wellvita.no Arvostelua

1 191
TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Hei! Produktet er for tungvint idèt at det er poser som må klippes opp- derav følger problemet med at innholdet har problemer med å blande seg ut med væsken. Et annet problem er at prøvetiden for prod... Näytä lisää

Det var en god opplevelse for alle preparatene deres er skikkelige å dei har denn virkninga som dere forteller skal være,eineste minuset er att jeg har ikkje fått påfyll med preparater jeg har betalt... Näytä lisää

Jeg har brukt dette produktet i snart et år. Det var som et mirakel. Jeg føler meg lettere på bena. Cellulitter er minimalisert. Jeg ville ta en pause for å se om det jeg ville merke forskjell. Etter... Näytä lisää

Hadde en hyggelig tlf. samtale med Dere pga. et nystartet abon. på Venolet. Kan ikke uttale meg noe i bredere forstand nå da dette er helt nystartet. har et ønske om en prisreduksjon i kommende le... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet
  2. Apteekki
  3. Kauneus- ja terveysmyymälä

Wellvita selger naturbasert sunnhetsprodukter direkte til forbruker. Vårt mål er å forbedre våre kunders livskvalitet ved å tilby de beste kvalitetsprodukter, til gunstige priser.

Wellvita - Sunnhet direkte til deg

14 dagers returrett
Direkte i postkassen
Betal etter levering
Over 35 års erfaring

Vi samler på fornøyde kunder

Trygg og enkel e-handel

14 dagers returrett – Vi sender alltid innen 2-5 hverdager - Betal med faktura etter mottatt vare - Alle forsendelser leveres direkte i din postkasse.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

1 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

(1 191)

56 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Raskt levert og god oppfølging!

Raskt levert og god oppfølging

22. tammikuuta 2025

Hei Arnvid,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vår service.
Vi ønsker altid å bli bedre, så om du vil utdype hva vi kan gjøre for å bli endda bedre, tar vi gjerne imot din feedback!

Mvh. Wellvita Kundeservice // Louise 🌿

Det var helt greit

Det var helt greit, jeg fikk hår isteden for mage. Dette ble rettet umiddelbart etter en hyggelig tlf samtale pluss pluss !

27. tammikuuta 2025

Hei Tore,

Tusen takk for anmeldelsen din!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vår service, og vi beklager selvfølgelig feilen igen igejn!
Takk for at du tar kontakt når det har blitt noe fiel, så vi får mulighet for å rette opp på det 🌷

Mvh. Wellvita Kundeservice // Louise

stipt bra bra

10. tammikuuta 2025

Hei!

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så hyggelig å høre at du er fornøyd.

Mvh. Wellvita Kundeservice 🌿

Har ikke merket noe effekt av…

Har ikke merket noe effekt av produktet, men handelen var helt grei.

7. tammikuuta 2025

Hei Erik,

Tusen takk for din anmeldelse. Så kjedelig at du ikke har oppnådd den ønskede virkningen. Vi har mange kunder som er fornøyd med produktet og føler det har hjulpet dem. Men dessverre så er det slik at et kosttilskudd som gir gode effekt for en person, ikke alltid er det riktige for en annen.

Felles for alle kosttilskudd er at man skal ta produktet regelmessig over en lengre periode for å kunne vurdere produktets optimale effekt. Derfor anbefaler vi gjerne at du tar produktet hver dag i 12 uker. Ta gjerne kontakt oss hvis du har spørsmål. Du kan ringe til oss alle hverdager mellom 08-16 på telefon 37 08 13 00 eller sende en e-post til kundeservice@wellvita.no (mailto:kundeservice@wellvita.no) 😊

Hei Ela,

Tusen takk for din gode anmeldelse!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vårt produkt .

Mvh, Wellvita Kundeservice 🌿

Ser ut til å virke.

Ser ut til å virke.

20. marraskuuta 2024

Hei OLE-ANDERS,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi pris på! Det betyr mye for oss og vi er veldig glade for at du er godt fornøyd med produktet 😊

Raskt levert

Raskt levert, greie betalingsrutiner.

14. marraskuuta 2024

Hei Bjørn-Erik,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så fint at din levering har kommet raskt frem. Det er vi glade for å høre 😊

Hyggelig betjening

11. marraskuuta 2024

Hei Tone,

Foreløpig ingen særlig virkning

Foreløpig ingen særlig virkning. Blitt tregere i magen.
Synes det var tidlig med disse spørsmålene. Har ikke prøvd lenge nok.

4. marraskuuta 2024

Hei Frederik,

Hvis du har brukt produktet i minst 12 uker uten å oppleve den ønskede virkning, kan du benytte din fornøyd- eller virkningsgaranti og få rabatt på andre produkter. For mer informasjon, gode råd eller veiledning, ta gjerne kontakt med oss på tlf. 37 08 13 00 eller e-post: kundeservice@wellvita. (mailto:kundeservice@wellvita.)no. Vi er alltid klare til å hjelpe 😊

Mvh. Wellvita Kundeservice // Thea 🌿

Ble kontaktet efter kjøpet med…

Ble kontaktet efter kjøpet med forklaring om at det tok ca. så lang tid før det var full efekt 😊
Er det dette produktet dere har som gir best efekt ?

6. marraskuuta 2024

Hei Knut,

Alle Wellvitas produkter er kosttilskudd. De er klassifisert som matvarer - ikke legemidler.

Naturlige produkter og kosttilskudd er beregnet til å supplere kosten. Det er derfor det ikke mulig å uttale seg nøyaktig om virkningen, fordi det dessverre ikke er en garanti for at et produkt virker for alle.

Alle våre produkter tar opp til 12 uker før en evt. effekt.

Mvh. Wellvita Kundeservice // Thea 🌿

Veldig pågående markedsføring med…

Veldig pågående markedsføring med "sykdomskriterier" som nærmest alle kan kjenne seg igjen i. Aggressiv oppfølging i etterkant (Trustpilot). Produktet ser ikke ut til å ha noen effekt.

30. lokakuuta 2024

Hei Arne,

Mvh. Wellvita Kundeservice // Thea 🌿

Produktet ble levert kjapt samt at jeg…

Produktet ble levert kjapt samt at jeg ble kontaktet pr telefon med forespørsel om hvordan det gikk og med forslag til endring av neste leveranse da jeg ikke hadde fått startet enda.

28. lokakuuta 2024

Hei Hilde,

Mvh. Wellvita Kundeservice // Thea 🌿

Jeg har hatt en positiv utvikling når…

Jeg har hatt en positiv utvikling når det gjelder tissing om natta. Jeg tar nå tabeletten om kvelden og det virker som om det hjelper på problemet.

23. lokakuuta 2024

Hei Hans,

Hvis du har lyst til at utdype hva som skal til for at vi får den siste ⭐, må du VELDIG gjerne kontakte oss på e-post: kundeservice@wellvita.no (mailto:kundeservice@wellvita.no) eller telefon 37 08 13 00. Vi bestreber oss hele tiden på å bli bedre, slik at vi kan gi den best mulige kundeopplevelse, så din mening er gull verdt for oss!

Mvh. Wellvita Kundeservice // Thea 🌿

For sen og liten virkning.

22. lokakuuta 2024

Hei kunde,

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd

8. elokuuta 2024

Hei Annette,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så hyggelig å høre at du er fornøyd 😃
Ønsker deg en fin dag videre!

Mvh. Wellvita Kundeservice // Thea 🌿

Dere sørger får at man får påfyll i…

Dere sørger får at man får påfyll i rett tid, slik at vi som kunder slipper å bestille får hver gang.
Dere er også fleksibel med å øke bestillingen når det trengs, å sette den på pause.

17. lokakuuta 2024

Hei Frank,

Mvh. Wellvita Kundeservice // Ann 🌿

Rask reaksjon fra en hyggelig dame ved…

Rask reaksjon fra en hyggelig dame ved bestilling på telefon.

8. lokakuuta 2024

Hei Olav,

Imøtekommende

9. lokakuuta 2024

Hei Stein,

Vi håper vi gjør det enda bedre neste gang, så vi kan få ⭐⭐⭐⭐⭐ 😀

Rask og korrekt levering

1. lokakuuta 2024

Hei Ingar,

Mvh. Wellvita Kundeservice // Thea 🌿

For tidlig med noen uttalelse.

Har kjøpt Sabalix som et vidundermiddel.Har alltid vært skeptisk til sånne produkt.Har kun brukt det i en kort tid,men tror faktisk det virker.Tiden vil vise.

30. syyskuuta 2024

Hei Egil,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi pris på! Det betyr mye for oss og vi er veldig glade for at du er godt fornøyd med både produkter og levering 😊