Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, ondanks DHL, mooie Fenix lamp, voldoet geheel aan de verwachtingen, prijzig dat wel

Saanut 5/5 tähteä

winkel zaklampwinkel.com (outwards): - pagina duidelijk - communicatie goed (ik had 2 keer een email met vraag, beide goed beantwoord) - verzending zelfde dag, volgende dag in huis, stevig... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Mijn aankoop, levering en eerste tevredenheid was zeer goed. Jammer genoeg heb ik momenteel klantenservice nodig voor mijn product en zijn ze niet te bereiken... Op hun site staat al 2 dagen dat ze ni... Näytä lisää

4,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,5

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super service

Fenix Zaklamp met batterijen besteld. De geleverde batterijen bleken niet te passen ondanks dat ze wel geschikt waren voor de zaklamp. Contact opgenomen en direct zijn er zonder problemen nieuwe batterijen opgestuurd. Zelfs speciaal op zondag verstuurd, zodat ze niet in het weekend geleverd zouden worden omdat we een zakelijke klant zijn en in het weekend niet aanwezig zijn. Top!!!

19. tammikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Geen gezeur garantie en snelle service

Klein jaar geleden 2 lantaarntjes, merk Wuben, gekocht. Één daarvan gaf deze week problemen. Opgestuurd naar zaklampwinkel.com en ruim binnen 48 uur werd er al een compleet nieuwe set afgeleverd. Hulde voor deze snelle service!

18. syyskuuta 2021

Snelle service

Laatst een bestelling gedaan en werd ontzettend snel verwerkt en verzonden.
Kwaliteit van het product lijkt in de eerste week gebruik top.
Heel tevreden en zou zo weer aan dit adres bestellen!

20. maaliskuuta 2021

winkel zaklampwinkel.com (outwards):

winkel zaklampwinkel.com (outwards):
- pagina duidelijk
- communicatie goed (ik had 2 keer een email met vraag, beide goed beantwoord)
- verzending zelfde dag, volgende dag in huis, stevige doos
- verzending kwam savonds binnen met fiets courier (let hierop als je normaal savonds niet thuis zou zijn)

product Wuben TO46R zaklamp:
- doet het na uitpakken
- voelt stevig aan
- veel licht
- continu licht en stroboscoop (1 button push)
- oplaadbaar via micro-usb
- degelijkheid over jaren zal nog moeten blijken

3. maaliskuuta 2021

Perfect

Duidelijke site, ondanks ik netjes een mailtje kreeg dat de verzending vertraging op zou kunnen lopen i.v.m. drukte rondom het covidvirus, een dag na bestellen in huis.

2. helmikuuta 2021

ontbreek clipje nitecote MH23 zaklamp

Tijdens bestelling van nitecote MH23 zaklamp, mist ik een clip. Deze hoort normaal gesproken bij de zaklamp meegeleverd te zijn.

De klantenserver bij Outward is zeer goed! De klacht was de volgende dag opgelost. Men stuur het clipje zoals het hoort, op. Het clipje was netjes verpakt en verstuurd op de post. Outward deed ook niet moeilijk en stelde niet zoveel tegen vragen. Daar was ik zeer tevreden over.

De verpakking van nitecote MH23 zaklamp zag ook zeer keurig uit. Netjes verpakt en opgestuurd. Ik heb weinig wat op te merken over Outward. Zeer tevreden klant van Outward!

22. maaliskuuta 2020

nep bedrijf

tot op heden niks geleverd
al gebeld nemen niet op,gemaild geen antwoord.
echt een nep bedrijf
heb nu contact met de klachtenkompas ik laat het hier niet bij

5. heinäkuuta 2019

Heel jammer

Nadat ik mijn vorige review geplaatst had is er contact met mij opgenomen. Er zou alsnog geleverd worden. Binnen 2 weken.
Dat was 7 mei. Het is inmiddels 23 mei en er wordt niet opgenomen met bellen.
Ik heb weinig tot geen vertrouwen in dit bedrijf.

23. toukokuuta 2019
Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen week heb ik een zaklamp met…

Afgelopen week heb ik een zaklamp met twee extra batterijen besteld. Binnen twee dagen was mijn bestelling geleverd en toen ik na afloop nog een vraag had over de zaklamp werd ik meteen teruggebeld. Professionele webwinkel met uitstekende service!

6. toukokuuta 2019

Zeer slechte ervaring

14 maart een bestelling gedaan, 22maart bestelling ontvangen met een verkeerde lader gemailt gemailt gemailt eindelijk reactie gehad 24 maart heb ik de verkeerde terug gestuurd naar hem en hij ging de verzendingkosten terug betalen en de juiste lader naar mij sturen, 2 april eindelijk de juiste lader ontvangen maar de terug betaling nog niet, en krijg geen mails meer terug. Ik zou er niks meer bestellen

9. huhtikuuta 2019

AVOID!

Order placed with wrong product delivered (deceiving informations on site acknowledged by the owner), initial contact by email (hence the name of the owner) but afterwards the product was returned and NO MORE RESPONSE, STILL WAITING FOR A REFUND… No physical store, no functional telephone number, no email response if it doesn’t suite the owner, just think about it…
As all the other genuine reviews have already stated it, this site (maybe with some exception transactions) is a scam, don’t make the same mistake and AVOID IT!
As for my part, despite a relatively low amount, legal action is considered by principle.
P.S. the so called dutch site guaranteeing a qulity mark is not responding either, go figure why they are ‘’working’’ together…

8. helmikuuta 2019

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Geen communicatie mogelijk. Telefonisch onbereikbaar (nummer is niet in gebruik) en geen reactie via mail. Rotslechte service!!!

4. kesäkuuta 2018
Saanut 3/5 tähteä

telefonisch onbereikbaar bij problemen

UPDATE: Na het schrijven van deze review en het escaleren van de bestelling via Paypal is er per e-mail contact opgenomen (telefonisch was echter nog steeds makkelijker en persoonlijker geweest) en het probleem is opgelost. Het betreffende product was niet in voorraad, werd echter wel aangegeven als voorradig en er is niet gecommuniceerd dat dit het geval was. Van 1 naar 3 sterren gezien de ervaring hiermee naar een Redelijk niveau is gegaan.

--------------------------------------------------------
Zoals de review hieronder uit januari 2018 te lezen is, zijn alle webwinkels die onder Outwards vallen kennelijk ERG slecht of NIET BEREIKBAAR. Prijzen zijn goed, levering is snel en de geautomatiseerde berichtgeving prima.

Echter was er bij mijn bestelling 1 artikel niet in de doos, en nu lijkt het onmogelijk om met iemand in contact te komen. Er wordt niet gereageerd op e-mails, en op de Contactpagina's van elke webshop (Zaklampwinkel en anderen) staat dat er "TELEFONISCH CONTACT HELAAS NIET MOGELIJK VANDAAG!". Dit staat er kennelijk al een tijdje, gezien de vorige berichten hier.

Kortom: ik zou het risico niet nemen. Als het goed gaat is er niets aan de hand, maar bij een foute levering of een ander probleem zul je kans hebben op een slechte ervaring.

26. huhtikuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin