Ruime keuze. Maar sommige afspraken worden niet, of op de manier van Woonboulevard Poortvliet nagekomen. Toch blijft het voor mij een vertrouwd adres waar ik al meerdere keren een grote aankoop heb g... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Van het bezoek aan de winkel, tot aan het leggen van ons prachtige vinyl alleen maar positief!! Zeer vriendelijke, vakkundige medewerkers, goede afspraken, keurige levering en afwerking. Woonboul... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Onder één dak vindt je alle woonwinkels van Nederland. Erg handig want vergelijken is zo erg makkelijk, De meubels zijn ruim tentoongesteld. De verkopers zijn niet opdringerig, je kunt rustig rond ki... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gewoon goed behandeld bij binnenkomst. Koffie met gebak. Rondleiding op deze prachtige afdeling. Geen gevoel dat er iets aangesmeerd wordt. Fantastisch gevoel. Men denkt mee en handelt ernaar. D... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wooninspiratie en woontrends. Met meer dan 50.000m2 is Woonboulevard Poortvliet de grootste Woonboulevard van de Benelux en bieden wij een totaal assortiment in meubels, wonen, slapen, keukens, woonaccessoires, huishoud-, bad- en bedtextiel, kinderkamers, verlichting en design. Shop alles voor jouw huis. Woonboulevard Poortvliet - wij zijn wonen
Paasdijkweg 33, 4693 RE, Poortvliet, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Fijne winkel en goed geholpen door de medewerkers bij het maken van een keuze voor de inrichting van mijn nieuwe huis
Beter de duur van een klachtafhandeling, en als t eenmaal zover is, dan worden de klachten opgelost.
Hele mooie woonboulevard met super vriendelijk personeel

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Toch blijft het voor mij een vertrouwd adres waar ik al meerdere keren een grote aankoop heb gedaan.

keuze mogelijkheden - produktkennis vriendelijkheid
samenwerking -afspraken nakomen een top bedrijf

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Goed bedrijf, snelle bezorg service en fijne communicatie

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Vanaf bezoek winkel tot aan de aflevering prima ervaring

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Woonboulevard Poortvliet heeft er een zeer tevreden klant bij...
Gustaf en Cora Kooijman

Goede voorlichting en service

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Prettige, rustige en vakkundige verkoopster die goed luistert naar wat wij zochten en dit uitstekend afstemde op het assortiment.

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Een mooi bedrijf en vriendelijk personeel en veel keuze

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Zeer snel werd een defect opgelost.

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Makkelijk contact en goede oplossing

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Het personeel is heel vriendelijk en de service is gewoon geweldig

Vastaus yritykseltä Woonboulevard Poortvliet
Bijzonder vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel!