Hei! Produktet er for tungvint idèt at det er poser som må klippes opp- derav følger problemet med at innholdet har problemer med å blande seg ut med væsken. Et annet problem er at prøvetiden for prod... Näytä lisää
Det var en god opplevelse for alle preparatene deres er skikkelige å dei har denn virkninga som dere forteller skal være,eineste minuset er att jeg har ikkje fått påfyll med preparater jeg har betalt... Näytä lisää
Jeg har brukt dette produktet i snart et år. Det var som et mirakel. Jeg føler meg lettere på bena. Cellulitter er minimalisert. Jeg ville ta en pause for å se om det jeg ville merke forskjell. Etter... Näytä lisää
Hadde en hyggelig tlf. samtale med Dere pga. et nystartet abon. på Venolet. Kan ikke uttale meg noe i bredere forstand nå da dette er helt nystartet. har et ønske om en prisreduksjon i kommende le... Näytä lisää
Wellvita selger naturbasert sunnhetsprodukter direkte til forbruker. Vårt mål er å forbedre våre kunders livskvalitet ved å tilby de beste kvalitetsprodukter, til gunstige priser.
Wellvita - Sunnhet direkte til deg

- 14 dagers returrett
- Direkte i postkassen
- Betal etter levering
- Over 35 års erfaring
Vi samler på fornøyde kunder
Trygg og enkel e-handel
Engenes 15, 4865, Åmli
- kundeservice@wellvita.no
- www.wellvita.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Bra prudukter og lett og finne fet du…
Bra prudukter og lett og finne fet du skal ha

Vastaus yritykseltä wellvita.no
Lettet trykket i både fot/ankel og legg…
Lettet trykket i både fot/ankel og legg nesten med en gang.
Det er fortsatt forbedring,

Vastaus yritykseltä wellvita.no
Produktet jeg har fått virker ikke…
Produktet jeg har fått virker ikke enda, da kan jeg ikke gi noen flere stjerner.

Vastaus yritykseltä wellvita.no
Hydrolet pillene hjelper litt på…
Hydrolet pillene hjelper litt på nyresvikten min. Men får for mange piller for fort!

Vastaus yritykseltä wellvita.no
Det mest spennende er jo å se om…
Det mest spennende er jo å se om produktet virker. Foreløpig ingen kommentar.

Vastaus yritykseltä wellvita.no
Ikke så effektiv som jeg tror slev om…
Ikke så effektiv som jeg tror slev om innhold er høyere enn tidligere brukte produkt ,hår faller likevel mye.

Hydrolet
Etter to uker med hydrolet er mine hovne ankler normale igjen, fantastisk 😊

Vastaus yritykseltä wellvita.no
Jer er fornøyd med dette produkter…
Jer er fornøyd med dette produkter ,skal kjøpe mer

Den hjelper litt allerede
Jeg har akkurat begynt med Redina mot hetetokter i overgangsalderen, jeg synes den hjelper litt allerede, selvom, det er 12 uker virkningstid, for den.