Wellnessudstyr ApS Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Super god service. Den vare jeg havde bestilt, viste sig at have lang leveringstid. Sten kontaktede mig på mail og tilbød mig et andet lignende produkt, med hurtigere levering. Jeg valgte dog at annul... Näytä lisää

Rigtig god oplevelse fra start til slut. Jeg fik super god service, og sælgeren var både positiv, hjælpsom og lydhør, da jeg kontaktede ham angående nogle specifikke varer. Man mærker tydeligt, a... Näytä lisää

Vi har modtaget en dellevering af et produkt, med et skriv vedlagt. at resten måske er på lager om 14 dg. Mailen med info omkring at ordren var færdigbehandlet stod begge varer anført som pakket. En... Näytä lisää

Jeg havde startet med at raide 1 stjerne grundet manglende mails på noget bestilt og manglende tilbagemelding, men retter det nu til 5 stjerner. Det viser sig at det var mig selv der ikke havde vær... Näytä lisää

1. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja
  2. Aromaterapiatarvikkeiden myymälä
  3. Day spa -hoitola
  4. Fysioterapialaitteiden toimittaja

Vi er en seriøs dansk distributør af unikt wellnessudstyr til klinikker, massører og andre behandlere i Danmark, Sverige og Norge. Vi sælger vore produkter, både direkte,- og eller via vores hjemmeside Wellnessudstyr.dk, dette for at sikre vore kunder nem og hurtig adgang til vort omfattende sortiment.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

God og hurtig service 🤗

19. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Dorthe! Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse med at handle hos os, det er vi meget taknemmelige for:-) Hilsen Sten

Alt ved bestilling var ok!!

Bestilt ordre 22/5-24 og modtaget pakken hurtigt. Alt var ok! Mange tak 😊

22. toukokuuta 2024

Hej Maki
Mange tak for din anmeldelse - Det er en fornøjelse at du er glad og tilfreds, så er vi det også:-) Der skal nemlig altid være 2 parter til en god handel, både køber og sælger. Hilsen Sten

25. huhtikuuta 2024

Hej Nezha!
Mange tak for din fine anmeldelse, vi er så taknemmelige for at du gerne deler dine erfaringer med os.
Hilsen Sten

Hurtig levering

Hurtig levering og nemt at bestille. Jeg vil helt sikkert købe her igen.

2. huhtikuuta 2024

Hej Anna!
Tusind mange tak for din flotte anmeldelse af os....Du skal være så meget velkommen tilbage, når du får behovet:-)
Hilsen Sten

Hurtig ekspedition

18. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Diana! Mange tak for din fine anmeldelse af os, vi er meget glade for at du er tilfreds med vores service og at du vil tage dig tid til at dele den her:-) Hilsen Sten

Super hjælpsom

Super hjælpsom, en mand der var til at få fat i, og endda ringede tilbage.

21. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Hanne! Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for, så dejligt at du kunne lide vores service og ville dele den her:-) Hilsen Sten

Fin service

Fin service - og fint produkt. Handler der gerne igen.

14. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Karen! Mange tak for din anmeldelse af vores produkt, det er vi meget glade for:-) Hilsen Sten

Hot ice gel er virkelig noget der…

Hot ice gel er virkelig noget der virker! Har prøvet alle mulige smertestillende cremer/salver som ikke har virket 😓 Men denne gel er effektiv, og som virker! Tak for jer 👏👍

31. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Sara - Tusind mange tak fordi du bruger tid på at give os og vores produkter en anmeldelse:-) Det betyder rigtig meget for os og en god positiv anmeldelse på et produkt der hjælper dig, gør det bestemt ikke ringere:-) Hilsen Sten

Rigtig god service !

22. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Jessica - Tusind tak for din fine anmeldelse af os. Vi er meget glade for at du er tilfreds med vores service og at du tog dig tid til at dele din oplevelse. vi skal nok forsætte med samme servicegrad:-) Hilsen Sten

fungerede som det skal

3. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Mette! Mange tak for din tid til at lave denne anmeldelse. Dette er vi meget glade for at høre:-) Vi arbejder hver dag ihærdigt på at alt fungerer som det skal og at vores kunder har/får en god oplevelse ved at handle med os. Hilsen Sten

Godt produkt

Varen lever op til forventning, hurtig levering, kan varmt anbefale at handle her

22. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Maiken! Mange tak for din anmeldelse - vi er meget taknemmelige for, at du vil bruge tid på at fortælle om din oplevelse hos os, og at du er tilfreds med den ydelse/varer vi leverer:-) Hilsen Sten

Meget skuffet over mangelfuld…

Meget skuffet over mangelfuld produktinformation samt efterfølgende graden af service, da produktet skulle sendes tilbage. Fik blot teflon-svar, hvor jeg kunne glide af. For mig kunne det have været reddet med en åbenhed omkring at tydeliggøre sin produktinformation fremover samt en konduite i gratis tilbagelevering. Produktet virkede for øvrigt ikke ift. det jeg kunne læse mig frem til. Ingen indrømmelser at hente. Jeg kommer ikke tilbage.

5. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Dorthe! Tak fordi du bruger din tid på at skrive om din oplevelse hos os - Naturligvis er vi ikke tilfredse med det du skriver. Nu kan vi jo desværre ikke se hvem du er som kunde, da din mailadresse ikke er synlig, men jeg tænker ikke at vi tager meget fejl, med at du er den kunde med Ultralyds apparatet. Vi arbejder "næsten" altid ud fra princippet om at kunden altid har ret, men der er dog grænser. I dette tilfælde køber du et lille transportabelt ultralyds apparat samt en flaske gel. Du kontakter os og fortæller produktet ikke virker....Vi forklarer dig hvordan du nemt og enkelt kan teste det ved hjælp af nogle vanddråber på metalpladen. Det kan være lidt vanskeligt at mærke effekten blot lige ved at røre ved den. Det skal også lige siges, at vi faktisk sælger rigtig fint af dette produkt og aldrig hører om problemer fra andre kunder. Du gav os ret i at apparatet virkede, herefter fortrød du så dit køb og du fik lov at returnere apparatet til os, endvidere også den flaske gel, som du havde taget hul på og brugt af. Du fik alle kr. retur fra os uden problemer, men at du mener vi også skulle have betalt for din retur fragt syntes vi godt nok er at stramme den. Vi syntes faktisk at vi også i dit tilfælde har givet dig en kundeservice som alle andre kunder oplever, så må indrømme at vi ikke syntes du er rimelig i din vurdering af os, hvilket en masse andre anmeldelser her på siden heldigvis også viser det modsatte af. Hilsen Sten

Simply amazing service

Simply amazing service. It’s hard to even call this company just equipment suppliers; they are much more than that. I had a complex order related to the opening of a new clinic and I really needed the help of professionals. As soon as I reached out to Sten and the team, I immediately felt supported and relieved, like the equipment is not my problem anymore : -) They helped with the selection of items, answered all my questions and explained all the details. And they did not leave me throughout the whole story, from the moment of ordering to the moment when all the items was delivered and assembled at the clinic. I didn't have to think about logistics, transportation, timing or anything else. Sten was always in contact via phone and email, and absolutely everything was done to ensure that my clinic started on time and without any challenges for me.

1. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hi Anna! Thank you very much, for your very fine review to our products and services, We are so grateful that you take your time to post it and share it with a lot of other costumers. It matters a lot to us. Thank you:-) Regards Sten

Lynhurtig levering og super service

Lynhurtig levering og super service, som altid.

29. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Thilde - Tusind tak for din fine anmeldelse:-) Vi er meget glade for at du er tilfreds med vores levering og service samt at du gerne vil dele det! Vi gør os stor umage hver dag for at leve op til tilliden. Venlig hilsen Sten

😖😩😤😡

Sen levering og dårlig service

29. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Martin! - Mange tak for din anmeldelse, som vi dog naturligvis er kede og trætte af. Ja det er korrekt, at der var en af de bestilte varer, der desværre viste sig en forlænget leveringstid på, da vores leverandør lukkede ned for en uges ferie, netop som I bestilte den. Alle øvrige varer på ordren blev bestilt d. 15. august og leveret d. 17 august. Det er det absolut hurtigste som der kan lade sig gøre med varer til Læsø. Hvad du mener med dårlig service, kan jeg ikke helt genkende. Vi var flere gange i tlf. kontakt med Solveig omkring leveringssituationen på det bestilte apparat. Det er også blevet leveret for efterhånden længe siden og vi håber at den virker perfekt og at i er glade for den. Med venlig hilsen Sten

Et godt sted at handle

27. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Wellnessudstyr ApS

Hej Jens Aage! - Mange tak for din anmeldelse, vi er meget glade for at du er tilfreds og at du vil dele den her så alle kan se den. det betyder meget for os. Dejligt at blive påskønnet, når vi dagligt forsøger at give vore kunder den bedste oplevelse:-). Med venlig hilsen Sten