Ruime keuze. Maar sommige afspraken worden niet, of op de manier van Woonboulevard Poortvliet nagekomen. Toch blijft het voor mij een vertrouwd adres waar ik al meerdere keren een grote aankoop heb g... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Van het bezoek aan de winkel, tot aan het leggen van ons prachtige vinyl alleen maar positief!! Zeer vriendelijke, vakkundige medewerkers, goede afspraken, keurige levering en afwerking. Woonboul... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Onder één dak vindt je alle woonwinkels van Nederland. Erg handig want vergelijken is zo erg makkelijk, De meubels zijn ruim tentoongesteld. De verkopers zijn niet opdringerig, je kunt rustig rond ki... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wooninspiratie en woontrends. Met meer dan 50.000m2 is Woonboulevard Poortvliet de grootste Woonboulevard van de Benelux en bieden wij een totaal assortiment in meubels, wonen, slapen, keukens, woonaccessoires, huishoud-, bad- en bedtextiel, kinderkamers, verlichting en design. Shop alles voor jouw huis. Woonboulevard Poortvliet - wij zijn wonen
Paasdijkweg 33, 4693 RE, Poortvliet, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

De afspraken zijn goed.
Nette levering.

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Gewoon goed behandeld bij binnenkomst. Koffie met gebak. Rondleiding op deze prachtige afdeling. Geen gevoel dat er iets aangesmeerd wordt. Fantastisch gevoel. Men denkt mee en handelt ernaar. Dikke pluim. Als je hier niet slaagd ligt het aan jezelf. Enthousiaste verkoper. Klasse!

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
We komen al heel lang bij Weyts en hebben verschillende fauteuils en bankstellen gekocht. Alle keren zijn we door Maurice geholpen. Met zijn diepe productkennis en charme schetst Maurice ons een prachtig beeld hoe onze nieuwe aankoop zal staan in ons huis. Hij maakt voor ons altijd het verschil. Weyts mag trots zijn op Maurice en hem alle waardering doen toekomen.

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Tim heeft mij fantastisch geholpen met het samenstellen van een hoekbank, salontafels, fauteuil en eetkamerstoelen. Met goede adviezen, humor en meedenkend , thnx!

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Altijd correct en vakkundig geholpen, afspraken worden nagekomen.

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Bij het eerste bezoek goede info, technisch en praktisch.
Bij het 2e bezoek liep Verkoper Tim de benen uit zijn lijf.
Meedenken over verschillende mogelijkheden was eindeloos.
Verkoper was vriendelijk en had humor zonder een ander te benadelen.
Kortom, we hebben veel ervaring met Poortvliet en ook deze keer zijn we niet teleurgesteld.

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Poortvliet verhandeld contracten onder de naam all in house service wat eigenlijk oranje service is.
Laat je niet oplichten dit kost 300 euro. Klink allemaal heel handig maar zodra je afspraken wil maken met deze club begint de ellende.
Koop voor 300 euro een mooie meubel reiniger daar heb je meer aan .

Klantvriendelijk
Goede communicatie

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Alles wat mis kan gaan met onze badkamer en wc, is misgegaan; na 8 weken nog steeds niet alles klaar, terwijl de planning was dat na 3 weken alles klaar zou zijn.
Het adviesgesprek was aangenaam, maar daarna is alles misgegaan.
Installatiebedrijf heeft heel slecht werk geleverd: leidingen niet aanleggen volgens tekening, afspraken niet nakomen, kastjes niet kunnen stellen, overal ligt gereedschap ook waar niet gewerkt wordt.
Personeel gedraagt zich over het algemeen ook niet heel beleefd en de belofte dat alles bezemschoon achtergelaten wordt, werd ook niet nagekomen.
Baderie Poortvliet heeft allerlei fouten gemaakt in de bestellingen (artikelen fout besteld, artikelen niet besteld, late leveringen van de nabestelde artikelen) en spreekt het installatiebedrijf nauwelijks aan op gemaakte fouten en op het zo snel mogelijk herstellen.
De verbouwing zou ongeveer 2,5 weken duren, inmiddels zijn we 8 weken verder en zijn we er echt klaar mee.
Reactie: uiteindelijk wordt het toch steeds opgelost? Nou, tot nu toe niet in ieder geval.
Het enige positieve in dit hele proces is de tegelzetter die het tegelwerk opnieuw kwam doen en echt prima tegelwerk heeft geleverd, zich fatsoenlijk gedroeg en zijn spullen netjes opruimde.

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Vanaf ons eerste bezoek tot en met het installeren echt een top prestatie geleverd door Woonboulevard Poortvliet.

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Ik ben heel deskundig geholpen door Nicolette van Weyts Interieur! Nooit gedacht dat ik zulke mooie meubels zou hebben wat perfect bij mij past. Ook al is de ruimte die ik heb niet groot is er toch werkelijk een hele mooie combinatie gecreeerd van vorm, kwaliteit, kleur en soort materiaal. Het woongenot is daardoor nu van een hoog level! Dankjewel Nicolette!

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Het probleem met ons gordijn werd snel en goed opgelost.

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Mooie bank, kundige verkoooadviseur die onze wensen heel goed begreep en nette en snelle aflevering

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
De betreffende afdeling Montel in dit geval nam mijn vraag heel serieus. Ik voelde me begrepen..