Banner for YEHWANG

YEHWANG Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Il vs sito web e' stata una bellissima scoperta per me,ottimi prezzi e prodotti buoni,sto aspettando la seconda parte dell'ordine con tanta curiosita'.Sicuramente continuero' ad acquistare da voi.Graz... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede en snelle klantenservice Na vier maanden ontdekte ik een productiefout bij enkele sieraden. Hoewel de retourtermijn al verstreken was, heeft Yehwang mijn klacht serieus behandeld en een passe... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

My first purchase was 1 week late (factory direct- from China. They have some items in stock in the Netherlands so then it is much faster). Goods as described, no quality issues. I had a question ab... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Pakket eindelijk na ruim drie weken ontvangen. Blijkbaar lag het probleem bij de post die op dat moment aan het staken was. Enkele mails gestuurd ND firma en onmiddellijk antwoord hierop gekregen.... Näytä lisää

1. Korutukku
  2. ja myös
  3. Koruostaja

Tietoja yrityksestä YEHWANG

Yrityksen kirjoittama

Bij Yehwang vind je de nieuwste sieraden, fashion en accessoires. Met 100.000+ klanten wereldwijd, verzending naar 50+ landen, en maandelijks 1.000+ nieuwe producten, is er altijd iets nieuws te ontdekken.

Van onze Premium Collection tot ons eigen kledinglabel Gimme en betaalbare stainless steel collecties – we hebben voor ieder wat wils!

✅ Gratis verzending bij bestellingen boven de €100!
📅 7 Dagen Retourtermijn: Meld je retour eenvoudig binnen 7 dagen aan.

We horen het graag als er iets niet naar wens is.

Promotion box for YEHWANG

🌟 Ontdek Yehwang's Trendy Collecties!

Gratis verzending vanaf €100 & 7 dagen retourtermijn! Shop nu!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

112 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hi Anique,

Bedankt voor je review, we zijn blij om te horen dat je blij bent met de levering en producten. Veel plezier met je bestelling!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en veel keuze.

28. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä YEHWANG

Bedankt voor je positieve review, Ingebord!
We zijn heel blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en het ruime assortiment. We doen ons best om je altijd de beste service en keuze te bieden. Hopelijk zien we je snel weer terug!

Saanut 5/5 tähteä

De producten waren van goede kwaliteit…

De producten waren van goede kwaliteit en een snelle levering

28. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä YEHWANG

Bedankt voor je mooie review, Romy!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de goede kwaliteit van onze producten en de snelle levering. We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Super, sehr zufrieden!

Super Ware, schön verpackt und schnell geliefert! Würde jederzeit wieder bestellen!

10. heinäkuuta 2025

Dear customer,

Thank you so much for your lovely review! We're thrilled to hear that you’re happy with the product, the packaging, and the quick delivery. Knowing that you’d order again means the world to us.

Perfecto

Buena atención.
Envío perfecto y rápido.
Productos de muy buena calidad.

12. heinäkuuta 2025

Dear customer,

Thank you so much for your kind words!

We're thrilled to hear that you're happy with our service, fast shipping, and the high quality of our products.

Your satisfaction truly means the world to us.

Saanut 5/5 tähteä

Even better quality than in the…

Even better quality than in the pictures, fast delivery.
excited to be working with you : )

4. heinäkuuta 2025

Hi Myriad Jewelry,

Thank you so much for your lovely review!

We're thrilled to hear that the quality exceeded your expectations and that the delivery was fast. We're just as excited to be working with you!

Schneller und zuverlässiger Versand

Schneller und zuverlässiger Versand. Gute Ware.

11. heinäkuuta 2025

Hi Jessica,

Thank you so much for your kind words!
We're happy to hear that you were satisfied with the fast and reliable shipping, as well as the quality of our products. That means a lot to us!

Loved it

Loved it, thanks from Italy

3. heinäkuuta 2025

Dear Feds,

Thank you so much for your kind words!

we’re happy to hear you loved it!
Sending warm greetings all the way to Italy!

