XL-BYG Arvostelua

4 446
TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Et døgn efter ordrebekræftelse fra afhentningssted kørte jeg forbi. Undrede mig over at det kunne tage så lang tid at flytte en vare fra hylden til kassen. Fik at vide at det var “meget mere kompli... Näytä lisää

Jeg købte via Click og connect. Vi kørte ind i gården hvor vi skulle hente varen. Der gik ikke 1 minut,så stod medarbejderne og hjalp. Det er imponerende 👏 Vi prøvede det 2 gange på en uge og beg... Näytä lisää

Betingelserne sagde to til fem dages leveringstid, hvilket jeg synes er lang tid for en dansk webshop. Det accepterede jeg ved ordreafgivelse, og jeg fik mine varer på fjerdedagen, så butikken har... Näytä lisää

Jeg havde egentlig bestilt flyttekasser hos en konkurrent, men syntes at prisen for fragt var for høj. Undersøgte derfor prisen hos XL Byg Selv om jeg i begge byggemarkeder havde bestilt samme anta... Näytä lisää

1. Rakennustarviketori
  2. Puutarhakalusteet
  3. Grillitarvikeliike
  4. Puutavaraliike
  5. Maalikauppa
  6. Työkalukauppa

Her kan du anmelde din købsoplevelse på XL-BYG.DK eller i din lokale XL-BYG forretning. XL-BYG er Danmarks næststørste byggecenterkæde med 79 lokale forretninger fordelt over hele landet. Vores butikker er en vigtig del af lokalsamfundet og arbejder for at styrke fællesskabet. På XL-BYGs webshop finder du et stort udvalg til hus og have, og varerne leveres fra din lokale XL-BYG forretning. God rådgivning og hurtig, pålidelig levering er kerneværdier i det gode forhold til vores kunder. XL-BYG webshop tilbyder et bredt sortiment inden for hus og have og har XL-BYG kædens forretninger som leverandører. Du kan derfor vælge at hente din webshop ordre i dit lokale XL-BYG byggemarked tættest på dig og samtidig få god rådgivning med på vejen. Handel trygt på XL-BYG.DK og i din lokale XL-BYG.

Hyvä

(4 446)

593 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Håbløs click&collect

Et døgn efter ordrebekræftelse fra afhentningssted kørte jeg forbi. Undrede mig over at det kunne tage så lang tid at flytte en vare fra hylden til kassen. Fik at vide at det var “meget mere kompliceret”.
Varen stod dog klar, jeg skulle blot oplyse navn.
To dage senere fik jeg besked om at varen var klar til afhentning, dvs. tre døgn efter bestilling.
Ethvert andet sted gør click&collect livet lidt enklere. Det gælder absolut ikke hos XL.

4. elokuuta 2026

Hej Mirjam

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager dinoplevelse med Click & Collect i XL-BYG, og vil meget gerne følge op på sagen, så vi kan finde ud af hvor det er gået galt. Du må derfor gerne sende dit ordrenummer til:
websupport@xl-byg.dk

Leveringstiden er ualmindelig lang

Leveringstiden er ualmindelig lang.
Bestilte d. 24. Juli og modtog varen d 6. august.

6. elokuuta 2026

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager, hvis leveringstiden har oplevets som lang. Vi bestræber os altid på at levere vores varer så hurtigt som muligt. Ved bestilling af denne vare var den oplyste leveringstid 6-10 hverdage, og ordren blev leveret efter 9 hverdage. Leveringen skete derfor inden for den angivne leveringstid.

Vi håber, at du er glad for varen, og takker for din forståelse.

Niels Bang. websupport

Forkert adresse angivet til…

Forkert adresse angivet til afhentning.Dårlig skiltning. Ikke imødekommende svar på bemærkning herom. 'Jamen det er bare ...' og efterfølgende sur og emsy kontrol før udkørsel pga. Forkert adresse.
Dårlig service.

5. elokuuta 2026

Hej Bjarne

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med afhentningen og den service, du modtog.

Det er naturligvis vigtigt for os, at vores oplysninger er korrekte, og at alle kunder mødes på en venlig og imødekommende måde. Vi tager din feedback alvorligt og vil derfor gerne vide hvilken butik, det drejer sig om.

Du må gerne sende mere info på nedenstående mail.

websupport@xl-byg.dk
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen.

XL-BYG

Der var en betænksom chauffør som…

Der var en betænksom chauffør som ringede ang. Hvor han kunne sætte leveringen da det muligvis ville betyde min bil blev spærret inde i indkørslen.

Det er desværre ærgeligt at jeg ikke aner hvilken dag leveringen kommer, og at der blev ringet 07:30 om morgenen.

Bedre service ville være at vide mere bestemt tidspunkt for leveringen.

Det burde kunne blade sig gøre

5. elokuuta 2026

Hej Nikolaj

Tak for din anmeldelse.

Du har helt ret i at det kan gøres bedre, og mange tak for dine input. Jeg kan dog ikke se hvilken ordre, det drejer sig om, så du må gerne sende dit ordrenummer til nedenstående mail: websupport@xl-byg.dk

Niels Bang, websupport

Jeg købte via Click og connect.

Jeg købte via Click og connect.
Vi kørte ind i gården hvor vi skulle hente varen.
Der gik ikke 1 minut,så stod medarbejderne og hjalp. Det er imponerende 👏
Vi prøvede det 2 gange på en uge og begge dage med forskellige medarbejdere - oplevede vi dette.
Stor ros herfra

31. heinäkuuta 2026