Wint Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jag har varit kund hos Wint sedan 2021, de har alltid varit snabba med hjälp och svar, blev rekomenderad att använda dem av en kompis, det har jag aldrig ångrat. Wint gör det så mycket enklare att... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ett fantastisk bokföringssätt, särskilt för sådana som mig som har många underlag. Det går fort att sköta själv, och har man några frågor besvaras de inom rimlig tid. Priset är också rimligt och jämfö... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wint passar mig perfekt; jag slipper allt som jag inte är bra på och kan till 100% fokusera på det jag är bra på. Jag brukar förklara Wint som ”appigt”, det funkar liksom som man är van vid att använd... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Som kund är man fullt ut trygg när Wint har hand om bokföringen av ditt bolag. De besitter kunskap, har hög tillgänglighet, är tillmötesgående och levererar en helhetslösning. Jag är mycket nöjd och d... Näytä lisää

1. Kirjanpitopalvelu

Yrityksen kirjoittama

Wint trollar bort det som är krångligast med att driva företag - nämligen ekonomihanteringen. Så att du kan fokusera på roligare saker.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

77 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bra och enkel tjänst

Bra och enkel tjänst, med mycket automatisering men möjlighet till personlig hjälp när det behövs.
Har använt Wint i 7 år, och det förenklar bokföringen för företaget enormt.

22. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Otroligt bra service och tjänst

Otroligt bra service både i meddelandefunktion men lika så i samtal med support. Oerhört enkel och smidig tjänat för företagare för att slippa administration och istället kunna fokusera på det som drar in pengar.

22. tammikuuta 2025

Bra och enkel tjänst

Bra och enkel tjänst. Vi startade vårat företag via Wint och har fungerat hur bra som helst med momsdek, bokslut mm. De är snabba på att svara samt att appen är kanon och hemsidan prioriterar upp att göra utifrån prio. Snabb återkoppling från alla medarbetare. Rekommenderar de starkt!

1. marraskuuta 2024

Avlastning från Administration

När jag startade mitt företag, BSI Projektledning AB, ville jag ha fokus på min konsultverksamhet inte administration. En vän rekommenderade Wint som han använt sedan han startade sitt företag. Sedan dess har jag använt Wint och kommer så göra så länge som jag driver mitt företag. Wint agerar snabbt och professionellt och är alltid lätta att komma i kontakt med. Min förväntan att slippa administration har överträffats

29. lokakuuta 2024

Tydligt,enkelt och snabba!

Öppnade eget bolag och fick tydlig och bra hjälp samt att wint alltid svarar direkt och ett riktigt trevligt gäng på plats i telefon.
Tar sig även tid till att hjälpa till vilket jag tycker är oerhört viktigt som ny företagare.

25. lokakuuta 2024

När jag skulle starta företag 2023

När jag skulle starta företag 2023, blev jag rekommenderad att kontakta Wint. Det ångrar jag inte, utan de har varit ett mycket bra stöd vid uppstartande och under mitt första år med allt som rör det ekonomiska.
Kan starkts rekommenderas :)

24. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Har ett enmansbolag och Wint sköter det…

Har ett enmansbolag och Wint sköter det mesta gällande bokföringen och ekonomin och det har fungerat utmärkt i de fyra år som varit. En mycket enkel och smidigt tjänst. Alltid snabb kontakt, snabb hantering av ärenden och ett otroligt och alltid så trevligt bemötande från de anställda!

Saanut 5/5 tähteä

Lätt, blir rätt och inga problem.

Wint är så bra att ha med att göra. Har använt deras tjänster i över 15 år nu. Jag är fotograf med eget AB och vill koncentrera mig på mitt jobb inte på siffror. Och jag vill att allt ska gå rätt till och inte behöva oroa mig. Det har fungerat prickfritt alla år. Dessutom enkelt gränssnitt och snabb och bra support.

Saanut 5/5 tähteä

Startade företag med hjälp av Wint för…

Startade företag med hjälp av Wint för 6månader sen. Dom gjorde det hela väldigt enkelt och skötte det mesta kring det. Nu så hjälper dom oss med bl,a bokföringen, kvitton och fixar med rot ansökningar, så vi kan fokusera på annat. Deras fakturerings och offert verktyg är oxå väldigt enkelt att använda. Deras app gör det även enkelt att ha koll på allt.

Saanut 4/5 tähteä

I stort sett nöjd men saknar personlig kontakt

Har drivit företag länge och har nu använt Wint i 5 år och för det mesta funkar det smidigt. Automatiseringen förenklar men jag upplever det också som lite anonymt och fyrkantigt. Saknar allt oftare en personlig partner att prata med. Stärks den känslan ytterligare får jag kanske se mig om efter ett alternativ, annars är jag nöjd.

Saanut 5/5 tähteä

Couldn’t have been easier!

It’s the entirety, and all inclusivity that makes Wint stand out from the crowd.

The thought of having to first understand then deal with the administration associated with starting and running a company held me back. Wint removed all those barriers and my apprehensions!

Saanut 5/5 tähteä

Starta upp bolaget med hjälp av Wint…

Starta upp bolaget med hjälp av Wint smidigt och riktigt bra med hjälp när det behövs sen är det stort plus att de sköter allt med bokföringen så man kan syssla med det man vill och få företaget att växa kan varmt rekommendera Wint

18. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin