Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, ondanks DHL, mooie Fenix lamp, voldoet geheel aan de verwachtingen, prijzig dat wel

Saanut 5/5 tähteä

winkel zaklampwinkel.com (outwards): - pagina duidelijk - communicatie goed (ik had 2 keer een email met vraag, beide goed beantwoord) - verzending zelfde dag, volgende dag in huis, stevig... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Mijn aankoop, levering en eerste tevredenheid was zeer goed. Jammer genoeg heb ik momenteel klantenservice nodig voor mijn product en zijn ze niet te bereiken... Op hun site staat al 2 dagen dat ze ni... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Klein jaar geleden 2 lantaarntjes, merk Wuben, gekocht. Één daarvan gaf deze week problemen. Opgestuurd naar zaklampwinkel.com en ruim binnen 48 uur werd er al een compleet nieuwe set afgeleverd. Huld... Näytä lisää

4,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,5

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fenix zaklamp gekocht

Dinsdagavond laat een zaklamp besteld. Woensdag al ontvangen. Lekker met Klarna kunnen betalen.
Goed product! Topwinkel!

29. lokakuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Late bestelling snel bezorgd

Vorige week vrij laat in de avond een nieuwe Fenix zaklantaarn besteld. Deze was duurder vanwege de extra houder. Er stond duidelijk vermeld dat bestellingen die tot 19.00 werden gedaan de andere dag zouden worden bezorgd. Ik had hem zeker twee en een half uur later besteld. In de late uurtjes kreeg ik een bevestiging dat deze toch de andere dag zou worden bezorgd. Zeer verrassend. ik kreeg ook een bevestiging van een frans bedrijf dat er een bestelling zou worden bezorgd. Ik begreep dat niet en heb deze weggeklikt. De andere dag werd de lamp keurig op de tijd die was genoemd bezorgd. Netjes verpakt dus helemaal tevreden. Gelijk kreeg ik weer van die Franse site een bevestiging dat het pakket was bezorgd samen met de bevestiging van de zaklampwinkel die ook een bevestiging stuurde.

Ik heb later de mailtjes van de Franse firma nog even gemeld aan de zaklampwinkel. Ik begreep niet zo goed waarom ik deze mailtjes met een link kreeg.

Binnen enkele uren een reactie van een lid van het bedrijf dat hoewel deze in het buitenland was vertelde dat deze mailtjes na de nieuwe website kwamen maar dat dit binnenkort over zal zijn. Kwestie van wat instellingen en aanpassingen maken.

Alles bij elkaar. Snel besteld. Snel bezorgd. Keurige adviezen en ook nog eens klantvriendelijk geholpen. Ik heb al eerder een goede ervaring gehad en het blijkt dus nog steeds zo goed te zijn. Ik blijf hier kopen.

15. lokakuuta 2025

Heldere snelle communicatie.

Heldere snelle communicatie.
Goed advies.
Eerlijk.
Uitstekende service.

Lamp gekocht voor aantrekkelijke prijs. Zat helaas geen batterij bij. Dit stond in mijn optiek niet helemaal duidelijk in de beschrijving op de website. De extra aanschaf van de batterij met bijbehorende lader maakt de lamp bijna twee keer zo duur. Na communicatie goed advies gekregen voor een alternatieve lamp.
Ik kon het probleemloos terug sturen.
Wel voor eigen rekening.
De geretouneerde lamp is zoek geraakt nadat ik het had verstuurd. Evengoed heb ik mijn geld terug gekregen. Uitstekende service.
Ook zeer heldere en snelle communicatie met zaklampwinkel.

22. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering van mijn artikelen. Zaklampwinkel verkoopt hoogwaardige producten van goede kwaliteit.
Assortiment mag wel wat groter

8. tammikuuta 2025

Fake

Fake, fake, fake. Bought glass earrings which never arrived. Great customer service who were so apologetic and friendly but never actually gave any details.

Do not use them!!!!

26. huhtikuuta 2024

Fake !!!

Fake !!!! Fake shipping number!!! Fake site!!!! Fake tictoks when I bought from had me believing i was buying from a tictok shop..
Evidently tictok kicked them out!!!
Do not buy from .. may they be damned and rot in hell..

24. maaliskuuta 2024

Topper !!

Zeer tevreden over de snelle reactie op vraag. Ik vroeg achter een bepaalde zaklamp om met de hond te gaan wandelen. Ruben Coppenhagen stelde een goedkoper alternatief voor. De Wuben C2. Dag later al geleverd. Excellente zaklamp; ligt goed en licht in de hand. Dit bedrijf is een absolute aanrader, loyaal, betrokken en betrouwbaar.

6. maaliskuuta 2024

Don’t buy from outwardly.com

I saw an advertising that outwardly has eye lash on sale for $17. I purchase it and my receipt say $22. But the collected $28 from pay pal so I cancel immediately and they ignore and then told me they would give me a full refund and I could keep the item. The refund $6 and give me false tracking number. Stay away from these people.

2. maaliskuuta 2023

Zeer tevreden over Outwards

Besteld en binnen de week aangekomen. Zeer degelijk verpakt en het product doet wat het op de site is voorgeschreven. Hier horen ze zeker nog van mij, geen gewoon maar een grote aanrader.

27. tammikuuta 2023

Vereon R3 zaklamp

Vereon R3 zaklamp

Top artikel, snel geleverd en van hoge kwaliteit. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Veel dank!

8. kesäkuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin