WERKSTA ÄNGAMÖLLAN I KRISTIANSTAD. Fantastiskt kundbemötande, fixade direkt en hyrbil samma dag jag ringde i panik då vår varit i en krock och gick ej att låsa. Så vart inga problem att komma och lä... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jätte dåligt, ingen kommunikation från verkstads sida alls. När jag ringde dit fick jag alltid olika besked om bilen. Jag bestämde mig att åka dit och titta på bilen efter 3,5 månader och det visade... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Lämnade in bilen efter krockskada. Det tog en vecka och allt var klart, snyggt och fint! Det är tredje gången jag lämnat in bilen hos Werksta och har blivit trevligt bemött varje gång. Resultatet av... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Lämna inte din bil på werksta, Norrtälje. Försäkringsärende Trasig backspegel och sidoruta. 2 månader efter skadebesiktning och försök till dialog har dom ännu inte återkommit med pris till försäkri... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Werksta är norra Europas ledande skadeverkstadskedja. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och hanterar professionellt alla slags skadereparationer av plåt-, lack– och krockskador på din bil.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 48 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Snabbt och smidigt! Bra utfört jobb och jättebra kundbemötande.
Aldrig igen! Börjar med att dom ljuger för försäkringen att dom erbjuder fotobesiktning, endast därför jag valde denna verkstad. Lämnar sedan in bilen på bestämt datum för reparation av plåtskada, får fel adress till deras nya lokal som är nerstängd. Väl framme vid gamla lokalen uppger receptionisten att delarna för bilen är försenade och kommer om 3 veckor, får ingen kompensation för att jag redan ordnat med hyrbil inför denna lämning.
Vid nästa inlämning får jag information att bilen ska vara färdig v.16, hör inte något från dom den veckan. Ringer kundtjänst veckan efter och får information att teknikern håller på med fälgarna och bilen ska vara färdig idag men att dom hör av sig under em. Morgonen efter får jag ett samtal om att teknikerna inte får igång bilen, batteriet är helt dött och den startar endast med startkablar! Får frågan om dom ska beställa in ett nytt batteri då det nuvarande är svagt. Som tur är vet jag om att bilen aldrig haft några problem med batteriet och väljer att ta bilen därifrån omgående! Visar sig vid efter en lång uppladdning av batteriet att den fungerar som den ska, dom har laddat ur den och vägrar erkänna. Påväg hem dyker en massa felkoder upp på bilen som inte har något med reparationen att göra, dessutom har dom tagit sönder ventilen i däcket i samband med lackering av fälgar. Absolut katastrof, välj en annan verkstad innan det är försent!
Verkar inte utbilda sina mekaniker. Tar inte på sig att dom gjort fel. Skyller bara ifrån sig. Lovar att dom ska ringa innan räkningen skickas men ingen ringer. När räkningen dyker upp så har jag 5 dagar på mej att betala 2500 kr. Helt värdelösa och inte intresserade av att göra kunderna nöjda. Kommer aldrig sätta min fot där igen och kommer aldrig rekommendera någon annan att göra det heller.
Första och sista gången!
Lämnade in min bil till Werksta för plåtskada sen 2 dagar senare är bilen klar. Plåtskadan är reparerad, MEN så fort jag kör ut ur parkeringen så är ratten sne när man kör rakt alltså dom har förstört hjulinställningarna på bilen. 10 minuter senare så dök massa fel koder up. Fick lämna in bilen igen i 3 dagar. Sen var problemet löst. Med andra ord dom pillar på annat sk#t på bilen som inte har problem än att fixa bara problemet. Det va första och sista gången jag lämnade in min bil här. Och jag tycker att Folksam inte borde ha dom som rekommenderat verkstad!
