Yrityksen tiedot

1. Kirjanpito-ohjelmistoyritys
  2. Kotikoulu

Yrityksen kirjoittama

Bjorn Lunden är ett SaaS-företag baserat i nordvästra Europa. Vi förenklar vardagen för små och medelstora företag. Vi erbjuder programvaror, kunskapstjänster och böcker och med en mission att förenkla företagande genom smarta lösningar, underlätta tillväxt och minska administrativt krångel, strävar vi efter att stödja entreprenörskap och skapa positiv förändring i våra kunders liv.

2,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Ik werk nu ongeveer een jaar met dit…

Ik werk nu ongeveer een jaar met dit boekhoudpakket.
Ik moest overstappen van King naar dit pakket.
Mijn bezwaren zijn o.a.
1. Geen éénduidige werking van de verschillende onderdelen.
2. Als je een boeking gewijzigd hebt, en je kijkt daarna naar het resultaat bij de grootboekrekening, blijkt dat er niets veranderd is. Moet je het nog een (paar) keer doen.
3. Niet op alle ingestuurde mails antwoord krijgen.

31. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

gammal kund byter till annat bokföringsprogram nu

Jag har använt Björn Lundens bokföringsprogram i många år. Nu har de plötsligt höjt priset mer än dubbelt utan att avisera om det. Jag måste byta men är fast i avtalet i ett år till då jag tydligen måste säga upp det 30dagar innan.

De har gjort nya webbaserade program och har denna nya .com istället för den tidigare .se som hade fått många dåliga recensioner de senaste åren.
Synd på ett företag som förut hade bra program, var pålitliga och hade bra support. Jag byter till annat nu tyvärr, trots att jag skulle vilja ha kvar programmet.

30. tammikuuta 2026

Dubbel debitering & värdelös kundservice

Detta företag har blåst mig på över 1000 kr pga felaktig information och medveten otydlig marknadsföring i samband med ett byte mellan två program, eftersom dom la ner mitt ordinarie bokföringsprogram. Det framgick INTE att det skulle tillkomma någon extra kostnad (fick heller ingen orderbekräftelse överhuvudtaget) att ha två inlogg till mitt nya program, men det visar sig senare att dom debiterar DUBBELT (!!) för hela mitt bokföringsprogram bara för att min syster/revisor ibland (en gång i kvartalet) loggar in. Det framgick ingenstans vid programbytet. Värdelös kundservice då dom tar flera veckor på sig att svara på varenda mail och det är omöjligt att komma i kontakt med dom via telefon, det är alltid extremt långa telefonköer. När kundservice väl svarar får man ingen hjälp överhuvudtaget, det enda dom verkar bry sig om är att få in varenda öre dom kan få tag på. Fick ingen ersättning överhuvudtaget efter att dom debiterat mig dubbelt i flera månader, och dom kunde inte ens justera den sista fakturan trots att jag sa upp det andra inlogget (som dom lurat på oss) den 4 juli. Trots det fick jag betala dubbelt även för HELA juli! Jag rekommenderar alla att hålla sig långt borta från detta företag!

4. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Structuur programma klopt m.i. niet.

Wat een vervelend (ik had andere woorden in gedachten) programma is dit zeg. Vroeger met Accountview gewerkt en dat is een programma dat ik snap. Kan natuurlijk aan mij liggen, Werk nu ongeveer 3 jaar met KING maar kan er niet aan wennen. Heb dit programma gekozen omdat mijn boekhouder er ook mee werkt.

8. toukokuuta 2025

Voorheen King

Voorheen King, nu Bjorn Lunden

De software is ineens veranderd en je moet een nieuw pakket aanschaffen.
Maar als je in november voor de onderhoudsovereenkomst hebt betaald, krijg je je geld niet terug.....

21. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin