2 spijkerbroeken besteld, 32-34 1 was er goed geleverd de ander 36-32! retour gestuurde en nogmaals de juiste maat besteld krijg ik een 30-32 geleverd, gebeld met klantenservice : ja joh vervelend ; u... Näytä lisää
Oprecht ik zet nooit reviews maar deze moest ik toch echt even kwijt. Lounge was enkele jaren geleden nog wel oké. Maar tegenwoordig echt meest waardeloze klantenservice die je je maar kan bedenken.... Näytä lisää
Tot voorheen met redelijke tevredenheid geshopt, maar nu blijkt dat je echt bedonderd wordt. Zonnebril besteld, verkeerde artikel werd geleverd (ander merk). Hun fout, niet de mijne, dus wil ik... Näytä lisää
Zeer slechte bezorgservice, Je geeft je thuisadres op, maar ze sturen het naar het postkantoor en daarna kunnen of willen ze niets meer veranderen. Ze bundelen meerdere bestellingen in één pakket,... Näytä lisää
Valeska-Gert-Straße 5, 10243 , Berlin, Saksa
- 08000227143
- Service@zalando-lounge.nl
- www.zalando-lounge.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Leveren het product niet en het geld krijg je niet terug
Ik had een bestelling geplaatst en die bestelling is ook geleverd. Echter miste er een zonnebril in mijn bestelling. Na dit te hebben aangegeven kom je in een 'intern onderzoek' terecht.
Hun systeem zegt dat het product wel bij de bestelling zat en daarmee is voor hun de kous af. Met andere woorden: volgens Zalando Lounge lieg ik en heb ik het product wel ontvangen.
Het maakt niet uit hoevaak ik bel of mail de uitkomst is en blijft hetzelfde.Ik krijg mijn geld niet terug en de bril kan ik ook op mijn buik schrijven.
Helaas is er ook geen verdere routing binnen het bedrijf. De klantenservice kan eigenlijk helemaal niks voor je doen.
Het is een belachelijke manier van omgang voor een gerenomeerd bedrijf met de statuur van Zalando. Maar eigenlijk heeft dit bedrijf 80 euro van mij gejat.
Ik was echt een trouwe klant en kocht hier jaren lang al mijn kleding, maar na dit incident zal ik hier niet meer bestellen. Je loopt het risico dat het product niet geleverd wordt en je je geld kwijt bent.
Zalando, als je meeleest, het gaat om dit bestelnummer: 13206015307296
Bizar slechte klantenservice!
Bizar slechte klantenservice!! De collega’s bij de klantenservice spreken elkaar continu tegen, snappen vragen niet, geven geen antwoord op je vraag maar herhalen gewoon wat ze in de mail ervoor zeggen. Echt een schande deze klantenservice!!
3x Fehllieferungen und unterirdischer Kunden-Support
Puh, was hat mich Zalando Lounge nerven gekostet. 3x Schuhe bestellt, 3x falsche Größen erhalten. Der Kunden-Support schwankte zwischen "ich gebe dem Kunden ein gutes Gefühl" und "ich hab die Mail nicht gelesen - hier ist ein FAQ Auszug zu einem von mir wahrgenommenen Buzzword"
Anstrengend. Am Ende blieb mir nichts anderes übrig als zu stornieren bzw. Zurückzusenden. Eine weitere Bestellung ging nicht mehr da der themenbezogene Shop nicht mehr in der Aktion war.
Mir einfach die korrekte Größe zusenden war ein Ding der Unmöglichkeit.
Prima winterjas voor zacht prijsje
Mooie replay winterjas besteld met flink wat korting. Normaal heb ik xl , een herenmodel 189 lang had maat m aan. Toch maar maat l besteld. Pakket was binnen 4 werkdagen bezorgd,keurig verpakt. Kwaliteit jas zeer goed en pasvorm prima.
Rijst koker is gesmolten in de…
Rijst koker is gesmolten in de magnetron. Ik heb dit destijds gemeld bij joseph joseph hier heb ik bewijs van alsnog kan zalando mij niet helpen omdat het buiten de 2 jaar is. Het is gewoon een niet deugdelijk product. Klantenservice heeft totaal geen verstand en kopieert en plakt alleen van elkaar.
Abnormale communicatie en oplossingen
3 weken geleden kinderkleding 6 stuks besteld,
de doos komt via post.nl geheel aan flarden maar door post.nl summier aan elkaar getaped, er ontbreekt helaas 1 artikel,
ik bel met Zalandolounge,
" ach wat vervelend, ik had de doos moeten
weigeren "
voor ik met mijn ogen knipperde was post.nl al om de hoek,
Nu krijg ik een mail waarin ik in een verklaring moet melden wat er kwijt is, logisch tot zover,
maar....... zegt de dame aan de telefoon het kan 4 tot 8 weken duren voor zij een reactie geven, tot die tijd moet ik de "aanflarden-doos" bewaren of er 18 foto,s van maken.
Ik ben klaar met Lounge by Zalando, de prijzen liggen vaak grof hoger dan bij de gewone Zalando, en hulp wordt niet of extreem ingewikkeld geboden,
ik hoop dat ze genieten van de € 13.50 die het ontbrekende item koste, mij zijn ze als klant kwijt.
Possibly selling third quality items or maybe fake
Have been buying from zalando lounge multiple times over last 5 years. One good thing is their customer service - last year big order got lost (over 500 eur) and they refunded me l, which I was very happy about therefore kept purchasing thinking I’m getting amazing deals.
I’m a deal lover and love getting a good quality items for a discounted price. Have ordered sunglasses from ace and Tate but they were just weirdly cheaply made (doesn’t feel the same as in store), also ordered winter parka from rains which was discounted from 500 eur but again felt weirdly “too light and not warm enough” so shipped it all back. Some things I just cannot compare if the quality is in there. This time I have ordered 3 fitted bed sheets from the brand Kayori.25-30 eur each with the discount. The moment I open the bag quality is so terrible that it’s not even worth opening plastic bag.. I also remembered I have a pair of Kayori bed sheets which I purchased from Vinted, so actually have something to compare. And when you add them
Next to each other, I can tell you it’s a fake version of that brand 🤣 sheet is so badly made that it looks transparent even in a darker place. Will keep one piece because urgently needed a new sheet, but shipping others back, because bags are not even worth opening. Disappointed, don’t know if I ever try my luck again. Feels like you get what you pay for
Zeer slechte communicatie …
Een paar maanden geleden kocht ik een paar prachtige zwarte laarsjes met een parelknoop aan de bovenzijde. Helaas brak één van de knopen al na twee keer dragen af, waardoor de laars lastig te dragen was. De schoenmaker kon dit niet repareren omdat een lasnaadje was gebroken. Daarom nam ik contact op met Zalando Lounge om te vragen of ze de knoop konden repareren. Als dat niet mogelijk was, zou ik genoegen nemen met een vervangende knoop, zodat mijn eigen schoenmaker deze kon bevestigen.
Zalando Lounge stelde voor om de schoenen op te sturen, wat ik ook heb gedaan. In de doos voegde ik een bericht toe waarin ik uitlegde dat ik de laarsjes graag wilde houden en vroeg of ze gerepareerd konden worden of dat ze een nieuwe parelknoop konden sturen.
Enkele dagen later ontving ik een e-mail dat de retourzending was verwerkt en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Dit was echter niet mijn bedoeling, wat ik meerdere keren had aangegeven. Toen ik opnieuw contact opnam met de klantenservice, werd mij verteld dat alles wat je retourneert niet wordt teruggestuurd. Hun advies was om de laarsjes opnieuw te bestellen, maar helaas zijn ze niet meer beschikbaar.
Ik vind dit erg teleurstellend. Ik was heel duidelijk over mijn voorkeur en als van tevoren was aangegeven dat geretourneerde artikelen niet teruggestuurd worden, had ik ze nooit opgestuurd. Dan had ik direct contact opgenomen met de fabrikant om een extra knoop te vragen.
Lead time too long
Lead time of ordered items 13 days. Waiting such a long time is like back to 80s ordering from paper catallogue. No information about delivery delay within first 10 days, than from nowhere "we're finally here". Bad experience, next time A/Y which were never above 7 days.
Verkoopbox
Een dikke verkoopbox met kleding gevuld en opgestuurd, maar die zijn ze zogenaamd kwijt. Contact opnemen kan alleen per mail en is super kortaf. Echt fraude!!
Leuke deals
Meestal leuke deals. Ook merken die je in Nederland minder vaak ziet en die ze ook niet in hun standaard assortiment hebben. Wel altijd even op de normale Zalando site kijken of het niet toevallig daar goedkoper is met gratis verzending... -1 ster, omdat de prijzen niet altijd lager zijn dan op de Zalando website.
Al eerder een keer verkeerde maat…
Al eerder een keer verkeerde maat schoenen binnen gekregen. De juiste maat kan dan niet meer geleverd worden. De afgelopen twee weken 2x dezelfde broek moeten bestellen omdat het verkeerde model werd geleverd. Ook de 2e keer weer het verkeerde model. Bij bellen wordt er aangegeven dat er een verkeerde foto bij het product staat. Broek kan worden teruggestuurd, maar juiste model kan niet worden geleverd. Hierna gratis retourneren daarna en 10% korting. Wel zonde van 2x 5,90 verzendkosten.
delivery and retoure
Not only that you need to pay for delivery 5,75 EUR, but if you need to send back the item, you have to print out the label, instead of getting QR code, in the 21st century.
Ik ben erg ontevreden
Ik ben erg ontevreden, mijn bestellingen zijn zoek en ben hiermee al 4 weken mee bezig. Steeds krijg ik maar geen reactie van ze iedere keer moet ik zelf contact opnemen en tot heden is nog niks opgelost. Het enige wat ik als reactie krijg is om meer geduld te hebben..?! Excuus maar volgens mij heb ik vanuit mij meer dan geduld en begrip gehad!
Ze gaan erop achteruit!
Altijd tevreden geweest,ook van het retourneren en terugbetaling indien nodig.
De laatste tijd meer moeten retourneren omdat de maten op de maattabel niet correct aangegeven zijn en reeds meerdere keren vermeld.
De prijzen zijn ook niet meer zo voordelig!
Vandaag zeer verbaasd dat het kleedje ik gekocht heb nu 9 euro meer kost dan daarvoor. Dit is de mensen bedriegen denk ik dan....
return
The refund was made for the wrong items. There were of course the correct items on the return label and in the package. I do not recommend
Gerne Wieder
Der Versand ist Mega schnell, Produkte sind gut und sicher verpackt.
Rücksendung Etikett musste selbst ausgedruckt werden, was aber auch unkompliziert mit der App ging
Slechte klantenservice!!!!
Slechte ervaring met Zalando Lounge!!!! Ik heb al eerder geklaagd, zie kopje "BOEVEN", inmiddels na 7 weken heb ik mijn geld teruggekregen na 100x gemaild te hebben voor de eerste retournering, nu wacht ik op de 2e terug betaling. Echt die klantenservice daar zitten echt van die leeg hoofden, super vriendelijk altijd excuses maken, eerste instantie vind je dat fijn en heb je begrip maar daarna als ze hun afspraak niet nakomen dan raak je wel geïrriteerd, ik heb naar 5 verschillende mensen gemaild van de klantenservice om te kijken of ze wel mijn dossier lezen, dan krijg je ook 5 verschillende redenen waarom je je geld niet terug krijg. Echt mensen wees gewaarschuwd Zalando lounge is niet meer het bedrijf dat vroeger goed georganiseerd was. Vreselijk bedrijf!!!! Ze innen wel geld van je als je iets besteld maar wanneer ze moeten terug storten dan weten ze je bankrekeningnummer ineens niet of het blijft hangen in het systeem.
Matige klantenservice
Na eerdere positieve ervaringen. Product beschadigd geleverd. Zalando weigert een nieuw product te sturen. Je kunt wel het product terugsturen en zelf opnieuw bestellen maar dan heb je dus 2 x verzendkosten betaald terwijl zij de fout hebben gemaakt.
Klantenservice behoeft en werkt aan verbetering
Update: na feedback verzoek (nav contact klantenservice) van zalando lounge werd het nog diezelfde dag in orde gemaakt!!
Altijd goede ervaringen maar nu een mindere: 4 artikelen in 1 zak geretourneerd. 3 artikelen zijn geregistreerd als geretourneerd, het 4e, een heel klein dingetje, niet. Waarschijnlijk in de zak blijven zitten bij het uitpakken. 3 mails erover gestuurd maar krijg steeds hetzelfde ergerlijke betuttelende antwoord dat het.wel goed.zal komen. Ik vrees artikel samen met de zak vernietigd en geld niet terug.