijt geraakt door DHL. Via WhatsApp heel fijn contact gehad met het bedrijf. Er moest een onderzoek gestart worden, maar... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Alles wat je nodig hebt voor een snel herstel na de bevalling en een heerlijke kraamtijd
Sweelinckstraat 9, 4102 BT, Culemborg, Hollanti
- 085 36 964 08
- info@depostpartumbox.nl
- depostpartumbox.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hele goede service
Hele goede service! Fijn contact met de klantenservice over een product dat niet op voorraad was. Ik had alleen meer van het product verwacht toen ik het eenmaal had ontvangen. Ik had de zwarte postpartum broekjes maar ik vond dat deze te snel uitrekken of niet stevig genoeg waardoor het verband naar mijn idee niet zo goed bleef zitten als in de netbroekjes van het ziekenhuis. De witch hazelspray vond ik wel heel fijn.
Zeer snel geleverd
Zeer snel geleverd. Ik heb zelf niet de rondste buik, maar de buikband werkt ook bij mij.
De band is verstelbaar, waardoor ik de XL band ook pas met mijn XXL.
Snelle verzending
Snelle verzending. En echt super fijn producten in de box voor je kraamtijd.
Het product was super snel geleverd
Het product was super snel geleverd!
En het zit heel comfortabel. Bedankt
Aanrader!
Top producten! De peri bottle, koelpacks en bamboe zoogkompressen zijn echt uitkomsten. De witch hazel spray is lastig zeggen of het echt werkte, omdat ik geen referentie heb hoe het zonder was geweest. Wel prettig voor verkoeling! Kortom, hele fijne producten.
De producten van postpartumbox maken de…
De producten van postpartumbox maken de kraamtijd dragelijker kan het iedereen aanraden!
Super!
Supersnelle levering en zo een duidelijke uitleg welke postpartumbox bij mij pastte! Erg tevreden!
Door producten meer vertrouwen in kraamweken
Ik heb ervoor gekozen om losse producten te kopen in plaats van de box. Ik ben erg blij met alles wat ik heb aangeschaft. Een top pakket zo voor mijn kraamweken. Nu ga ik deze met meer vertrouwen tegemoet. De levering was super snel.
Tevreden aankoop
De producten worden geleverd in een mooie stevige doos. Ik moet nog gaan bevallen, want ik ben nu 33 wkn zwanger van ons eerste kindje dus ik kan de producten zelf nog niet beoordelen maar zien er kwalitatief goed uit. Ook het contact met de klantenservice heb ik als prettig ervaren.
Snelle verzending en prachtige…
Snelle verzending en prachtige producten ik kan ze in juni pas gebruiken maar ga er zeker plezier van hebben
Ik ben heel erg tevreden met hele box
Ik ben heel erg tevreden met hulpmiddelen hebben mij zo erg gebroken zeker aanrader voor iedereen top kwaliteit 😍
Fijne webshop met nette verzending
Fijne webshop met nette verzending.
Goede producten voor de postpartumperiode. Aanrader!
Fijne producten maar niet alles nodig
Fijne producten, maar lang niet alles gebruikt en sommige dingen ook elders goedkoper gezien!
Heel blij met de spullen
Heel blij met de spullen. Niet alles gebruikt of gelezen! Maar de kamille in de Peribottle, de White hazelspray, de poepzaadjes en de koelelementen waren echt DE uitvinding van de eeuw!! Zoooo blij mee!!
Vertrouwen
Ik hoop dat dit pakket me wat beter helpt met mijn herstel! De producten zien er prachtig uit en ik heb er weer een stukje meer vertrouwen in gekregen dat het goed met me komt. Dankje!
Geweldig!
De producten uit de box zijn echt super, zou ze iedereen aanraden. Vooral de hazel witch spray en het verkoelend kraamverband hebben goed geholpen, verder werkt de peribottle ideaal en het kraamverband irriteert niet.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.