Varning för oseriöst företag – se upp för Björn Lundén!
Jag testade Björn Lundéns tjänst i det som marknadsfördes som en "gratis provperiod" Loggade in en enda gång sedan glömde jag bort det, använde aldrig tjänsten och fick aldrig någon påminnelse om att provperioden var på väg att avslutas. Inte ett enda mail innan men däremot ett debiteringsmail tre dagar efter att perioden var över.
Jag kontaktade dem direkt och förklarade situationen: att jag inte använt tjänsten, att jag glömt bort den, och att jag ville avsluta. Fick inget svar förrän två månader senare, och då var det en påminnelsefaktura. Jag kontaktade dem direkt och förklarade situationen: att jag inte använt tjänsten, att jag glömt bort den, och att jag ville avsluta. Fick inget svar förrän två månader senare, och då var det en påminnelsefaktura. Jag svarade igen och bad om att avsluta hörde inget mer mer än att tjänsten var uppsagd, tänkte inte mer på det. Tills över ett år senare nu då de skickade mig fakturan igen från över ett års sen.
Att skicka ut fakturor utan förvarning, att inte svara på kundserviceärenden på flera månader och år, och sedan kräva betalning på en sådan liten summa trots att tjänsten inte använts det är djupt oseriöst. Ingen flexibilitet, ingen förståelse.
Jag hade funderat på att gå deras bokföringskurser, men efter detta bemötande vill jag aldrig ha med dem att göra igen.
1. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu