Det var en god opplevelse for alle preparatene deres er skikkelige å dei har denn virkninga som dere forteller skal være,eineste minuset er att jeg har ikkje fått påfyll med preparater jeg har betalt... Näytä lisää
Jeg testet produktet over ca 1 uke, ble merkbart verre i magen og kjente mindre energi enn vanlig. Jeg sluttet, og kroppen gikk tilbake til å fungere som vanlig. Overraskende for meg også, gitt at... Näytä lisää
Hadde en hyggelig tlf. samtale med Dere pga. et nystartet abon. på Venolet. Kan ikke uttale meg noe i bredere forstand nå da dette er helt nystartet. har et ønske om en prisreduksjon i kommende le... Näytä lisää
Wellvita selger naturbasert sunnhetsprodukter direkte til forbruker. Vårt mål er å forbedre våre kunders livskvalitet ved å tilby de beste kvalitetsprodukter, til gunstige priser.

Trygg og enkel e-handel
Engenes 15, 4865, Åmli
Hyggelig service og behjelpelig på alle måter. Bestiller gjerne flere ganger

Vastaus yritykseltä wellvita.no
Alt virker greit ,har ikke prøvet produktet ennå ,da jeg vil bruke opp det jeg har før jeg starter .

Vastaus yritykseltä wellvita.no
Skjønner ikke prisene dere har i annonsen, 199 for abonnement en plass og over 400 en anna plass, veldig frustrerende.Hadde tenkt å bestille, men

Vastaus yritykseltä wellvita.no
Tror ikke dette hårvitaminer hjelper.

Vastaus yritykseltä wellvita.no
Rask og effektiv levering. Om det funker veit eg ikkje etter 14 dg. det kan eg kome tilbake til seinere.

Vastaus yritykseltä wellvita.no
Min opplevelse med Wellavita Hair Grow ,jeg mister nesten ikke hår+at jeg begynner og få hår tilbake der i vikene som jeg hadde mistet mye hår.jeg er veldig fornøyd med dette produktet og vil gjerne forsette med Wellvita Hair Grow.Med venlig Hilsen Torhild Elise Severinsen.

Vastaus yritykseltä wellvita.no
Har brukt dette i 14 dager, ser ut som det virker litt men vi får se vider etter nien uker. Så langt er det litt virkning

Vastaus yritykseltä wellvita.no
Var tillmøtesgående nær jag ej ønskade abonnement fick avsluta omg.

Vastaus yritykseltä wellvita.no
Å handle oss dere er helt ok, men kan ikke si att jeg merker noe til tabelettene verken posetivt eller negativt

Vastaus yritykseltä wellvita.no
Jeg bestilte den, og jeg føler at huden min gradvis forbedrer seg merkbart.