Lämnade in min bil för felsökning där de menade att det antingen var växellådan som var trasig eller mekatroniken. Sa direkt att vi inte var intresserade av en ny växellåda då det skulle vara för dyrt utan en begagnad. De återkommer sen och säger att det var växellådan som är trasig och ska leta efter en begagnad. Hör inte av dem på över en vecka så försöker ringa dem och de säger att de bara har en renoverad växellåda som ska gå på över 70.000 och då ingår inte ens garanti på detta om jag inte byter svänghjulet också men då kommer det hamna på i princip 80.000! Var jättesvårt att få tag på chefen som skickade mig till hans kollega hela tiden som också var svår att få tag på och riktigt otrevlig. Stod utan bil i 6 veckor och frågade efter lånebil vilket de inte hade men när jag läser på hemsidan står det att man kan få lånebil. Jag ledsnade till sist och ville hämta ut min bil och sa till dem att bilen måste vara i samma skick som när jag lämnade den dvs att den ska gå att köra vilket den inte var utan batteriet var stendött. Aldrig stött på en mer oseriös verkstad där ingen vill ta ansvar för något. Inte ens när jag hade bestämt tid med chefen var han på plats.
Riktigt dålig och dyr service.
8500:- för en service där man byter bromsolja och pollenfilter på en elbil. Offerten visade 5900:- vid bokning via appen.
Kommer inte lämna in bilen här mer.
Werksta Stockholm Sätra.
Werksta fixade min bil som krävde omfattande reparationer. Personalen på Werkstad var mycket behjälplig i kommunikationen med försäkringsbolaget och beställde omgående erforderliga reservdelar.
Då reservdelarna kommit från biltillverkaren påbörjades omedelbart reparationsarbetet. Det utlovades att reparationerna skulle behöva två veckor kalendertid. Jag lämnade in bilen en måndag. På fredagen veckan efter blev jag uppring av en trevlig person som meddelade att bilen var klar och att jag kunde komma och hämta den.
Jag är mycket nöjd med Werksta Stockholm Sätra. Trevligt bemötande. Går snabbt att komma fram, ingen telefonkö. Bra information genom hela processen. Full poäng med andra ord
Vi betalade (med kort så underlag finns) på plats men har under månader fått fakturor på samma belopp med påminnelser om att betala - vi bestrider men det går inte heller att få någon som helst återkoppling, vi får inga svar när vi bestrider fakturorna. Vem eller vilka arbetar egentligen på ekonomiavdelningen?
Grymt bra bemötande, höll utsatt tid och resultatet är väldigt bra !
Lämnade in min bil och grabbarna gjorde ett fantastiskt jobb.
Stort tack😊
Underbar personal och grym verkstad! Tillmötesgående och lyssnar på kundens behov!
Lämnade in min Volvo v70 efter att jag fått extraljusen stulna och dom skadat stötfångaren. Bilen såg ut som ny efteråt och extraljusen var finare monterat än vad extraljusfirman gjorde. Supernöjd.
Är supermissnöjd med resultatet. Dom var så trevliga med allt men när jag hämtade ut bilen så var inte alla repor borta och då hävdar dom att dom inte kan hjälpa mig för att de inte exakt fanns med på bilderna. Och då byttes deras tonläge. Då var det mitt fel. Reporna gick över från bakdörren till baken på bilen. Men fick bara hjälp med lackning inte byte av resten.
Werksta i Sätra gjorde en skadebesiktning gällande en lack skada på min bil. De bedömde att det skulle kosta max 7000:- eventuellt lägre om de inte behövde korrigera min baklucka. När jag hämtade bilen så kostade det 8500:- för de ville även ha betalt för moms. Sedan när lämnar man en prisuppgift utan moms till en privatperson i Sverige. För min del blir det aldrig besök hos Werksta igen.
Snabb och smidig service, original delar från Tesla 👌Sätra
SE UPP!!!!!
Måste vara Sveriges sämsta företag (Werksta). Dom har personal som inte kan något om bilar och deras besiktningsman har ingen kolla på vad han håller på med. Har haft mardröm med Werksta i Norrköping vid flera tillfällen. En gåta för mig är hur försäkringsbolagen använda sig av dom
Kungälv! Bilen var sämre när jag fick tillbaka den än när jag lämnade in den. Dom lämnade dessutom ut bilen med sne ratt och dragning åt höger. Hela framvagnen känns instabil. Sämsta verkstaden jag varit med om!!!!!!! Lämnade in den på annan firma som tog mig allvar direkt och märkte bilen inte var bra. Dålig återkoppling och nonchalant personal som inte tror på sina kunder !!!