We hope to see you back soon!

Mooie winkel!

Fijn bedrijf waar ze je erg goed en snel helpen en met je mee denken. De kleding is van goede kwaliteit en mooie prijzen.

9. heinäkuuta 2025

Hi Liefs van Lo,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel, de kwaliteit van onze kleding en onze service. We doen ons best om onze klanten snel en goed te helpen en het is geweldig om te lezen dat dit wordt gewaardeerd.

We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Yehwang Klantenservice

Super

Danke! Toller und schneller Service

24. kesäkuuta 2025

Dear Susan,

I’m sorry to hear that one pair of earrings arrived with a faulty clasp. I’ve sent you an email with a suggested solution so we can resolve this together in a good and fair way.

We value our partnership and look forward to continuing our collaboration in a positive manner.

If you have any questions or didn't receive the email, feel free to let me know!

Saanut 5/5 tähteä

I have been buying from Yehwang since 2022.

I have been buying from Yehwang since 2022, I couldn't be more happy. I have a little stall in Palma de Mallorca, Spain. The jewellery is amazing, very good quality. I will definitely continue to work with them. I recommend 100%, for small or big businesses. Thank you.

10. kesäkuuta 2025

Dear Customer,

Thank you so much for your kind words and for being a loyal customer since 2022! We're truly happy to hear that you love our jewellery and that it’s part of your beautiful stall in Palma de Mallorca.

It means a lot to us that you recommend Yehwang so highly — whether for small or big businesses. We’re excited to keep working with you and supporting your success.

Goede kwaliteit en mooie juwelen

Goede kwaliteit en mooie juwelen

11. kesäkuuta 2025

Hi!

Dank je wel voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze juwelen. We waarderen je reactie enorm! ✨

Liefs

Saanut 5/5 tähteä

I had a bit of an issue but they…

I had a bit of an issue but they resolved it quickly. Very quick response and great customer service!

17. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Hi!

Wat leuk om te horen! Fijn dat het rondkijken op onze site je plezier geeft, en bedankt voor je compliment over de snelle en correcte levering. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Altijd leuk om te snuffelen op hun…

Altijd leuk om te snuffelen op hun site!! Snelle en correcte levering.

13. kesäkuuta 2025

hi!

Saanut 5/5 tähteä

Super 😀 kwaliteit geweldig en snelle…

Super 😀 kwaliteit geweldig en snelle levering

6. kesäkuuta 2025

Hi Diana Jansen,

Hartelijk dank voor je superleuke review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Je positieve woorden betekenen veel voor ons 😊

Saanut 4/5 tähteä

Bravo pour la rapidité de livraison de…

Bravo pour la rapidité de livraison de ma commande.

10. kesäkuuta 2025

Hi By Val,

Thank you so much for your positive review! We're thrilled to hear that your order was delivered so quickly. Your feedback means a lot to us, and we truly appreciate you taking the time to share your experience. If you ever need anything else, we're always here to help!

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke site, snelle mailing, snelle verzending, producten zoals beschreven

8. kesäkuuta 2025

Hi Ibiza Fashion & Lifestyle,

Wat leuk om te horen, bedankt voor je fijne review! 😊
We zijn blij dat je tevreden bent over de levering, onze service en de producten. Hopelijk tot een volgende bestelling!

goede juwelen, dure verzending

Goedkope juwelen die prijsgebonden zijn! Goede kwaliteit.
Alleen de verzendkosten zijn duur.

2. kesäkuuta 2025

Hi Erika,

Bedankt voor je review en de mooie woorden over onze sieraden en kwaliteit! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten.

We begrijpen dat de verzendkosten soms als hoog kunnen worden ervaren. We proberen deze kosten zo eerlijk mogelijk te houden en bieden boven een bepaald bedrag ook gratis verzending aan.

Hopelijk mogen we je in de toekomst weer blij maken met een nieuwe bestelling!

Yehwang

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin